Që nga pavarësia e Greqisë, më shkurt 1830, ka ndodhur procesi i asimilimit të shqiptarëve dhe konfiskimi i pasurisë së tyre.

Sa është vlera e pronave të shqiptarëve të vjetër në Greqi? Cilat ishin dokumentet e fshehta që u hartuan në periudhën e fundit të komunizmit? Çfarë fshihet pas negociatave të sotme?

Për më shumë, shikojeni dokumentar e gazetarit Marin Mema. /Top Channel/