LAJMI I FUNDIT:

Blerim Shala

45 Artikuj

Reagon Çitaku: Bastisjet e fundit janë përndjekje politike, jo drejtësi

Reagon Çitaku: Bastisjet e fundit janë përndjekje politike, jo drejtësi

Kosovë
Specialja konfirmon bastisjet në shtëpitë e ish-këshilltarëve të Thaçit, nuk jep detaje

Specialja konfirmon bastisjet në shtëpitë e ish-këshilltarëve të Thaçit, nuk jep detaje

Kosovë
Bastisjet nga Specialja në shtëpitë e Blerim Shalës dhe Bashkim Smakajt, reagon ish-këshilltari i Thaçit: Skandaloze dhe e paprecedent

Bastisjet nga Specialja në shtëpitë e Blerim Shalës dhe Bashkim Smakajt, reagon ish-këshilltari i Thaçit: Skandaloze dhe e paprecedent

Kosovë
Lufta e Kosovës: Luftë parimesh dhe personalitetesh

Lufta e Kosovës: Luftë parimesh dhe personalitetesh

Libri
Grupi 403 dhe të tetëdhjetat e rokut në Kosovë

Grupi 403 dhe të tetëdhjetat e rokut në Kosovë

Muzika
Joy Division dhe New Order: Nga vdekja te jeta …

Joy Division dhe New Order: Nga vdekja te jeta …

Muzika
Fjalori i Kosovës së pasluftës: Varret

Fjalori i Kosovës së pasluftës: Varret

Cult+
Çdo gjë duhet të kalojë

Çdo gjë duhet të kalojë

Muzika
Lëvizjet më të bujshme të deputetëve kosovarë ndër vite

Lëvizjet më të bujshme të deputetëve kosovarë ndër vite

Ismail Jakupi
Mançesteri dhe roku anglez

Mançesteri dhe roku anglez

Muzika
Ballafaqimi i fabrikës së ëndrrave me realitetin e makthshëm

Ballafaqimi i fabrikës së ëndrrave me realitetin e makthshëm

Filmi
Amerika – Perandori që nuk dëshiron të sundojë

Amerika – Perandori që nuk dëshiron të sundojë

Analiza
Lufta e Kosovës: Luftë parimesh dhe personalitetesh

Lufta e Kosovës: Luftë parimesh dhe personalitetesh

Histori
David Bowie dhe storia për kameleonin

David Bowie dhe storia për kameleonin

Muzika
Orwelli dhe Radiohead

Orwelli dhe Radiohead

Muzika
Arti i mbijetesës

Arti i mbijetesës

Filmi
Gjithçka është shou-biznes

Gjithçka është shou-biznes

Muzika
Vietnami dhe Hollywoodi: Lufta që ndërroi Amerikën

Vietnami dhe Hollywoodi: Lufta që ndërroi Amerikën

Filmi
Nga Veton Surroi deri te Blerim Shala, këta janë gjashtë ekspertët që do ta ndihmojnë Kosovën në dialog

Nga Veton Surroi deri te Blerim Shala, këta janë gjashtë ekspertët që do ta ndihmojnë Kosovën në dialog

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Agron Shala
E DIELA, E DIELA E PËRGJAKSHME

E DIELA, E DIELA E PËRGJAKSHME

Poezi
E madhërishmja artistike dhe dhimbja njerëzore

E madhërishmja artistike dhe dhimbja njerëzore

Muzika
Kryeprokurori amerikan Ramsey Clark në film dhe dashuria e tij për Millosheviqin

Kryeprokurori amerikan Ramsey Clark në film dhe dashuria e tij për Millosheviqin

Daut Dauti