LAJMI I FUNDIT:

Falimentimi

41 Artikuj

Falimenton kompania që tregtonte kriptovaluta, FTX kishte vlerë deri në 50 miliardë dollarë

Falimenton kompania që tregtonte kriptovaluta, FTX kishte vlerë deri në 50 miliardë dollarë

Botë
Falimentimi financiar i Rusisë – vendi ka rreth 40 miliardë dollarë borxh

Falimentimi financiar i Rusisë – vendi ka rreth 40 miliardë dollarë borxh

Botë
Telekomi i Kosovës në betejë me falimentimin

Telekomi i Kosovës në betejë me falimentimin

Kosovë
A do ta shpëtojë Qeveria Telekomin nga falimentimi?

A do ta shpëtojë Qeveria Telekomin nga falimentimi?

Të Tjera
Llamkosi u falet kreditorëve

Llamkosi u falet kreditorëve

Të Tjera
Abdixhiku: 234 familjarë e militantë partiak janë punësuar në Telekom gjatë kësaj qeverisje

Abdixhiku: 234 familjarë e militantë partiak janë punësuar në Telekom gjatë kësaj qeverisje

Të Tjera
Oda e Administratorëve Falimentues mundësi e re për bizneset dhe ekonominë

Oda e Administratorëve Falimentues mundësi e re për bizneset dhe ekonominë

Biznes
Dyfish më shumë biznese të mbyllura, arsyeja kryesore rënia e konsumit

Dyfish më shumë biznese të mbyllura, arsyeja kryesore rënia e konsumit

Shqipëri
Trepça nuk është para falimentimit

Trepça nuk është para falimentimit

Të Tjera
Lluka: Ulja e shpenzimeve në Telekom, do t’i prek edhe pagat (Video)

Lluka: Ulja e shpenzimeve në Telekom, do t’i prek edhe pagat (Video)

Të Tjera
Me kredi synohet shpëtimi i Telekomit nga falimentimi

Me kredi synohet shpëtimi i Telekomit nga falimentimi

Lulzim Ahmeti
Kreditë dhe tatimet po i falimentojnë bizneset

Kreditë dhe tatimet po i falimentojnë bizneset

Biznes
Carovska: Do të kryhet dëmshpërbilimi i punëtorëve të falimentuar sipas ligjit ekzistues

Carovska: Do të kryhet dëmshpërbilimi i punëtorëve të falimentuar sipas ligjit ekzistues

Maqedonia e Veriut
Ambienti i pafavorshëm afarist po i falimenton bizneset

Ambienti i pafavorshëm afarist po i falimenton bizneset

Biznes
Falimenton “Air Berlin”

Falimenton “Air Berlin”

Të Tjera
Falimentuan mbi 2300 biznese

Falimentuan mbi 2300 biznese

Biznes
Ligji për Falimentimin vlerësohet si më i avancuari në Ballkan

Ligji për Falimentimin vlerësohet si më i avancuari në Ballkan

Të Tjera