LAJMI I FUNDIT:

Borxhi publik

48 Artikuj

Gjermania në krizë buxhetore, çfarë është në rrezik?

Gjermania në krizë buxhetore, çfarë është në rrezik?

Botë
Për herë të parë në histori – borxhi kombëtar i SHBA-së arrin në 33,000,000,000,000 dollarë

Për herë të parë në histori – borxhi kombëtar i SHBA-së arrin në 33,000,000,000,000 dollarë

Botë
​Odat ekonomike kërkojnë nga Qeveria rritjen e borxhit publik, Kosovës i duhen investimet

​Odat ekonomike kërkojnë nga Qeveria rritjen e borxhit publik, Kosovës i duhen investimet

Financa
OKB: Borxhi publik botëror arrin rekordin e 92 trilionë dollarëve

OKB: Borxhi publik botëror arrin rekordin e 92 trilionë dollarëve

Botë
Gjermania me borxhin më të lartë historik, vitin e kaluar u rrit për 39 miliardë euro më shumë

Gjermania me borxhin më të lartë historik, vitin e kaluar u rrit për 39 miliardë euro më shumë

Botë
Borxhi publik i Britanisë tejkalon PBB-në për herë të parë në më shumë se 60 vjet

Borxhi publik i Britanisë tejkalon PBB-në për herë të parë në më shumë se 60 vjet

Botë
Borxhi 1 miliard euro i Beogradit ndaj Pekinit, avokati serb Stojkoviq: Vuçiq dhe Brnabiq po i falin minierat, Partia Komuniste e Kinës do të ketë ndikim në Evropë

Borxhi 1 miliard euro i Beogradit ndaj Pekinit, avokati serb Stojkoviq: Vuçiq dhe Brnabiq po i falin minierat, Partia Komuniste e Kinës do të ketë ndikim në Evropë

Serbia
Shtëpia e Bardhë bën progres në negociatat për tavanin e borxhit

Shtëpia e Bardhë bën progres në negociatat për tavanin e borxhit

Botë
KE: Borxhi publik në Shqipëri arrin në 82.7 për qind të PBB-së, më i larti në rajon

KE: Borxhi publik në Shqipëri arrin në 82.7 për qind të PBB-së, më i larti në rajon

Shqipëri
Falimentimi financiar i Rusisë – vendi ka rreth 40 miliardë dollarë borxh

Falimentimi financiar i Rusisë – vendi ka rreth 40 miliardë dollarë borxh

Botë
Skadon afati për pagesën e borxhit, Rusia afër falimentimit financiar

Skadon afati për pagesën e borxhit, Rusia afër falimentimit financiar

Botë
Rusia në prag të falimentimit financiar teksa afrohet afati i pagesës së borxhit

Rusia në prag të falimentimit financiar teksa afrohet afati i pagesës së borxhit

Botë
Kosova – ndër shtetet me borxhin publik më të ulët në rajon

Kosova – ndër shtetet me borxhin publik më të ulët në rajon

Financa
Rusia sërish dështon të paguajë këstin e borxhit në më shumë se një shekull

Rusia sërish dështon të paguajë këstin e borxhit në më shumë se një shekull

Botë
Paralajmërojnë ekspertët: Shqipëria drejt krizës së borxhit publik

Paralajmërojnë ekspertët: Shqipëria drejt krizës së borxhit publik

Klaudjo Jonuzaj
Meta: Niveli i borxhit publik në Shqipëri në rrezik për krizë serioze

Meta: Niveli i borxhit publik në Shqipëri në rrezik për krizë serioze

Shqipëri
Borxhi Publik në Shqipëri shënon rekord historik

Borxhi Publik në Shqipëri shënon rekord historik

Financa
Borxhi publik në Shqipëri prej 650 milionë eurosh, krijon debate mes qeverisë dhe opozitës

Borxhi publik në Shqipëri prej 650 milionë eurosh, krijon debate mes qeverisë dhe opozitës

Shqipëri
“SHBA-së do t’i mbarojnë paratë muajin e ardhshëm”, sekretarja Yellen kërkon nga Kongresi ta rris kufirin e borxhit

“SHBA-së do t’i mbarojnë paratë muajin e ardhshëm”, sekretarja Yellen kërkon nga Kongresi ta rris kufirin e borxhit

Botë
Mbahet ankandi i 14-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 20 milionë euro me maturitet 12 mujor

Mbahet ankandi i 14-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 20 milionë euro me maturitet 12 mujor

Financa
Borxhi publik në Rusi rritet në 277 miliardë dollarë

Borxhi publik në Rusi rritet në 277 miliardë dollarë

Botë
Borxhi publik i Spanjës thyen rekord, arrin në 122 për qind të PBB-së

Borxhi publik i Spanjës thyen rekord, arrin në 122 për qind të PBB-së

Botë
Borxhi publik i Britanisë së Madhe arrin nivelin më të lartë që nga viti 1947

Borxhi publik i Britanisë së Madhe arrin nivelin më të lartë që nga viti 1947

Botë
Rritet raporti i borxhit ndaj Prodhimit të Brendshëm Bruto në BE

Rritet raporti i borxhit ndaj Prodhimit të Brendshëm Bruto në BE

Botë