LAJMI I FUNDIT:

Arton Demhasaj

212 Artikuj

Cilat duhet të jenë prioritetet e Qeverisë për vitin 2023?

Cilat duhet të jenë prioritetet e Qeverisë për vitin 2023?

Donjeta Zeqiraj
Barrikadimi i veriut pretekst i Serbisë për të përfituar më shumë nga dialogu, thonë analistët

Barrikadimi i veriut pretekst i Serbisë për të përfituar më shumë nga dialogu, thonë analistët

Donjeta Zeqiraj
Takim urgjent sot në Bruksel ndërmjet kryenegociatorëve, deklaratat e Kurtit në Prishtinë dhe kritikat për njëanshmërinë e Borrellit dhe Lajçakut  

Takim urgjent sot në Bruksel ndërmjet kryenegociatorëve, deklaratat e Kurtit në Prishtinë dhe kritikat për njëanshmërinë e Borrellit dhe Lajçakut  

Besnike Salihu
Analistët optimistë se do të arrihet marrëveshje për targat, kërkojnë të shtohet presioni ndërkombëtar mbi Serbinë

Analistët optimistë se do të arrihet marrëveshje për targat, kërkojnë të shtohet presioni ndërkombëtar mbi Serbinë

Donjeta Zeqiraj
Siguria në vend dhe deklarata e Kurtit për të përditshmen italiane, ekspertët: Nuk ka rrezik për luftë, por kërcënimet duhet të potencohen  

Siguria në vend dhe deklarata e Kurtit për të përditshmen italiane, ekspertët: Nuk ka rrezik për luftë, por kërcënimet duhet të potencohen  

Siguri
A do të arrihet dakordim mes Kosovës dhe Serbisë për targat dhe letërnjoftimet deri më 1 shtator – flasin analistët

A do të arrihet dakordim mes Kosovës dhe Serbisë për targat dhe letërnjoftimet deri më 1 shtator – flasin analistët

Elfije Boletini
Padia për gjenocid ndaj Serbisë po vlerësohet si proces i vështirë

Padia për gjenocid ndaj Serbisë po vlerësohet si proces i vështirë

Drejtësi
Takimi i 4 majit në Berlin, Demhasaj: Mund të ketë lëvizje pozitive drejt marrëveshjes Kosovë-Serbi

Takimi i 4 majit në Berlin, Demhasaj: Mund të ketë lëvizje pozitive drejt marrëveshjes Kosovë-Serbi

Elfije Boletini
Procesi i Vettingut në Kosovë, në pritje të rekomandimeve nga Komisioni i Venecias

Procesi i Vettingut në Kosovë, në pritje të rekomandimeve nga Komisioni i Venecias

Drejtësi
Vizita e amerikanëve në Kosovë, analistët: Kosova e Serbia duhet të lëvizin më shpejt me marrëveshjen finale

Vizita e amerikanëve në Kosovë, analistët: Kosova e Serbia duhet të lëvizin më shpejt me marrëveshjen finale

Elfije Boletini
Vettingu në drejtësi përmes ndryshimeve kushtetuese, në mars opinioni i Komisonit të Venecias për këtë proces

Vettingu në drejtësi përmes ndryshimeve kushtetuese, në mars opinioni i Komisonit të Venecias për këtë proces

Drejtësi
Dërgimi në Kushtetuese nuk e shtyn zbatimin e vendimit të ZRrE-së për tarifat e reja të energjisë elektrike

Dërgimi në Kushtetuese nuk e shtyn zbatimin e vendimit të ZRrE-së për tarifat e reja të energjisë elektrike

Mirjeta Hajzeraj
Deputetëve u paguhen edhe shpenzimet e udhëtimit, por shumë pika të seancës dështojnë në mungesë të kuorumit

Deputetëve u paguhen edhe shpenzimet e udhëtimit, por shumë pika të seancës dështojnë në mungesë të kuorumit

Mirjeta Hajzeraj
Radoniqi: KQZ ka avancuar në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Radoniqi: KQZ ka avancuar në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Kosovë
Lajçak tha se Kosova meriton liberalizimin e vizave, analistët shprehen skeptikë se do të ndodhë gjatë këtij viti

Lajçak tha se Kosova meriton liberalizimin e vizave, analistët shprehen skeptikë se do të ndodhë gjatë këtij viti

Meridiana Statovci
Publikohet raporti i “Çohu” për monitorimin e mediave online, asnjë ankesë ndaj Telegrafit

Publikohet raporti i “Çohu” për monitorimin e mediave online, asnjë ankesë ndaj Telegrafit

Kosovë
Demhasaj, Dugollit: Qeveria me deklarata më shumë dëmtoi se ndihmoi aksionin në Brezovicë

Demhasaj, Dugollit: Qeveria me deklarata më shumë dëmtoi se ndihmoi aksionin në Brezovicë

Siguri
Analistët e shohin nga këndvështrime të ndryshme protestën në Tiranë kundër “Ballkanit të Hapur”

Analistët e shohin nga këndvështrime të ndryshme protestën në Tiranë kundër “Ballkanit të Hapur”

Kosovë
Analistët: Presioni i BE-së për formimin e Asociacionit është i padrejtë, Qeveria të ofrojë një alternativë në bazë të aktgjykimit të Kushtetueses

Analistët: Presioni i BE-së për formimin e Asociacionit është i padrejtë, Qeveria të ofrojë një alternativë në bazë të aktgjykimit të Kushtetueses

Xhejlane Kaçiu
Rënia e LVV-së në zgjedhjet lokale, pasojë e arrogancës ndaj opozitës dhe mungesës së integritetit të kandidatëve

Rënia e LVV-së në zgjedhjet lokale, pasojë e arrogancës ndaj opozitës dhe mungesës së integritetit të kandidatëve

Jehona Hulaj
Balotazhi i së dielës, analistët japin parashikimet e garës për Prishtinën

Balotazhi i së dielës, analistët japin parashikimet e garës për Prishtinën

Politikë
A ka koalicione të fshehta në balotazh, analistët shtjellojnë opsionet

A ka koalicione të fshehta në balotazh, analistët shtjellojnë opsionet

Politikë
Analistët komentojnë vendimin e PZAP-it për anulimin e zgjedhjeve në Han të Elezit

Analistët komentojnë vendimin e PZAP-it për anulimin e zgjedhjeve në Han të Elezit

Mirjeta Hajzeraj
Demhasaj: BE i ka shkuar me ofertë Serbisë për krizën e targave

Demhasaj: BE i ka shkuar me ofertë Serbisë për krizën e targave

Kosovë