LAJMI I FUNDIT:

Borxhi Publik i Maqedonisë

62 Artikuj

Maqedonisë i duhen mbi 80 milion euro, do të merr borxh të ri nga kreditorët vendorë

Maqedonisë i duhen mbi 80 milion euro, do të merr borxh të ri nga kreditorët vendorë

Ekonomi
Maqedonia e Veriut merr hua të reja për t’i larë borxhet e vjetra

Maqedonia e Veriut merr hua të reja për t’i larë borxhet e vjetra

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut ndër vendet me borxh më të madh publik në rajon

Maqedonia e Veriut ndër vendet me borxh më të madh publik në rajon

Maqedonia e Veriut
Mickoski: Borxhi publik është rritur për 2.5 miliardë euro, 800 milionë euro janë vjedhur

Mickoski: Borxhi publik është rritur për 2.5 miliardë euro, 800 milionë euro janë vjedhur

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së miratoi strategjinë e menaxhimit të borxhit fiskal dhe publik

Qeveria e RMV-së miratoi strategjinë e menaxhimit të borxhit fiskal dhe publik

Ekonomi
Qeveria e Maqedonisë së Veriut planifikon huamarrje shtesë prej 600 milionë eurove

Qeveria e Maqedonisë së Veriut planifikon huamarrje shtesë prej 600 milionë eurove

Ekonomi
MF Maqedoni: Borxhi publik është 60.9% të BPV-së

MF Maqedoni: Borxhi publik është 60.9% të BPV-së

Ekonomi
Borxhi publik në Maqedoni të Veriut do të vazhdojë të rritet

Borxhi publik në Maqedoni të Veriut do të vazhdojë të rritet

Ekonomi
Borxhi i Komunës së Tetovës vendoset në billbord

Borxhi i Komunës së Tetovës vendoset në billbord

Komunat
Ministria e Financave thotë se është ulur borxhi publik i Maqedonisë

Ministria e Financave thotë se është ulur borxhi publik i Maqedonisë

Ekonomi
Rritja e borxhit publik rrezikon destabilizimin financiar në Maqedoninë e Veriut

Rritja e borxhit publik rrezikon destabilizimin financiar në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Borxhi publik është rritur për 64.4% të BPV-së

Maqedoni: Borxhi publik është rritur për 64.4% të BPV-së

Maqedonia e Veriut
Shënohet rritje rekord e borxhit publik të Maqedonisë

Shënohet rritje rekord e borxhit publik të Maqedonisë

Ekonomi
Borxhi publik në Maqedoni u rrit deri në 60.7%

Borxhi publik në Maqedoni u rrit deri në 60.7%

Ekonomi
Mickoski: Për tre muaj borxhi publik është rritur për një miliardë euro

Mickoski: Për tre muaj borxhi publik është rritur për një miliardë euro

Politikë
Ministria e Financave: Borxhi publik në tremujorin e dytë 59.5 përqind

Ministria e Financave: Borxhi publik në tremujorin e dytë 59.5 përqind

Ekonomi
Ministria e Financave: Borxhi publik në Maqedoni në tremujorin e dytë arrin 59.5% si rezultat i COVID-19

Ministria e Financave: Borxhi publik në Maqedoni në tremujorin e dytë arrin 59.5% si rezultat i COVID-19

Ekonomi
Borxhi publik i Maqedonisë së Veriut arrin në 5.5 miliardë euro

Borxhi publik i Maqedonisë së Veriut arrin në 5.5 miliardë euro

Ekonomi
Angellovska: Borxhi publik në tre vitet e fundit është stabilizuar

Angellovska: Borxhi publik në tre vitet e fundit është stabilizuar

Ekonomi
Angelovska: Portali për borxhin publikë do të rrisë transparencën

Angelovska: Portali për borxhin publikë do të rrisë transparencën

Ekonomi
Borxhi publik i Maqedonisë është 45.5 përqind i BPV-së

Borxhi publik i Maqedonisë është 45.5 përqind i BPV-së

Maqedonia e Veriut
Dragan Tevdovski: Borxhi publik është vendosur nën kontroll

Dragan Tevdovski: Borxhi publik është vendosur nën kontroll

Maqedonia e Veriut
Tevdovski: Financat publike janë në gjendje të mirë

Tevdovski: Financat publike janë në gjendje të mirë

Amir Jakupi
Maqedonia sot merr hua 50 milionë euro, nesër kthen një borxh tjetër

Maqedonia sot merr hua 50 milionë euro, nesër kthen një borxh tjetër

Maqedonia e Veriut