LAJMI I FUNDIT:

Bekim Fehmiu

41 Artikuj

Viti 1982: Vrasja e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Viti 1982: Vrasja e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Agron Shala
12 vjet nga vdekja e aktorit Bekim Fehmiu

12 vjet nga vdekja e aktorit Bekim Fehmiu

Yjet
QKK shpërndan një video me fragmente nga rolet e Bekim Fehmiut me rastin e ditëlindjes së tij

QKK shpërndan një video me fragmente nga rolet e Bekim Fehmiut me rastin e ditëlindjes së tij

TV / Film
Për Bekim Fehmiun, Marlon Brandon shqiptar

Për Bekim Fehmiun, Marlon Brandon shqiptar

Cult+
Bekim Fehmiu për “Variety” më 1993: Nuk është e lehtë të jesh shqiptar në Serbi

Bekim Fehmiu për “Variety” më 1993: Nuk është e lehtë të jesh shqiptar në Serbi

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 2010: GjND-ja dhe Pranvera Arabe

Viti 2010: GjND-ja dhe Pranvera Arabe

Agron Shala
Lewis Gilbert për Bekim Fehmiun: Egërsira që u pëlqen grave!

Lewis Gilbert për Bekim Fehmiun: Egërsira që u pëlqen grave!

Aurenc Bebja
Rrëfimi i Bekim Fehmiut, pas mbarimit të xhirimeve të serialit ‘Odisea’

Rrëfimi i Bekim Fehmiut, pas mbarimit të xhirimeve të serialit ‘Odisea’

Aurenc Bebja
Parizienet do të çmenden pas Bekimit

Parizienet do të çmenden pas Bekimit

Aurenc Bebja
Bekim Fehmiu më 1993: Kosova çdo moment është pranë masakrës, shqiptarët trajtohen si skllevër

Bekim Fehmiu më 1993: Kosova çdo moment është pranë masakrës, shqiptarët trajtohen si skllevër

Aurenc Bebja
Një letër pa adresë

Një letër pa adresë

Cult+
Bekimi me shikim nga qielli: Kuvendim me artistin e madh

Bekimi me shikim nga qielli: Kuvendim me artistin e madh

Fjala+
Publikohet ‘trailer’-i i dokumentarit për jetën dhe veprat e Bekim Fehmiut

Publikohet ‘trailer’-i i dokumentarit për jetën dhe veprat e Bekim Fehmiut

TV / Film
Dhjetëvjetori i vdekjes së Bekim Fehmiut, Dumoshi: Kujtimi për të do të jetë i përhershëm

Dhjetëvjetori i vdekjes së Bekim Fehmiut, Dumoshi: Kujtimi për të do të jetë i përhershëm

Yjet
“Takimi” me Bekim Fehmiun, përmes “Aventurierëve”

“Takimi” me Bekim Fehmiun, përmes “Aventurierëve”

Fjala+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1919: Konferenca e padrejtësive

Viti 1919: Konferenca e padrejtësive

Agron Shala
Vazhdon shpërfillja dhe keqpërdorimi i emrit të Bekim Fehmiut

Vazhdon shpërfillja dhe keqpërdorimi i emrit të Bekim Fehmiut

Cult+
Bekim Fehmiut më 1970: Jam kundër martesës, por dua t’i kem 12 fëmijë!

Bekim Fehmiut më 1970: Jam kundër martesës, por dua t’i kem 12 fëmijë!

Aurenc Bebja
Kujtimet e Bekim Fehmiut, nga vizita e parĕ në Shqipëri

Kujtimet e Bekim Fehmiut, nga vizita e parĕ në Shqipëri

Fakte
Raporti sekret i Sigurimit të Shqipërisë: Bekim Fehmiu e do Kosovën, njerëzit dhe kulturën e saj

Raporti sekret i Sigurimit të Shqipërisë: Bekim Fehmiu e do Kosovën, njerëzit dhe kulturën e saj

Fakte
MKRS ndan çmimet për kinematografi

MKRS ndan çmimet për kinematografi

TV / Film
Dy-tri fjalë për “fotografinë e fundit” të Bekim Fehmiut…

Dy-tri fjalë për “fotografinë e fundit” të Bekim Fehmiut…

Cult+