LAJMI I FUNDIT:
Fatmir Bytyqi

Fatmir Bytyqi

191 Artikuj

Info

Fatmir Bytyqi është zv.Kryeministër për ekonomi, zhvillim ekonomik dhe koordinator i resoreve ekonomike në Qeverinë e RMV-së.

Është kuadër i LSDM-së dhe në pozitë është emëruar më 1 qershor të vitit 2017.

Më herët ka qenë drejtor në OEMVP.

Bytyqi: Ekonomia nuk mund të pret në zgjidhje afatgjate për fuqinë punëtore, nevojiten punëtorë menjëherë

Bytyqi: Ekonomia nuk mund të pret në zgjidhje afatgjate për fuqinë punëtore, nevojiten punëtorë menjëherë

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: Besoj në potencialin e ekosistemit startup vendor, për të zgjidhur së bashku sfidat sociale dhe shoqërore

Bytyqi: Besoj në potencialin e ekosistemit startup vendor, për të zgjidhur së bashku sfidat sociale dhe shoqërore

Ekonomi
Fatmir Bytyqi: Në vitin 2023 do të përgjysmojmë inflacionin

Fatmir Bytyqi: Në vitin 2023 do të përgjysmojmë inflacionin

Ekonomi
Bytyqi: Paga minimale do të rritet çdo vit

Bytyqi: Paga minimale do të rritet çdo vit

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: Është e natyrshme që trendi i rritjes së pagës minimale të ndiqet me rritje përkatëse edhe të pagave të tjera

Bytyqi: Është e natyrshme që trendi i rritjes së pagës minimale të ndiqet me rritje përkatëse edhe të pagave të tjera

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: Në Maqedoni po përmirësohet standardi jetësor, por nuk presim për një ditë ta arrijmë standardin e BE-së

Bytyqi: Në Maqedoni po përmirësohet standardi jetësor, por nuk presim për një ditë ta arrijmë standardin e BE-së

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: Me ngrirjen çmimeve prodhuesit dhe tregtarët nuk do të kenë humbje, por do të fitojnë më pak

Bytyqi: Me ngrirjen çmimeve prodhuesit dhe tregtarët nuk do të kenë humbje, por do të fitojnë më pak

Ekonomi
Bytyqi: Qeveria do të ngrijë çmimet nëse tregtarët nuk i ulin ato

Bytyqi: Qeveria do të ngrijë çmimet nëse tregtarët nuk i ulin ato

Ekonomi
Bytyqi: Vendet vakante në ndërtimtari po i zënë punëtorët nga rajoni, kryesisht nga Turqia

Bytyqi: Vendet vakante në ndërtimtari po i zënë punëtorët nga rajoni, kryesisht nga Turqia

Maqedonia e Veriut
Paga minimale në Maqedoni do të rritet për 2.175 denarë

Paga minimale në Maqedoni do të rritet për 2.175 denarë

Ekonomi
Bytyqi: 600 milionë euro do të përfitojnë kompanitë vendore nga ndërtimi i autostradave

Bytyqi: 600 milionë euro do të përfitojnë kompanitë vendore nga ndërtimi i autostradave

Maqedonia e Veriut
Bytyqi për rritjen e çmimeve: Duhet t’i vihet fundi, interesi i qytetarëve në vend të parë

Bytyqi për rritjen e çmimeve: Duhet t’i vihet fundi, interesi i qytetarëve në vend të parë

Ekonomi
Bytyqi: Jemi të përkushtuar për të përmbushur qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm dhe mbrojtjes së mjedisit

Bytyqi: Jemi të përkushtuar për të përmbushur qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm dhe mbrojtjes së mjedisit

Ekonomi
Bytyqi nga Brukseli: Zgjedhja dhe rruga janë të qarta, Maqedonia e Veriut plotësisht e integruar në Bashkimin Evropian

Bytyqi nga Brukseli: Zgjedhja dhe rruga janë të qarta, Maqedonia e Veriut plotësisht e integruar në Bashkimin Evropian

Politikë
Bukëpjekësit ndryshuan mendje: Mëkat t’i lëmë njerëzit pa bukë

Bukëpjekësit ndryshuan mendje: Mëkat t’i lëmë njerëzit pa bukë

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: E hapim Kapitullin 28, duke harmonizuar legjislacionin avancojmë të drejtat e konsumatorit dhe shëndetin publik të qytetarëve

Bytyqi: E hapim Kapitullin 28, duke harmonizuar legjislacionin avancojmë të drejtat e konsumatorit dhe shëndetin publik të qytetarëve

Ekonomi
Bytyqi-Gentiloni: Maqedonia e Veriut ka një rëndësi strategjike për BE-në, pjesë e Planit të tranzicionit të energjisë në Evropë

Bytyqi-Gentiloni: Maqedonia e Veriut ka një rëndësi strategjike për BE-në, pjesë e Planit të tranzicionit të energjisë në Evropë

Ekonomi
Bytyqi: Sfida kryesore është përballja me krizën energjetike

Bytyqi: Sfida kryesore është përballja me krizën energjetike

Ekonomi
Bytyqi: Sektori privat, partner për zgjidhjen e sfidave të përbashkëta

Bytyqi: Sektori privat, partner për zgjidhjen e sfidave të përbashkëta

Ekonomi
Bytyqi: Kujdesemi që qytetarët e papunë të jenë konkurrues në tregun e punës

Bytyqi: Kujdesemi që qytetarët e papunë të jenë konkurrues në tregun e punës

Ekonomi
Bytyqi: Në fillim të vitit 2024, qytetarët do të mund të ngasin në autostradën Kërçovë – Ohër

Bytyqi: Në fillim të vitit 2024, qytetarët do të mund të ngasin në autostradën Kërçovë – Ohër

Politikë
Bytyqi: Ndër biznesmenët vendas dhe bullgarë mbizotëron arsyeja e shëndoshë

Bytyqi: Ndër biznesmenët vendas dhe bullgarë mbizotëron arsyeja e shëndoshë

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: E kemi shndërruar Bankën për Zhvillim në partnerin më të mirë për mbështetjen e zhvillimit ekonomik

Bytyqi: E kemi shndërruar Bankën për Zhvillim në partnerin më të mirë për mbështetjen e zhvillimit ekonomik

Ekonomi
Bytyqi: E domosdoshme është fuqi shtesë punëtore që të kemi rritje dhe zhvillim ekonomik

Bytyqi: E domosdoshme është fuqi shtesë punëtore që të kemi rritje dhe zhvillim ekonomik

Maqedonia e Veriut