LAJMI I FUNDIT:

Bujar Dugolli

47 Artikuj

Dugolli: NATO do të intervenonte, o me paqe o me luftë

Dugolli: NATO do të intervenonte, o me paqe o me luftë

Siguri
Kurti thotë se draft-statuti i Asociacionit është më i avancuari, por si e shohin opozita dhe njohësit e politikës

Kurti thotë se draft-statuti i Asociacionit është më i avancuari, por si e shohin opozita dhe njohësit e politikës

Kosovë
Ka apo jo elemente ekzekutive draft-statuti i Asociacionit?

Ka apo jo elemente ekzekutive draft-statuti i Asociacionit?

Kosovë
Dugolli: Kërkesa e BE-së nuk është e re, s’besoj që Kurti e pranon Asociacionin me kompetenca ekzekutive

Dugolli: Kërkesa e BE-së nuk është e re, s’besoj që Kurti e pranon Asociacionin me kompetenca ekzekutive

Kosovë
Dugolli: Serbia nuk mund të shihet njëjtë në skenën politike pas sulmit në Banjskë

Dugolli: Serbia nuk mund të shihet njëjtë në skenën politike pas sulmit në Banjskë

Kosovë
ORCA kërkon përjashtimin e profesorëve Dugolli e Kastrati nga UP-ja

ORCA kërkon përjashtimin e profesorëve Dugolli e Kastrati nga UP-ja

Arsim
Vendimet e Këshillit të Etikës për konfirmim të masave ndëshkuese ndaj Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit kthehen nga Senati në rishqyrtim

Vendimet e Këshillit të Etikës për konfirmim të masave ndëshkuese ndaj Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit kthehen nga Senati në rishqyrtim

Arsim
ORCA: Senati i UP-së ka shpallur plagjiatorë profesorët Bujar Dugolli e Ardian Kastrati

ORCA: Senati i UP-së ka shpallur plagjiatorë profesorët Bujar Dugolli e Ardian Kastrati

Arsim
Dibran Hoxhës i ndalohet hyrja në Fakultetin Filozofik

Dibran Hoxhës i ndalohet hyrja në Fakultetin Filozofik

Kosovë
Dugolli e quan Rron Gjinovcin rrugaç: Student i dështuar, ka bërë 10 vjet për ta kryer fakultetin

Dugolli e quan Rron Gjinovcin rrugaç: Student i dështuar, ka bërë 10 vjet për ta kryer fakultetin

Kosovë
Gjinovci: Na arrestuan si kriminelë, plagjiatorin e lanë të japë mësim

Gjinovci: Na arrestuan si kriminelë, plagjiatorin e lanë të japë mësim

Arsim
ORCA publikon momentin e arrestimit të Rron Gjinovcit dhe Dibran Hoxhes

ORCA publikon momentin e arrestimit të Rron Gjinovcit dhe Dibran Hoxhes

Kosovë
Dugolli shprehet i habitur: Pse më keni ftuar në Komision Hetimor për Energji

Dugolli shprehet i habitur: Pse më keni ftuar në Komision Hetimor për Energji

Energjetika
Demonstratat e 1 tetorit 1997, gruaja e ish rektorit Statovci: Më tha se dua t’i mbrojë studentët

Demonstratat e 1 tetorit 1997, gruaja e ish rektorit Statovci: Më tha se dua t’i mbrojë studentët

Kosovë
Kurti, Dugolli dhe Lajçi homazhe para varrit të ish-rektorit Statovci, 25 vjet nga demonstrata e madhe studentore

Kurti, Dugolli dhe Lajçi homazhe para varrit të ish-rektorit Statovci, 25 vjet nga demonstrata e madhe studentore

Kosovë
Dënimi për plagjiaturë, Dugolli deklarohet para senatit të UP-së

Dënimi për plagjiaturë, Dugolli deklarohet para senatit të UP-së

Kosovë
ORCA: Senati t’i përjashtojë nga Universiteti plagjiatorët Bujar Dugolli dhe Ardian Kastrati

ORCA: Senati t’i përjashtojë nga Universiteti plagjiatorët Bujar Dugolli dhe Ardian Kastrati

Arsim
Këshilli i Etikës e shpalli plagjiator, reagon Dugolli: Vendim joprofesional

Këshilli i Etikës e shpalli plagjiator, reagon Dugolli: Vendim joprofesional

Arsim
ORCA kërkon shkarkimin e Kastratit e Dugollit, pasi Këshilli i Etikës i dënoi për plagjiaturë

ORCA kërkon shkarkimin e Kastratit e Dugollit, pasi Këshilli i Etikës i dënoi për plagjiaturë

Kosovë
ORCA: Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli plagjiatorë të verifikuar ndërkombëtarisht

ORCA: Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli plagjiatorë të verifikuar ndërkombëtarisht

Arsim
Linçimi dhe rrjetet sociale, kërkohet ndryshimi i gjuhës së komunikimit në media

Linçimi dhe rrjetet sociale, kërkohet ndryshimi i gjuhës së komunikimit në media

Kosovë
Arsyetimi i LVV-së për rezultatin e dobët në zgjedhje, komentojnë analistët

Arsyetimi i LVV-së për rezultatin e dobët në zgjedhje, komentojnë analistët

Politikë
Dugolli: LVV gaboi që nuk lejoi qendrat të bënin koalicione, do të fitonin edhe katër komuna tjera

Dugolli: LVV gaboi që nuk lejoi qendrat të bënin koalicione, do të fitonin edhe katër komuna tjera

Politikë
Balotazhi i së dielës, analistët japin parashikimet e garës për Prishtinën

Balotazhi i së dielës, analistët japin parashikimet e garës për Prishtinën

Politikë