LAJMI I FUNDIT:

Faton Peci

253 Artikuj

Bislimi në hapjen e Panairit të Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2024”: Kosova me një potencial shumë të madh për rritje

Bislimi në hapjen e Panairit të Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2024”: Kosova me një potencial shumë të madh për rritje

Biznes
Panairi “Prishtina 2024”, mundësi për tërheqjen e investitorëve të rinj

Panairi “Prishtina 2024”, mundësi për tërheqjen e investitorëve të rinj

Biznes
Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Bujqësi
Ministri Peci: 8.5 milionë euro subvencion për sektorin e bletarisë

Ministri Peci: 8.5 milionë euro subvencion për sektorin e bletarisë

Bujqësi
Zgjedhjet çështje muajsh – Kurti darkë pune me Gërvallën, Pecin e Kusarin, flasin për procesin zgjedhor dhe agjendën legjislative të Kuvendit

Zgjedhjet çështje muajsh – Kurti darkë pune me Gërvallën, Pecin e Kusarin, flasin për procesin zgjedhor dhe agjendën legjislative të Kuvendit

Kosovë
Gërvalla viziton veriun e Kosovës, magjepset me bukuritë natyrore

Gërvalla viziton veriun e Kosovës, magjepset me bukuritë natyrore

Kosovë
Peci e akuzoi për bllokimin e ndërtimit, Rama: E habitshme si ministri ka kohë të merret me çështje personale të stafit të komunës

Peci e akuzoi për bllokimin e ndërtimit, Rama: E habitshme si ministri ka kohë të merret me çështje personale të stafit të komunës

Kosovë
“Përparim, hap krahun përparimit të Kosovës”, Peci akuzon kryetarin e Prishtinës se po bllokon ndërtimin e objektit të MBPZHR-së

“Përparim, hap krahun përparimit të Kosovës”, Peci akuzon kryetarin e Prishtinës se po bllokon ndërtimin e objektit të MBPZHR-së

Kosovë
“Kurrë në jetë nuk kam pasur tokë, vetëm kur e pash që mi kanë bartur 10 hektarë”, Peci citon serbin që i ishte bartur pronësia me një vendim të vitit 1976

“Kurrë në jetë nuk kam pasur tokë, vetëm kur e pash që mi kanë bartur 10 hektarë”, Peci citon serbin që i ishte bartur pronësia me një vendim të vitit 1976

Kosovë
Peci: Në rastin e mishit të Brazilit, dyshohet se është i përfshirë edhe një inspektor i AUV-it

Peci: Në rastin e mishit të Brazilit, dyshohet se është i përfshirë edhe një inspektor i AUV-it

Ekonomi
Subvencionet, Peci paralajmëron fermerët: Çdo deklarim i rrejshëm do të ketë pasoja ligjore

Subvencionet, Peci paralajmëron fermerët: Çdo deklarim i rrejshëm do të ketë pasoja ligjore

Bujqësi
Inspektorati i Kryeqytetit i reagon ministrit Peci: Lirimi i pronave është përgjegjësi e juaja, jo e Komunës

Inspektorati i Kryeqytetit i reagon ministrit Peci: Lirimi i pronave është përgjegjësi e juaja, jo e Komunës

Kosovë
Peci akuzon Komunën e Prishtinës për sabotim në zbatimin e aktgjykimeve, kërkon ndërhyrjen e Ministrisë së Mjedisit për lirimin e një hapësire

Peci akuzon Komunën e Prishtinës për sabotim në zbatimin e aktgjykimeve, kërkon ndërhyrjen e Ministrisë së Mjedisit për lirimin e një hapësire

Prishtina
AAK i përgjigjet Pecit pas kërkesës për shkëputjen e kontratës për objektin ku kjo parti kishte zyrat

AAK i përgjigjet Pecit pas kërkesës për shkëputjen e kontratës për objektin ku kjo parti kishte zyrat

Kosovë
Peci ndërprenë kontratën e qerasë me AAK-në, thotë se u kërcënua nga zyrtarët e partisë

Peci ndërprenë kontratën e qerasë me AAK-në, thotë se u kërcënua nga zyrtarët e partisë

Kosovë
AAK i reagon ministrit Peci pasi tha që kanë rikthyer rreth 600 metra katrorë në Prishtinë, e quajnë manipulues ordiner

AAK i reagon ministrit Peci pasi tha që kanë rikthyer rreth 600 metra katrorë në Prishtinë, e quajnë manipulues ordiner

Kosovë
Ishin në shfrytëzim nga AAK, Ministria e Bujqësisë rikthen objektin me mbi 600 metra në Prishtinë

Ishin në shfrytëzim nga AAK, Ministria e Bujqësisë rikthen objektin me mbi 600 metra në Prishtinë

Kosovë
Hapet aplikimi për subvencione në bujqësi, ministri Peci tregon vlerën për produkte

Hapet aplikimi për subvencione në bujqësi, ministri Peci tregon vlerën për produkte

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë liroi pronën publike rrugës për Fushë Kosovë, Peci: Fitore e radhës kundër zhvatësve

Ministria e Bujqësisë liroi pronën publike rrugës për Fushë Kosovë, Peci: Fitore e radhës kundër zhvatësve

Kosovë
Peci: Uzurpimi i pronave po mbrohet nga segmente të sistemit të drejtësisë

Peci: Uzurpimi i pronave po mbrohet nga segmente të sistemit të drejtësisë

Drejtësi
Ministria e Bujqësisë kthen në pronësi pronën në vlerë prej 4 milionë euro, në vitin 2021 i ishte dhënë një serbi

Ministria e Bujqësisë kthen në pronësi pronën në vlerë prej 4 milionë euro, në vitin 2021 i ishte dhënë një serbi

Ekonomi
Kosova dhe Bullgaria nëshkruajnë marrëveshje në fushën e buqjësisë dhe zhvillimit rural

Kosova dhe Bullgaria nëshkruajnë marrëveshje në fushën e buqjësisë dhe zhvillimit rural

Bujqësi
Kosova dhe Bullgaria me marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Kosova dhe Bullgaria me marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Kosovë
Peci në Berlin prezantoi politikat bujqësore në takimin mes vendeve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

Peci në Berlin prezantoi politikat bujqësore në takimin mes vendeve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

Bujqësi