LAJMI I FUNDIT:

Fondi Monetar Ndërkombëtar

139 Artikuj

FMN dakordohet me Kosovën për rishikimin e dytë të marrëveshjes “Stand-By” dhe Instrumentit të Reziliencës, pritet të shtohen edhe mbi 16 milionë euro

FMN dakordohet me Kosovën për rishikimin e dytë të marrëveshjes “Stand-By” dhe Instrumentit të Reziliencës, pritet të shtohen edhe mbi 16 milionë euro

Financa
Inteligjenca Artificiale do të prekë deri në 40 për qind të vendeve të punës në mbarë botën, paralajmëron Fondi Monetar Ndërkombëtar

Inteligjenca Artificiale do të prekë deri në 40 për qind të vendeve të punës në mbarë botën, paralajmëron Fondi Monetar Ndërkombëtar

Lajme Teknologji
Parashikimi për rritje ekonomike mund të prishet pas liberalizimit të vizave

Parashikimi për rritje ekonomike mund të prishet pas liberalizimit të vizave

Financa
FMN përmirëson parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë në 3.6 për qind

FMN përmirëson parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë në 3.6 për qind

Shqipëri
Zyrtarët e LDK-së takojnë shefin e Misionit të FMN-së, flasin për gjendjen ekonomike në vend

Zyrtarët e LDK-së takojnë shefin e Misionit të FMN-së, flasin për gjendjen ekonomike në vend

Kosovë
​Kurti: Niveli i inflacionit ka rënë në 2.8% në muajin qershor

​Kurti: Niveli i inflacionit ka rënë në 2.8% në muajin qershor

Kosovë
“Çmimi i grurit do rritet”, FMN: Lufta në Ukrainë do të ndikojë në gjithë botën

“Çmimi i grurit do rritet”, FMN: Lufta në Ukrainë do të ndikojë në gjithë botën

Bujqësi
FMN do ta mbështes Ukrainën me 15.6 miliardë dollarë

FMN do ta mbështes Ukrainën me 15.6 miliardë dollarë

Botë
​FMN-ja kërkon nga Qeveria e Kosovës rritje të pagave: Duhet pasur parasysh edhe sektorin privat

​FMN-ja kërkon nga Qeveria e Kosovës rritje të pagave: Duhet pasur parasysh edhe sektorin privat

Të Tjera
“​Rritja ekonomike është ngadalësuar”, Murati: Po hyjmë në dimër pa e pasur të qartë mungesën e energjisë

“​Rritja ekonomike është ngadalësuar”, Murati: Po hyjmë në dimër pa e pasur të qartë mungesën e energjisë

Energjetika
Sa janë reale arritjet ekonomike që po i trumbeton Qeveria e Kosovës – institucionet financiare ndërkombëtare japin shifra më të ulëta

Sa janë reale arritjet ekonomike që po i trumbeton Qeveria e Kosovës – institucionet financiare ndërkombëtare japin shifra më të ulëta

Financa
Mustafa përmend disa nga arsyet e rënies ekonomike të Kosovës: Viti aktual parashihet të jetë sfidues

Mustafa përmend disa nga arsyet e rënies ekonomike të Kosovës: Viti aktual parashihet të jetë sfidues

Financa
Fondi Monetar Ndërkombëtar ulë parashikimin për rritjen ekonomike të Kosovës në 2.7 për qind

Fondi Monetar Ndërkombëtar ulë parashikimin për rritjen ekonomike të Kosovës në 2.7 për qind

Albert Spahiu
FMN ndau 1.3 miliard dollarë për Ukrainën

FMN ndau 1.3 miliard dollarë për Ukrainën

Evropa
FMN: Negociata për marrëveshje të reja me Maqedoninë e Veriut dhe Serbinë

FMN: Negociata për marrëveshje të reja me Maqedoninë e Veriut dhe Serbinë

Maqedonia e Veriut
FMN: Perspektiva ekonomike po përkeqësohet në botë, ndahen miliarda euro për ndihmë

FMN: Perspektiva ekonomike po përkeqësohet në botë, ndahen miliarda euro për ndihmë

Botë
FMN: Çmimet e ushqimeve në botë u rriten në mënyrë shokuese

FMN: Çmimet e ushqimeve në botë u rriten në mënyrë shokuese

Botë
FMN: Sistemi financiar botëror, kryesisht i qëndrueshëm

FMN: Sistemi financiar botëror, kryesisht i qëndrueshëm

Botë
FMN parashikon një rritje ekonomike më të ngadaltë për shkak të agresionit rus në Ukrainë

FMN parashikon një rritje ekonomike më të ngadaltë për shkak të agresionit rus në Ukrainë

Botë
Zelensky dhe shefja e FMN-së diskutojnë për ‘rindërtimin e pasluftës’ të Ukrainës

Zelensky dhe shefja e FMN-së diskutojnë për ‘rindërtimin e pasluftës’ të Ukrainës

Botë
Reforma sociale në Kosovë, peng i 47 milionë eurove

Reforma sociale në Kosovë, peng i 47 milionë eurove

Financa
FMN: Rusia mund të falimentojë

FMN: Rusia mund të falimentojë

Botë
Fondi Monetar: Agresioni në Ukrainë do të ketë ndikim të rëndë në ekonominë botërore

Fondi Monetar: Agresioni në Ukrainë do të ketë ndikim të rëndë në ekonominë botërore

Botë
Fondi Monetar Ndërkombëtar i kërkon Salvadorit ta largoj Bitcoinin si mjet pagese

Fondi Monetar Ndërkombëtar i kërkon Salvadorit ta largoj Bitcoinin si mjet pagese

Botë