LAJMI I FUNDIT:
Bojan Mariciq

Bojan Mariciq

393 Artikuj

Info

Bojan Mariciq është zv.Kryeministër për çështje evropiane në Qeverinë e RMV-së.

Është kuadër i LSDM-së dhe në pozitë është emëruar më 1 qershor të vitit 2017.

Më herët ka qenë ministër i drejtësisë kurse para politikës ka qenë drejtor në disa organizata jo-qeveritare

Mariçiq është i bindur se OBRM-PDUKM-ja ka materiale për Gruevskin

Mariçiq është i bindur se OBRM-PDUKM-ja ka materiale për Gruevskin

Maqedonia e Veriut
Mariçiq-Escobar: Besojmë se në periudhën e ardhshme do të vazhdojmë në drejtim të anëtarësimit të shpejtë në BE

Mariçiq-Escobar: Besojmë se në periudhën e ardhshme do të vazhdojmë në drejtim të anëtarësimit të shpejtë në BE

Politikë
Mariçiq: Programin e ardhshëm IPARD, bujqit nga Maqedonia duhet ta shfrytëzojnë si qytetarë të shtetit anëtar të BE

Mariçiq: Programin e ardhshëm IPARD, bujqit nga Maqedonia duhet ta shfrytëzojnë si qytetarë të shtetit anëtar të BE

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Programin e ardhshëm IPARD, bujqit nga Maqedonia e Veriut duhet ta shfrytëzojnë si qytetarë të shtetit anëtar të BE

Mariçiq: Programin e ardhshëm IPARD, bujqit nga Maqedonia e Veriut duhet ta shfrytëzojnë si qytetarë të shtetit anëtar të BE

Politikë
Mariçiq: Besimi në gjyqësor mund të rritet vetëm me konfiskim

Mariçiq: Besimi në gjyqësor mund të rritet vetëm me konfiskim

Gjyqësi
Mariçiq: Ky është momentumi i fundit që duhet ta kapim

Mariçiq: Ky është momentumi i fundit që duhet ta kapim

Politikë
Hajredini për Mariçiqin: Në cilin vend normal flisni me deputetë kështu

Hajredini për Mariçiqin: Në cilin vend normal flisni me deputetë kështu

Politikë
Mariçiq: Në tetor do të dihet kush është për BE

Mariçiq: Në tetor do të dihet kush është për BE

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: BE është superfuqi kulturore dhe kultura maqedonase merr pjesë dhe është pjesë e këtij procesi me kontributin e saj

Mariçiq: BE është superfuqi kulturore dhe kultura maqedonase merr pjesë dhe është pjesë e këtij procesi me kontributin e saj

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Opozita të mbështesë procesin integrues

Mariçiq: Opozita të mbështesë procesin integrues

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: BE-ja na njeh dhe investon në trashëgiminë tonë shpirtërore dhe kulturore

Mariçiq: BE-ja na njeh dhe investon në trashëgiminë tonë shpirtërore dhe kulturore

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Me ide konstruktive edhe komunitetet joshumicë gjithashtu përfshihen në procesin e anëtarësimit në BE

Mariçiq: Me ide konstruktive edhe komunitetet joshumicë gjithashtu përfshihen në procesin e anëtarësimit në BE

Maqedonia e Veriut
Shkupi: BE-ja me kthesë serioze drejt zgjerimit

Shkupi: BE-ja me kthesë serioze drejt zgjerimit

Maqedonia e Veriut
Mariçiq-Fajon: BE-ja jep mundësi, e cila nuk lëshohet, Sllovenia me përkrahje për hapin e ardhshëm

Mariçiq-Fajon: BE-ja jep mundësi, e cila nuk lëshohet, Sllovenia me përkrahje për hapin e ardhshëm

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Të kapim trenin për në BE, Michel dha një afat kohor për zgjerimin

Mariçiq: Të kapim trenin për në BE, Michel dha një afat kohor për zgjerimin

Politikë
Mariçiq: BE-ja ka dhënë një kornizë kohore, vetë vendosim për hapin tjetër

Mariçiq: BE-ja ka dhënë një kornizë kohore, vetë vendosim për hapin tjetër

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski – Michel: Maqedonia e Veriut i përket BE-së, duhet të shfrytëzohet kjo mundësi për të vazhduar rrugën drejt Evropës

Kovaçevski – Michel: Maqedonia e Veriut i përket BE-së, duhet të shfrytëzohet kjo mundësi për të vazhduar rrugën drejt Evropës

Politikë
Mariçiq: Kontributi i sektorit civil është kyç për përparimin e suksesshëm në procesin e integrimit europian

Mariçiq: Kontributi i sektorit civil është kyç për përparimin e suksesshëm në procesin e integrimit europian

Politikë
Mariçiq: Ose e gjithë OBRM-PDUKM do të jap mbështetje në kushte të caktuara ose do të votojnë vetëm disa deputetë

Mariçiq: Ose e gjithë OBRM-PDUKM do të jap mbështetje në kushte të caktuara ose do të votojnë vetëm disa deputetë

Maqedonia e Veriut
Mariçiqi nga Athina: Maqedonia e Veriut nuk duhet ta humb këtë mundësi për anëtarësim në BE

Mariçiqi nga Athina: Maqedonia e Veriut nuk duhet ta humb këtë mundësi për anëtarësim në BE

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Sa më gjatë të presim, aq më shumë do të hapen çështje në favor të Bullgarisë

Mariçiq: Sa më gjatë të presim, aq më shumë do të hapen çështje në favor të Bullgarisë

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nëse e duam të mirën për shtetin

Mariçiq: Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nëse e duam të mirën për shtetin

Politikë
Mariçiq: Suksesi qëndron në bashkimin dhe vendosmërinë për anëtarësim në BE, nuk është koha për arsyetime partiake

Mariçiq: Suksesi qëndron në bashkimin dhe vendosmërinë për anëtarësim në BE, nuk është koha për arsyetime partiake

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Shfrytëzimi i IPA fondeve kyç për përshpejtimin e reformave dhe zhvillimin rajonal

Mariçiq: Shfrytëzimi i IPA fondeve kyç për përshpejtimin e reformave dhe zhvillimin rajonal

Maqedonia e Veriut