LAJMI I FUNDIT:

Gatimi

12 Artikuj

Pesë gabime gjatë gatimit që mund t’ju pengojnë të humbni peshë

Pesë gabime gjatë gatimit që mund t’ju pengojnë të humbni peshë

Këshilla Lifestyle
A duhet ta lani orizin para gatimit? Të dhënat nga hulumtimi

A duhet ta lani orizin para gatimit? Të dhënat nga hulumtimi

Këshilla Lifestyle
Një simptomë e pazakontë e depresionit mund të zbulohet gjatë ngrënies ose gatimit

Një simptomë e pazakontë e depresionit mund të zbulohet gjatë ngrënies ose gatimit

Të tjera
Eva Longoria ka ndarë një recetë të preferuar: Ngjashëm kemi gatuar, por me një përbërës ka shije të veçantë

Eva Longoria ka ndarë një recetë të preferuar: Ngjashëm kemi gatuar, por me një përbërës ka shije të veçantë

Ushqim i shëndetshëm
A është gatimi me gaz në ambiente të mbyllura i rrezikshëm për shëndetin dhe si ndikon në klimën?

A është gatimi me gaz në ambiente të mbyllura i rrezikshëm për shëndetin dhe si ndikon në klimën?

Të tjera
Truqet më efikase të gatimit që mësuam gjatë këtij viti

Truqet më efikase të gatimit që mësuam gjatë këtij viti

Bëje vet
Gabimet më të shpeshta të cilat i bëni kur gatuani ushqimin: Kështu e shkatërroni ushqimin!

Gabimet më të shpeshta të cilat i bëni kur gatuani ushqimin: Kështu e shkatërroni ushqimin!

Të njohim produktet
David Beckham tregon aftësitë në gatim gjatë qëndrimit në vetizolim

David Beckham tregon aftësitë në gatim gjatë qëndrimit në vetizolim

Yjet
Çiftet që gatuajnë së bashku kanë lidhje më të fortë

Çiftet që gatuajnë së bashku kanë lidhje më të fortë

Në çift
Lejoni fëmijët të qëndrojnë në kuzhinë: Pse ndikon për të mirë gatimi i ushqimit tek ata?

Lejoni fëmijët të qëndrojnë në kuzhinë: Pse ndikon për të mirë gatimi i ushqimit tek ata?

Prindër dhe fëmijë
Në Shkup prezantohet ”Shija e Dalmacisë”

Në Shkup prezantohet ”Shija e Dalmacisë”

Lirim Shabani
“Krejt ka pak”, emisioni i ri i gatimit që do t’ju mësojë gjithçka rreth kësaj lëmie (Video)

“Krejt ka pak”, emisioni i ri i gatimit që do t’ju mësojë gjithçka rreth kësaj lëmie (Video)

Gurmania