LAJMI I FUNDIT:

Grekët

24 Artikuj

Darka në Kriso

Darka në Kriso

Cult+
“Ode” për kombin dhe “shqiptarja” Irini Pappas

“Ode” për kombin dhe “shqiptarja” Irini Pappas

Cult+
Nacionalizmi dhe një budalla shqiptar i konvertuar në grek!

Nacionalizmi dhe një budalla shqiptar i konvertuar në grek!

Cult+
Rëndësia e termeve dhe dallimet mes shqiptarëve dhe grekëve

Rëndësia e termeve dhe dallimet mes shqiptarëve dhe grekëve

Fakte
Grekët janë dashnorët më të mirë në botë? Falë kësaj ata mbajnë epitetin e joshësve më të mirë!

Grekët janë dashnorët më të mirë në botë? Falë kësaj ata mbajnë epitetin e joshësve më të mirë!

Lifestyle
Marko Boçari dhe Lleshi i Zi: Kush është heroi?

Marko Boçari dhe Lleshi i Zi: Kush është heroi?

Fakte
Pangalis: Helenët e djeshëm janë shqiptarët, jo grekët e sotëm!

Pangalis: Helenët e djeshëm janë shqiptarët, jo grekët e sotëm!

Cult+
Figura e shtrembëruar e Ali Pashë Tepelenës, në dramaturgjinë perëndimore

Figura e shtrembëruar e Ali Pashë Tepelenës, në dramaturgjinë perëndimore

Teatri
Shërbimi sekret i Zogut dhe spiunët grekë e jugosllavë

Shërbimi sekret i Zogut dhe spiunët grekë e jugosllavë

Histori
Fallmerayer dhe e kaluara shqiptare: Në Greqi nuk rrjedh gjaku grek

Fallmerayer dhe e kaluara shqiptare: Në Greqi nuk rrjedh gjaku grek

Histori
Bajroni që i konsideronte grekët si “kopukë qerratenj”

Bajroni që i konsideronte grekët si “kopukë qerratenj”

Histori
Grekomanët dhe spiunimi i Naim Frashërit te Sulltani

Grekomanët dhe spiunimi i Naim Frashërit te Sulltani

Fakte
Tri tregimet e një qyteti

Tri tregimet e një qyteti

Daut Dauti
Kur shqiptari u bë grek në Stamboll

Kur shqiptari u bë grek në Stamboll

Daut Dauti
Reagimi i Enver Hoxhës më 1983, për “Vorio-Epirin”: U!?

Reagimi i Enver Hoxhës më 1983, për “Vorio-Epirin”: U!?

Fakte
Lirohen gjatë natës 12 grekët e shoqëruar për incidentet në Bularat

Lirohen gjatë natës 12 grekët e shoqëruar për incidentet në Bularat

Shqipëri
“Lufta civile shqiptare”

“Lufta civile shqiptare”

Daut Dauti
Barkmadhi: Fshati katolik shqiptar, që Mbretëria greke ia ndërroi emrin

Barkmadhi: Fshati katolik shqiptar, që Mbretëria greke ia ndërroi emrin

Fakte
Lidhja e shqiptarëve me pellazgët!?

Lidhja e shqiptarëve me pellazgët!?

Histori
Grekët përvetësuan mitet dhe eposet e pellazgëve (Video)

Grekët përvetësuan mitet dhe eposet e pellazgëve (Video)

Cult+
Pronat e shqiptarëve në Greqi (Video)

Pronat e shqiptarëve në Greqi (Video)

Histori
Ish-ministri grek: Suliotët ishin shqiptarë, edhe fjalët tona kanë rrënjë shqipe

Ish-ministri grek: Suliotët ishin shqiptarë, edhe fjalët tona kanë rrënjë shqipe

Cult+
Shqiptarët që e krijuan Greqinë (Video)

Shqiptarët që e krijuan Greqinë (Video)

Sociale
Tronditet Kina, Grekët ushtarët e perandorit të parë?

Tronditet Kina, Grekët ushtarët e perandorit të parë?

Nga Bota