LAJMI I FUNDIT:

Ballkani Perëndimor

1172 Artikuj

Shqipëria dhe Kosova kryesojnë në Ballkan për numrin më të lartë të azikërkuesve në Evropë

Shqipëria dhe Kosova kryesojnë në Ballkan për numrin më të lartë të azikërkuesve në Evropë

Kosovë
Asambleja Parlamentare e NATO-s thirrje për shtim të bashkëpunimit me partnerët demokratikë në Ballkanin Perëndimor

Asambleja Parlamentare e NATO-s thirrje për shtim të bashkëpunimit me partnerët demokratikë në Ballkanin Perëndimor

Siguri
Kurti për “The Times”: Në Ballkan kemi një Rusi të vogël, që është Serbia

Kurti për “The Times”: Në Ballkan kemi një Rusi të vogël, që është Serbia

Politikë
Liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor me deklaratë të përbashkët: Bashkëpunojmë për proceset integruese të BE-së

Liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor me deklaratë të përbashkët: Bashkëpunojmë për proceset integruese të BE-së

Kosovë
CEFTA dhe Instrumentet e Tregut të Përbashkët Rajonal për integrimin e përshpejtuar të Ballkanit Perëndimor në tregun e vetëm të BE-së

CEFTA dhe Instrumentet e Tregut të Përbashkët Rajonal për integrimin e përshpejtuar të Ballkanit Perëndimor në tregun e vetëm të BE-së

Ekonomi
O’Brien: Vitale për Ballkanin Perëndimor, përmbushja e potencialeve të veta

O’Brien: Vitale për Ballkanin Perëndimor, përmbushja e potencialeve të veta

Ballkan
Shqipëria me mosbesimin më të lartë në rajon ndaj politikanëve, mbështetja për anëtarësimin në BE mbetet i lartë

Shqipëria me mosbesimin më të lartë në rajon ndaj politikanëve, mbështetja për anëtarësimin në BE mbetet i lartë

Shqipëri
IRI: 68% e qytetarëve të Maqedonisë së Veriut mbështesin anëtarësimin në BE

IRI: 68% e qytetarëve të Maqedonisë së Veriut mbështesin anëtarësimin në BE

Politikë
Plani i Rritjes për Ballkanin prej 6 miliardë euro, dy pagesa vjetore – në varësi të kushteve të përmbushura

Plani i Rritjes për Ballkanin prej 6 miliardë euro, dy pagesa vjetore – në varësi të kushteve të përmbushura

Kosovë
Këshilli i BE-së miratoi Planin e Rritjes për Ballkanin Perëndimor, në vlerë prej 6 miliardë euro

Këshilli i BE-së miratoi Planin e Rritjes për Ballkanin Perëndimor, në vlerë prej 6 miliardë euro

Kosovë
DW: Sinjale alarmi nga Ballkani – po përsëritet historia?

DW: Sinjale alarmi nga Ballkani – po përsëritet historia?

Kosovë
Liria e shtypit në Ballkanin Perëndimor, Maqedonia renditet e 36-ta

Liria e shtypit në Ballkanin Perëndimor, Maqedonia renditet e 36-ta

Politikë
Michel: Ballkani Perëndimor duhet të futet sa më parë në BE

Michel: Ballkani Perëndimor duhet të futet sa më parë në BE

Kosovë
Bislimi në takimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor me BE-në për Planin e Rritjes

Bislimi në takimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor me BE-në për Planin e Rritjes

Kosovë
Osmani thekson rëndësinë e anëtarësimit të Kosovës në KiE

Osmani thekson rëndësinë e anëtarësimit të Kosovës në KiE

Kosovë
Parlamenti Evropian miraton planin prej 6 miliardë eurosh për Ballkanin Perëndimor

Parlamenti Evropian miraton planin prej 6 miliardë eurosh për Ballkanin Perëndimor

Kosovë
Mujanoviq: Regjimi në Beograd dëshiron të rrezikojë Bosnjën, Malin e Zi dhe Kosovën

Mujanoviq: Regjimi në Beograd dëshiron të rrezikojë Bosnjën, Malin e Zi dhe Kosovën

Kosovë
SHBA-ja synon ta “fortifikojë” Ballkanin Perëndimor

SHBA-ja synon ta “fortifikojë” Ballkanin Perëndimor

Kosovë
Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve, Johnson: Putini mund të synojë Ballkanin, nëse lejohet

Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve, Johnson: Putini mund të synojë Ballkanin, nëse lejohet

Kosovë
Projektligji për Ballkanin Perëndimor sërish para Senatit amerikan, kërkohet angazhim i shtuar i Shteteve të Bashkuara

Projektligji për Ballkanin Perëndimor sërish para Senatit amerikan, kërkohet angazhim i shtuar i Shteteve të Bashkuara

Kosovë
Sondazhi i IRI: Kosova e sheh Serbinë si kërcënim, ndërsa Serbia i konsideron SHBA-të

Sondazhi i IRI: Kosova e sheh Serbinë si kërcënim, ndërsa Serbia i konsideron SHBA-të

Kosovë
Forumi për Gratë, Kurti: Viktimat e luftës çnjerëzore të Serbisë sot janë heroinat tona

Forumi për Gratë, Kurti: Viktimat e luftës çnjerëzore të Serbisë sot janë heroinat tona

Kosovë
Macron: Franca e angazhuar për integrimin e Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor në BE

Macron: Franca e angazhuar për integrimin e Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor në BE

Shqipëri
Banka Botërore: Tirana e qytetet e mëdha shqiptare, me nivelin e rritjes së gjelbërimit ndër më të ulëtit në rajon

Banka Botërore: Tirana e qytetet e mëdha shqiptare, me nivelin e rritjes së gjelbërimit ndër më të ulëtit në rajon

Shqipëri