LAJMI I FUNDIT:

ASK

514 Artikuj

​ShBA-të partneri kryesor i Kosovës për eksporte të mallrave

​ShBA-të partneri kryesor i Kosovës për eksporte të mallrave

Biznes
Sa u prodhua rrymë në Kosovë e sa u harxhua?  ASK me të dhëna edhe për prodhim të thëngjillit

Sa u prodhua rrymë në Kosovë e sa u harxhua? ASK me të dhëna edhe për prodhim të thëngjillit

Energjetika
Rriten çmimet e konsumit në Kosovë

Rriten çmimet e konsumit në Kosovë

Të Tjera
Kurti flet për regjistrimin e popullsisë: Thelbësor për një vendimmarrje të informuar

Kurti flet për regjistrimin e popullsisë: Thelbësor për një vendimmarrje të informuar

Ekonomi
Importet e Kosovës nga shtetet CEFTA-s në dhjetor arritën një vlerë prej 69,1 milionë eurove

Importet e Kosovës nga shtetet CEFTA-s në dhjetor arritën një vlerë prej 69,1 milionë eurove

Ekonomi
Rritet numri i ndërmarrjeve të regjistruara në Kosovë

Rritet numri i ndërmarrjeve të regjistruara në Kosovë

Të Tjera
Për një muaj Kosova eksportoi mbi 225 milionë euro mallra në Evropë – Gjermania tregu kryesor

Për një muaj Kosova eksportoi mbi 225 milionë euro mallra në Evropë – Gjermania tregu kryesor

Ekonomi
ASK del në terren në prag të Regjistrimit të Popullsisë, fton qytetarët të bashkëpunojnë

ASK del në terren në prag të Regjistrimit të Popullsisë, fton qytetarët të bashkëpunojnë

Kosovë
43.4 për qind e familjeve nuk mund të përballojnë një shpenzim të papritur prej 100 eurove, Hoti: Ndihma e njëhershme nuk është zgjidhje për inflacionin

43.4 për qind e familjeve nuk mund të përballojnë një shpenzim të papritur prej 100 eurove, Hoti: Ndihma e njëhershme nuk është zgjidhje për inflacionin

Financa
ASK: Çmimet e konsumit shënuan rritje për 4,9% në vitin që lamë pas

ASK: Çmimet e konsumit shënuan rritje për 4,9% në vitin që lamë pas

Të Tjera
Kurti në ASK: Regjistruesit, monitoruesit dhe pajisjet për regjistrimin e popullsisë janë gati

Kurti në ASK: Regjistruesit, monitoruesit dhe pajisjet për regjistrimin e popullsisë janë gati

Ekonomi
Deri në tre vjet zgjasin proceset gjyqësore të divorcit në Kosovë

Deri në tre vjet zgjasin proceset gjyqësore të divorcit në Kosovë

Drejtësi
Bien çmimet e ndërtimit në Kosovë

Bien çmimet e ndërtimit në Kosovë

Të Tjera
Ngriten çmimet, rëndohet për 2.9 për qind shporta e qytetarit në Kosovë

Ngriten çmimet, rëndohet për 2.9 për qind shporta e qytetarit në Kosovë

Të Tjera
Shkurorëzimet në Kosovë, Prizreni prinë me 10 për qind të rasteve – ndarjet më së shumti nga viti i pestë i martesës deri në të nëntin

Shkurorëzimet në Kosovë, Prizreni prinë me 10 për qind të rasteve – ndarjet më së shumti nga viti i pestë i martesës deri në të nëntin

Kosovë
ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

Biznes
Krasniqi fajëson Kurtin për shtyrjen e regjistrimit të popullsisë: Po e bën qëllimisht

Krasniqi fajëson Kurtin për shtyrjen e regjistrimit të popullsisë: Po e bën qëllimisht

Ekonomi
ASK thotë se investimet më të mëdha në 2022 ishin në ndërtim –  prijnë Prishtina, Prizreni dhe Mitrovica

ASK thotë se investimet më të mëdha në 2022 ishin në ndërtim – prijnë Prishtina, Prizreni dhe Mitrovica

Ekonomi
​E fajëson ASK-ja, Murati: S’kemi përgjegjësi për dështimin e regjistrimit të popullsisë

​E fajëson ASK-ja, Murati: S’kemi përgjegjësi për dështimin e regjistrimit të popullsisë

Kosovë
Berisha: S’ka regjistrim të popullsisë më 1 nëntor

Berisha: S’ka regjistrim të popullsisë më 1 nëntor

Kosovë
Bie numri i përfituesve nga skema e ndihmës sociale

Bie numri i përfituesve nga skema e ndihmës sociale

Financa
ASK: Nuk janë siguruar tabletët, rrezikohet regjistrimi i popullsisë

ASK: Nuk janë siguruar tabletët, rrezikohet regjistrimi i popullsisë

Ekonomi
​ASK-ja e goditur nga sanksionet e BE-së në projektin për regjistrimin e popullsisë

​ASK-ja e goditur nga sanksionet e BE-së në projektin për regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Rritet për 4.2 për qind inflacioni vjetor, çmimet e konsumit më të larta se vitin e kaluar

Rritet për 4.2 për qind inflacioni vjetor, çmimet e konsumit më të larta se vitin e kaluar

Ekonomi