LAJMI I FUNDIT:

Arsimi në Maqedoni

1719 Artikuj

Të hënën pesë universitete do të protestojnë për rritjen e pagave

Të hënën pesë universitete do të protestojnë për rritjen e pagave

Maqedonia e Veriut
Mbi 51% e të rinjve në shkollat e Shkupit, pre e dhunës kibernetike

Mbi 51% e të rinjve në shkollat e Shkupit, pre e dhunës kibernetike

Arsim
Shaqiri paralajmëron rritje të pagave në arsimin fillor dhe të mesëm

Shaqiri paralajmëron rritje të pagave në arsimin fillor dhe të mesëm

Arsim
Institutet Shkencore Publike në Maqedoni kërkojnë rritje pagash

Institutet Shkencore Publike në Maqedoni kërkojnë rritje pagash

Arsim
Sindikatat e universiteteve publike në Maqedoni kërkojnë nënshkrimin e marrëveshjes kolektive

Sindikatat e universiteteve publike në Maqedoni kërkojnë nënshkrimin e marrëveshjes kolektive

Arsim
Shaqiri: Rritja e pagave do të vlejë për të gjithë universitetet shtetërore në vend

Shaqiri: Rritja e pagave do të vlejë për të gjithë universitetet shtetërore në vend

Ekonomi
SASHK: Pamundësia e nënshkrimit të marrëveshjes, fajësohet Ministria e Punës dhe Politikës Sociale

SASHK: Pamundësia e nënshkrimit të marrëveshjes, fajësohet Ministria e Punës dhe Politikës Sociale

Maqedonia e Veriut
Shaqiri për dhunën në mes nxënësve: Nuk ka përgjegjësi vetëm ministria, duhet të angazhohen edhe prindërit

Shaqiri për dhunën në mes nxënësve: Nuk ka përgjegjësi vetëm ministria, duhet të angazhohen edhe prindërit

Arsim
Vazhdon eksodi në Tetovë, këtë vit ka 1300 nxënës më pak në shkollat fillore dhe të mesme

Vazhdon eksodi në Tetovë, këtë vit ka 1300 nxënës më pak në shkollat fillore dhe të mesme

Komunat
Gripi sezonal në RMV, shtohen mungesat e nxënësve në shkolla

Gripi sezonal në RMV, shtohen mungesat e nxënësve në shkolla

Shëndetësi
Njohësit e arsimit: Skandaloze zgjidhja e Qeverisë për arsimin shqip në Çashkë

Njohësit e arsimit: Skandaloze zgjidhja e Qeverisë për arsimin shqip në Çashkë

Arsim
Sindikatat e universiteteve shtetërore në Maqedoni kërkojnë Nënshkrimin e marrëveshjes Kolektive

Sindikatat e universiteteve shtetërore në Maqedoni kërkojnë Nënshkrimin e marrëveshjes Kolektive

Arsim
Zgjidhet problemi me nxënësit shqiptarë në Çashkë, deri në fund të vitit duhet të ndërtohet shkollë e re

Zgjidhet problemi me nxënësit shqiptarë në Çashkë, deri në fund të vitit duhet të ndërtohet shkollë e re

Arsim
Shaqiri për nxënësit shqiptarë në Çashkë: Jemi afër gjetjes së zgjidhjes

Shaqiri për nxënësit shqiptarë në Çashkë: Jemi afër gjetjes së zgjidhjes

Arsim
Studentët në Shkup protestojnë ndaj vonesës së bursave

Studentët në Shkup protestojnë ndaj vonesës së bursave

Arsim
Vazhdon protesta në Çashkë, nuk lejohet hapja e paraleles shqipe

Vazhdon protesta në Çashkë, nuk lejohet hapja e paraleles shqipe

Arsim
Studentët paralajmërojnë protestë para MASH, nuk u është bërë pagesa e bursave

Studentët paralajmërojnë protestë para MASH, nuk u është bërë pagesa e bursave

Arsim
Paralelja shqipe në Çashkë, dyert e shkollës për nxënësit shqiptarë të mbyllura që nga shtatori

Paralelja shqipe në Çashkë, dyert e shkollës për nxënësit shqiptarë të mbyllura që nga shtatori

Arsim
MASH: Nuk kemi iniciuar rritje të participimit për studime, shuma mbetet e njëjtë, studentët të jenë të qetë

MASH: Nuk kemi iniciuar rritje të participimit për studime, shuma mbetet e njëjtë, studentët të jenë të qetë

Arsim
Protestat kundër mësimit shqip në Çashkë, Xhaferi: Për momentin nuk e di çfarë do të ndërmarrim për këtë çështje

Protestat kundër mësimit shqip në Çashkë, Xhaferi: Për momentin nuk e di çfarë do të ndërmarrim për këtë çështje

Maqedonia e Veriut
Mbi 350 nxënës në shkollat e Tetovës dhe Gostivarit kanë kërkuar fletëshpërngulje

Mbi 350 nxënës në shkollat e Tetovës dhe Gostivarit kanë kërkuar fletëshpërngulje

Arsim
Protestuesit maqedonas në Çashkë vazhdojnë të bllokojnë hapjen e paraleles shqipe në shkollën “Todor Janev”

Protestuesit maqedonas në Çashkë vazhdojnë të bllokojnë hapjen e paraleles shqipe në shkollën “Todor Janev”

Komunat
LEN: Arsimi në RMV ndodhet në një kolaps të vërtetë

LEN: Arsimi në RMV ndodhet në një kolaps të vërtetë

Arsim
Kthehen protestat në Çashkë, banorët kundërshtojnë ashpër hapjen e paraleles shqipe

Kthehen protestat në Çashkë, banorët kundërshtojnë ashpër hapjen e paraleles shqipe

Arsim