LAJMI I FUNDIT:

Hajrulla Çeku

185 Artikuj

Ministri i Sportit, Çeku konfirmon marrëveshjen me FFK për rinovimin e stadiumit “Fadil Vokrri”

Ministri i Sportit, Çeku konfirmon marrëveshjen me FFK për rinovimin e stadiumit “Fadil Vokrri”

Sport vendor
Ministri i Sportit, Çeku: Gjithçka gati për nisjen e punimeve në stadiumin “Adem Jashari”

Ministri i Sportit, Çeku: Gjithçka gati për nisjen e punimeve në stadiumin “Adem Jashari”

Sport vendor
Auditori gjen parregullsi në projektet e tri stadiumeve, Çeku: Kemi marrë masat e duhura

Auditori gjen parregullsi në projektet e tri stadiumeve, Çeku: Kemi marrë masat e duhura

Sport vendor
Çeku: Nuk është pranuar asnjë ndërhyrje në kullat e Jasharëve pa u bërë projekti final

Çeku: Nuk është pranuar asnjë ndërhyrje në kullat e Jasharëve pa u bërë projekti final

Kosovë
Kurti: Shtëpia e Rexhep Malës shpallet aset i mbrojtur i trashëgimisë kulturore

Kurti: Shtëpia e Rexhep Malës shpallet aset i mbrojtur i trashëgimisë kulturore

Kosovë
Fotografitë e restaurimeve të mahnitshme të kullave dhe shtëpive historike gjatë vitit 2023 në Kosovë

Fotografitë e restaurimeve të mahnitshme të kullave dhe shtëpive historike gjatë vitit 2023 në Kosovë

Kulturë
Kurti bashkë me Tërnavën vizitojnë xhaminë e Çarshisë së Novobërdës

Kurti bashkë me Tërnavën vizitojnë xhaminë e Çarshisë së Novobërdës

Kosovë
Osmani: Sporti është pjesë thelbësore e kulturës dhe e suksesit të vendit tonë

Osmani: Sporti është pjesë thelbësore e kulturës dhe e suksesit të vendit tonë

Xhudo
“Për këtë lloj infrastrukture duhet përgjegjësi e lartë”, Ministri Hajrulla Çeku flet për stadiumin e Suharekës

“Për këtë lloj infrastrukture duhet përgjegjësi e lartë”, Ministri Hajrulla Çeku flet për stadiumin e Suharekës

Sport vendor
Kurti: Në gjashtë ditë patëm takime të shumta në Francë, Austri e Spanjë

Kurti: Në gjashtë ditë patëm takime të shumta në Francë, Austri e Spanjë

Kosovë
4 mijë euro vetëm për dreka dhe darka – ku u shpenzuan mbi 15 mijë euro për gjashtë muaj nga drejtuesit e MKRS-së?

4 mijë euro vetëm për dreka dhe darka – ku u shpenzuan mbi 15 mijë euro për gjashtë muaj nga drejtuesit e MKRS-së?

Jehona Hulaj
Djegia e shtëpisë së familjes Koroglu në Mitrovicë, Çeku: Barbarë janë ata që e djegin kulturën dhe historinë e tyre

Djegia e shtëpisë së familjes Koroglu në Mitrovicë, Çeku: Barbarë janë ata që e djegin kulturën dhe historinë e tyre

Kosovë
Çeku i quajti dyfytyrësi deklarata e opozitës për Asociacionin, i reagon Çitaku

Çeku i quajti dyfytyrësi deklarata e opozitës për Asociacionin, i reagon Çitaku

Kosovë
Sulmi terrorist, Çeku: Ende asnjë përgjigje për vlerësimin e dëmeve në Manastirin e Banjskës

Sulmi terrorist, Çeku: Ende asnjë përgjigje për vlerësimin e dëmeve në Manastirin e Banjskës

Kosovë
Gërmimet arkeologjike në Dresnik të Klinës zbulojnë pallatin veror Perandorak

Gërmimet arkeologjike në Dresnik të Klinës zbulojnë pallatin veror Perandorak

Kulturë
“Do t’ia ndërtonim një përmendore”, analistët skeptik mbi planin e Çekut për 27 stadiumet

“Do t’ia ndërtonim një përmendore”, analistët skeptik mbi planin e Çekut për 27 stadiumet

Superliga
Ministri Çeku jep lajmin e madh për FC Prishtinën, mbi gjysmë milionë investim në Bërnicë

Ministri Çeku jep lajmin e madh për FC Prishtinën, mbi gjysmë milionë investim në Bërnicë

Superliga
Qeveria i drejtohet me letër Dioqezës Rashkë-Prizren për restaurimin e Manastirit të Banjskës

Qeveria i drejtohet me letër Dioqezës Rashkë-Prizren për restaurimin e Manastirit të Banjskës

Kosovë
“Fadil Vokrri” mund të mos rinovohet fare, Çeku zbulon arsyet

“Fadil Vokrri” mund të mos rinovohet fare, Çeku zbulon arsyet

Përfaqësuesja e Kosovës
Presidenti i FIFA-s, Giovanni Infantino, kujton vizitën e tij në Kosovë të para një viti

Presidenti i FIFA-s, Giovanni Infantino, kujton vizitën e tij në Kosovë të para një viti

Përfaqësuesja e Kosovës
Çeku flet për stadiumin nacional: Nuk besoj që një projekt kaq i rëndësishëm duhet të shndërrohet në betejë lokale

Çeku flet për stadiumin nacional: Nuk besoj që një projekt kaq i rëndësishëm duhet të shndërrohet në betejë lokale

Superliga
Ministri i Sportit, Hajrulla Çeku zbulon projektin e Qendrës Nacionale të Xhudos

Ministri i Sportit, Hajrulla Çeku zbulon projektin e Qendrës Nacionale të Xhudos

Xhudo
E thotë ministri i sportit Çeku: Brenda pesë viteve në Kosovë planifikohet të ndërtohen dhe rinovohen 27 stadiume

E thotë ministri i sportit Çeku: Brenda pesë viteve në Kosovë planifikohet të ndërtohen dhe rinovohen 27 stadiume

Superliga
Kurti takoi kandidatë shqiptarë në zgjedhjet e këtij viti në Zvicër

Kurti takoi kandidatë shqiptarë në zgjedhjet e këtij viti në Zvicër

Kosovë