LAJMI I FUNDIT:

Familja

78 Artikuj

“Familja shqiptare në krizë, shoqëria është kthyer në supermarket seksi”, sociologu ngre alarmin

“Familja shqiptare në krizë, shoqëria është kthyer në supermarket seksi”, sociologu ngre alarmin

Shqipëri
48 mijë denarë i duhen një familje për të mbijetuar, LSM: Çereku i Maqedonisë po zhytet në skamje

48 mijë denarë i duhen një familje për të mbijetuar, LSM: Çereku i Maqedonisë po zhytet në skamje

Maqedonia e Veriut
Të përbashkëtat e njerëzve që jetojnë më gjatë

Të përbashkëtat e njerëzve që jetojnë më gjatë

Këshilla Lifestyle
Pse shumë meshkuj hezitojnë ta bëjnë publike lidhjen me partneren

Pse shumë meshkuj hezitojnë ta bëjnë publike lidhjen me partneren

Në çift
Njerëzit publikojnë fotografi që tregojnë sjelljet më të çuditshme të familjarëve të tyre

Njerëzit publikojnë fotografi që tregojnë sjelljet më të çuditshme të familjarëve të tyre

Fun Lajme
Ide të reja për thyerjen e rutinës dhe kujdesit ndaj vetes

Ide të reja për thyerjen e rutinës dhe kujdesit ndaj vetes

Këshilla dhe arsye
Puna, partneri apo familja? Testi i shkurtër i personalitetit nga Frojdi

Puna, partneri apo familja? Testi i shkurtër i personalitetit nga Frojdi

Lifestyle
Fermeri nga Uganda me 102 fëmijë, 12 gra dhe 568 nipër thotë se nuk do ta rrisë më numrin e anëtarëve për shkak të kostos së jetesës

Fermeri nga Uganda me 102 fëmijë, 12 gra dhe 568 nipër thotë se nuk do ta rrisë më numrin e anëtarëve për shkak të kostos së jetesës

Interesante
Hemingway dhe raporti i tij me fëmijët

Hemingway dhe raporti i tij me fëmijët

Fakte
Në Maqedoni ka 324 familje të cilat përkujdesen për fëmijët me probleme sociale dhe shëndetësore

Në Maqedoni ka 324 familje të cilat përkujdesen për fëmijët me probleme sociale dhe shëndetësore

Maqedonia e Veriut
Gjashtë sjellje toksike në familje që njihen si “normale” nga shoqëria

Gjashtë sjellje toksike në familje që njihen si “normale” nga shoqëria

Këshilla Lifestyle
Pema e familjes së Baba Vanga – flasin pasardhësit e gruas së verbër mistike e cila “parashikoi shumë ngjarje”

Pema e familjes së Baba Vanga – flasin pasardhësit e gruas së verbër mistike e cila “parashikoi shumë ngjarje”

Interesante
Interesim i madh nga diaspora për Begmart.com – porosit online, harçi shkon sigurt te familja në Kosovë

Interesim i madh nga diaspora për Begmart.com – porosit online, harçi shkon sigurt te familja në Kosovë

Marketing
Familja më e madhe britanike pritet të bëhet edhe më e madhe

Familja më e madhe britanike pritet të bëhet edhe më e madhe

Interesante
Ajshe A. dëshiron kontaktin me fëmijën e saj biologjik dhënë për birësim në vitin 1989, Kushtetuesja ia refuzon kërkesën

Ajshe A. dëshiron kontaktin me fëmijën e saj biologjik dhënë për birësim në vitin 1989, Kushtetuesja ia refuzon kërkesën

Sociale
Fëmijët që drekojnë me prindërit e tyre nuk janë viktima të varësisë

Fëmijët që drekojnë me prindërit e tyre nuk janë viktima të varësisë

Shëndetësi Lajme
Kjo lule kacavarëse ruan intimitetin e familjes: Mbilleni atë pranë shtëpisë – do t’ju mbrojë nga shikimet e padëshiruara!

Kjo lule kacavarëse ruan intimitetin e familjes: Mbilleni atë pranë shtëpisë – do t’ju mbrojë nga shikimet e padëshiruara!

Lifestyle
Hendeku ideal i moshës midis fëmijëve, sipas ekspertëve

Hendeku ideal i moshës midis fëmijëve, sipas ekspertëve

Të tjera
Dy bij, dy rrëfime për dy dashuri

Dy bij, dy rrëfime për dy dashuri

Analiza
PËR NËNËN

PËR NËNËN

Fjala+
Kina i jep fund politikave kufizuese sa i përket krijimit të familjes, më herët çiftet lejoheshin të sillnin në jetë dy fëmijë – tani do të mund t’i kenë nga tre

Kina i jep fund politikave kufizuese sa i përket krijimit të familjes, më herët çiftet lejoheshin të sillnin në jetë dy fëmijë – tani do të mund t’i kenë nga tre

Azia
Zbritje për çdo familje – Begatohu me Begmart për Ramazan

Zbritje për çdo familje – Begatohu me Begmart për Ramazan

Marketing
Ekzistojnë tri arsye pse një burrë nuk do të largohet kurrë nga familja për shkak të dashnores së tij

Ekzistojnë tri arsye pse një burrë nuk do të largohet kurrë nga familja për shkak të dashnores së tij

Lifestyle
Tipe ideale të banesës për familjen tënde

Tipe ideale të banesës për familjen tënde

Al Trade Center