LAJMI I FUNDIT:

Energjia elektrike - Maqedoni

531 Artikuj

Mickoski: Jemi shumë të rëndësishëm në këtë pjesë të botës, jo vetëm në aspektin e energjisë elektrike dhe transaksioneve ndërkufitare

Mickoski: Jemi shumë të rëndësishëm në këtë pjesë të botës, jo vetëm në aspektin e energjisë elektrike dhe transaksioneve ndërkufitare

Ekonomi
Aggeler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet të tejkalojnë politikat partiake

Aggeler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet të tejkalojnë politikat partiake

Ekonomi
Nga 1 korriku do të zgjatet tarifa e lirë e energjisë elektrike në Maqedoni

Nga 1 korriku do të zgjatet tarifa e lirë e energjisë elektrike në Maqedoni

Ekonomi
Në muajin mars, 79 për qind e energjisë elektrike të konsumuar në RMV ka ardhur nga burimet e brendshme

Në muajin mars, 79 për qind e energjisë elektrike të konsumuar në RMV ka ardhur nga burimet e brendshme

Maqedonia e Veriut
Bislimovski: Jemi duke punuar që tarifa e lirë e energjisë elektrike të zgjatet edhe për një orë

Bislimovski: Jemi duke punuar që tarifa e lirë e energjisë elektrike të zgjatet edhe për një orë

Ekonomi
KRrE: Vetëm 2,75 për qind e energjisë elektrike është nga importi, RMV në prag të pavarësisë energjetike

KRrE: Vetëm 2,75 për qind e energjisë elektrike është nga importi, RMV në prag të pavarësisë energjetike

Ekonomi
Qytetarët e Maqedonisë së Veriut për një muaj kanë shpenzuar 629.738 MWh energji elektrike

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut për një muaj kanë shpenzuar 629.738 MWh energji elektrike

Ekonomi
ESHS: Në gjysmën e dytë të vitit 2023 energjia elektrike u shtrenjtua për 8.2%

ESHS: Në gjysmën e dytë të vitit 2023 energjia elektrike u shtrenjtua për 8.2%

Ekonomi
Bislimoski: Nuk do të ketë rritje të çmimit të ngrohjes

Bislimoski: Nuk do të ketë rritje të çmimit të ngrohjes

Politikë
EMV: TEC Manastir në mënyrë të planifikuar ka punuar me vetëm një bllok

EMV: TEC Manastir në mënyrë të planifikuar ka punuar me vetëm një bllok

Politikë
OBRM-PDUKM do të dorëzojë 40 amendamente për ligjin për investime strategjike në energjetikë

OBRM-PDUKM do të dorëzojë 40 amendamente për ligjin për investime strategjike në energjetikë

Ekonomi
Bislimovski: Temperaturat e larta ditore do të ndikojnë në faturat e ngrohjes

Bislimovski: Temperaturat e larta ditore do të ndikojnë në faturat e ngrohjes

Maqedonia e Veriut
Bislimoski: Shumica e ankesave për faturat e energjisë elektrike do të pranohen

Bislimoski: Shumica e ankesave për faturat e energjisë elektrike do të pranohen

Maqedonia e Veriut
Faturat për energjinë elektrike, 30 qytetarë kanë dorëzuar ankesa

Faturat për energjinë elektrike, 30 qytetarë kanë dorëzuar ankesa

Maqedonia e Veriut
Bekteshi për faturat e energjisë elektrike: Qytetarët që dyshojnë të ankohen te Komisioni Rregullator për Energjetikë

Bekteshi për faturat e energjisë elektrike: Qytetarët që dyshojnë të ankohen te Komisioni Rregullator për Energjetikë

Ekonomi
Bislimoski: Në faturat e janarit për energjinë elektrike nuk do të jetë kompensimi prej 200 denarëve për qasje në rrjet

Bislimoski: Në faturat e janarit për energjinë elektrike nuk do të jetë kompensimi prej 200 denarëve për qasje në rrjet

Maqedonia e Veriut
Bekteshi: Energjia elektrike do të subvencionohet deri në muajin korrik

Bekteshi: Energjia elektrike do të subvencionohet deri në muajin korrik

Ekonomi
Bekteshi: Për herë të parë në tre dekada do të jemi plotësisht të pavarur nga pjesa lindore për sa i përket furnizimit me energji

Bekteshi: Për herë të parë në tre dekada do të jemi plotësisht të pavarur nga pjesa lindore për sa i përket furnizimit me energji

Maqedonia e Veriut
Nga sot ulet çmimi i energjisë elektrike për bllokun e parë në Maqedoni

Nga sot ulet çmimi i energjisë elektrike për bllokun e parë në Maqedoni

Ekonomi
Bislimovski: Nga 1 janari do të ketë ulje të çmimit të energjisë elektrike

Bislimovski: Nga 1 janari do të ketë ulje të çmimit të energjisë elektrike

Ekonomi
Kovaçevski: Për shkak të subvencionimit të qeverisë, qytetarët paguajnë dyfish më pak të çmimit të energjisë elektrike sesa ajo e tregut

Kovaçevski: Për shkak të subvencionimit të qeverisë, qytetarët paguajnë dyfish më pak të çmimit të energjisë elektrike sesa ajo e tregut

Ekonomi
Bekteshi: Nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike nga 1 janari

Bekteshi: Nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike nga 1 janari

Ekonomi
Bislimovski: Nëse pranohen të gjitha kërkesat e MEMO dhe MEPSO energjia elektrike do shtrenjtohej për 27%

Bislimovski: Nëse pranohen të gjitha kërkesat e MEMO dhe MEPSO energjia elektrike do shtrenjtohej për 27%

Ekonomi
Nga 1 janari nuk pritet të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut

Nga 1 janari nuk pritet të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut

Ekonomi