LAJMI I FUNDIT:

Arsimi i lartë

12 Artikuj

Arsimi i lartë falas, studentët ankohen se po detyrohen të bëjnë pagesa për të hyrë në provim të cilat më parë nuk i bënin

Arsimi i lartë falas, studentët ankohen se po detyrohen të bëjnë pagesa për të hyrë në provim të cilat më parë nuk i bënin

Xhejlane Kaçiu
​Kurti: Arsimi renditet lart në prioritetet e qeverisë

​Kurti: Arsimi renditet lart në prioritetet e qeverisë

Arsim
Studentët e mirëpresin vendimin e Qeverisë për heqjen e pagesave në arsimin e lartë publik

Studentët e mirëpresin vendimin e Qeverisë për heqjen e pagesave në arsimin e lartë publik

Meridiana Statovci
Nga 1 tetori, arsimi i lartë publik në nivelin Bachelor dhe Master do të jetë pa pagesë

Nga 1 tetori, arsimi i lartë publik në nivelin Bachelor dhe Master do të jetë pa pagesë

Arsim
​KShC-ja nis procesin e akreditimit të institucioneve të arsimit të lartë

​KShC-ja nis procesin e akreditimit të institucioneve të arsimit të lartë

Arsim
Shoqëria civile kërkon Vetting në arsimin e lartë, të mërkurën mban marsh protestues

Shoqëria civile kërkon Vetting në arsimin e lartë, të mërkurën mban marsh protestues

Kosovë
Tryezë mbi integritetin akademik në arsimin e lartë në Kosovë

Tryezë mbi integritetin akademik në arsimin e lartë në Kosovë

Arsim
Fillon projekti që ka synim ngritjen e cilësisë në arsimin e lartë

Fillon projekti që ka synim ngritjen e cilësisë në arsimin e lartë

Kosovë
Sot nis projekti për përmirësimin e cilësisë në arsimin e lartë

Sot nis projekti për përmirësimin e cilësisë në arsimin e lartë

Arsim
Bytyqi takon udhëheqësit e universiteteve amerikane: Po bëjmë përpjekje për ta rishikuar arsimin në përgjithësi

Bytyqi takon udhëheqësit e universiteteve amerikane: Po bëjmë përpjekje për ta rishikuar arsimin në përgjithësi

Arsim
Basha: Të shfuqizohet Ligji i Arsimit të Lartë dhe plotësohen kërkesat e studentëve

Basha: Të shfuqizohet Ligji i Arsimit të Lartë dhe plotësohen kërkesat e studentëve

Shqipëri
Të burgosurve s’u lejohet të vijojnë studimet në arsimin e lartë

Të burgosurve s’u lejohet të vijojnë studimet në arsimin e lartë

Kosovë