LAJMI I FUNDIT:
Dr. Rreze Serhati Morina

Dr. Rreze Serhati Morina

21 Artikuj

Diabeti dhe vozitja

Diabeti dhe vozitja

Temat Javore
Dita Ndërkombëtare e Tiroides: Rritja e Ndërgjegjësimit për Shëndetin e Tiroides

Dita Ndërkombëtare e Tiroides: Rritja e Ndërgjegjësimit për Shëndetin e Tiroides

Temat Javore
Diabeti dhe ecja – fuqia e ecjes për ta ulur sheqerin në gjak

Diabeti dhe ecja – fuqia e ecjes për ta ulur sheqerin në gjak

Temat Javore
Tetë arsye më pak të njohura të rritjes së sheqerit në gjak

Tetë arsye më pak të njohura të rritjes së sheqerit në gjak

Temat Javore
Për gratë, a ka ndonjë lidhje midis hipotiroidizmit dhe infertilitetit?

Për gratë, a ka ndonjë lidhje midis hipotiroidizmit dhe infertilitetit?

Temat Javore
Nata e Vitit të Ri për diabetikët

Nata e Vitit të Ri për diabetikët

Këshilla mjekësore
Cili është dallimi midis diabetit tip 1 dhe tip 2? Ç’është diabeti gestacional?

Cili është dallimi midis diabetit tip 1 dhe tip 2? Ç’është diabeti gestacional?

Temat Javore
Pesë përfitimet për diabetikët që ka peshku dhe ushqimet e detit

Pesë përfitimet për diabetikët që ka peshku dhe ushqimet e detit

Ushqim i shëndetshëm
Si ndikon vapa tek personat me diabet?

Si ndikon vapa tek personat me diabet?

Këshilla mjekësore
A është shalqiri i sigurt për personat me diabet?

A është shalqiri i sigurt për personat me diabet?

Temat Javore
Hipotiroidizmi dhe agjërimi gjatë Ramazanit

Hipotiroidizmi dhe agjërimi gjatë Ramazanit

Temat Javore
Hipotireoza dhe shtatzënia

Hipotireoza dhe shtatzënia

Shtatzëna
A prodhojnë gratë hormone mashkullore?

A prodhojnë gratë hormone mashkullore?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Cilat janë vlerat normale të sheqerit në gjak?

Cilat janë vlerat normale të sheqerit në gjak?

Temat Javore
Obeziteti dhe COVID-19, a është mbipesha faktor i pavarur i rrezikut?

Obeziteti dhe COVID-19, a është mbipesha faktor i pavarur i rrezikut?

Temat Javore
Obeziteti dhe COVID-19: A është obeziteti faktor i pavarur i rrezikut?

Obeziteti dhe COVID-19: A është obeziteti faktor i pavarur i rrezikut?

Temat Javore
Celuliti – ankthi i shumë grave

Celuliti – ankthi i shumë grave

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Këshilla për një Ramazan të shëndetshëm tek personat me diabet

Këshilla për një Ramazan të shëndetshëm tek personat me diabet

Temat Javore
Dimri dhe gjëndra tiroide

Dimri dhe gjëndra tiroide

Temat Javore
Pse rritet prolaktina?

Pse rritet prolaktina?

Temat Javore
Simptomat psikologjike të çrregullimeve të gjëndrës tiroide

Simptomat psikologjike të çrregullimeve të gjëndrës tiroide

Temat Javore