LAJMI I FUNDIT:

Fitër Bajrami

256 Artikuj

Gazetarët afganë festojnë në Prishtinë Fitër Bajramin

Gazetarët afganë festojnë në Prishtinë Fitër Bajramin

Kosovë
Fitër Bajrami, apo Bajrami i Fitrit? Urimi i hoxhës Enis Rama në frymën sintaksore shqipe

Fitër Bajrami, apo Bajrami i Fitrit? Urimi i hoxhës Enis Rama në frymën sintaksore shqipe

Kosovë
Shumë vende nuk e festojnë deri nesër Bajramin – si u prit sot në disa shtete të botës?

Shumë vende nuk e festojnë deri nesër Bajramin – si u prit sot në disa shtete të botës?

Nga Bota
Begaj uron nga Kavaja: Festa të jetë shtysë për vepra të mira

Begaj uron nga Kavaja: Festa të jetë shtysë për vepra të mira

Shqipëri
Berisha uron besimtarët për festën e Fitër Bajramit

Berisha uron besimtarët për festën e Fitër Bajramit

Shqipëri
Rama uron besimtarët myslimanë për Fitër Bajram

Rama uron besimtarët myslimanë për Fitër Bajram

Shqipëri
Hovenier uron në gjuhën shqipe: Me fat Fitër Bajrami

Hovenier uron në gjuhën shqipe: Me fat Fitër Bajrami

Kosovë
Tahiri uron besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit

Tahiri uron besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit

Kosovë
Abdixhiku uron besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit: Le të kujdesemi ndaj atyre në nevojë

Abdixhiku uron besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit: Le të kujdesemi ndaj atyre në nevojë

Kosovë
Kurti viziton BIK-un për festën e Bajramit, me Tërnavën flasin edhe për proceset nëpër të cilat ka kaluar shteti

Kurti viziton BIK-un për festën e Bajramit, me Tërnavën flasin edhe për proceset nëpër të cilat ka kaluar shteti

Kosovë
​Ipeshkvi Dodë Gjergji uron qytetarët myslimanë: Të jetojmë në mirëkuptim

​Ipeshkvi Dodë Gjergji uron qytetarët myslimanë: Të jetojmë në mirëkuptim

Kosovë
Mijëra besimtarë myslimanë falin namazin në sheshin “Skënderbej” në Tiranë

Mijëra besimtarë myslimanë falin namazin në sheshin “Skënderbej” në Tiranë

Shqipëri
Haradinaj uron qytetarët për Bajram: T’i mbajmë zemrat e pastra

Haradinaj uron qytetarët për Bajram: T’i mbajmë zemrat e pastra

Kosovë
Festa e Fitër Bajramit, presidentja Osmani: Le të shërbejë kjo ditë për t’u ofruar me njëri-tjetrin

Festa e Fitër Bajramit, presidentja Osmani: Le të shërbejë kjo ditë për t’u ofruar me njëri-tjetrin

Kosovë
Tërnava uron qytetarët për Bajram: Braktisja e vendit nuk është zgjidhje, e kemi obligim angazhimin për shtetin

Tërnava uron qytetarët për Bajram: Braktisja e vendit nuk është zgjidhje, e kemi obligim angazhimin për shtetin

Kosovë
Kurti uron qytetarët për Fitër Bajram: Sjelltë paqe dhe gëzim

Kurti uron qytetarët për Fitër Bajram: Sjelltë paqe dhe gëzim

Kosovë
Besimtarët myslimanë kremtojnë Fitër Bajramin

Besimtarët myslimanë kremtojnë Fitër Bajramin

Kosovë
Nata e Bajramit, qytetarët me vështirësi i mbushin shportat shkaku i çmimeve

Nata e Bajramit, qytetarët me vështirësi i mbushin shportat shkaku i çmimeve

Ekonomi
Fetahu: Në këto ditë festive kudo shtrihet dora e mëshirës

Fetahu: Në këto ditë festive kudo shtrihet dora e mëshirës

Kulturë
​Mesazhi i Myftiut Tërnava për Fitër Bajram: Lutem që në familjet tona kjo festë të sjellë ngrohtësi e harmoni

​Mesazhi i Myftiut Tërnava për Fitër Bajram: Lutem që në familjet tona kjo festë të sjellë ngrohtësi e harmoni

Kosovë
BIK: Të enjten përfundon Ramazani, të premten festa e Fitër Bajramit

BIK: Të enjten përfundon Ramazani, të premten festa e Fitër Bajramit

Kosovë
Torte shtëpiake me arra dhe mjaltë – Marlenka, ëmbëlsia e festës së Bajramit

Torte shtëpiake me arra dhe mjaltë – Marlenka, ëmbëlsia e festës së Bajramit

Kosmonte Foods
Vaktia e Ramazanit 2023

Vaktia e Ramazanit 2023

Kosovë
Sallagrazhda, fshati ku banorët festojnë bashkë Bajram e Pashkë

Sallagrazhda, fshati ku banorët festojnë bashkë Bajram e Pashkë

Sociale