LAJMI I FUNDIT:

Arberesha Loxha

20 Artikuj

Viza me pasaportë ilegale trazon ujërat

Viza me pasaportë ilegale trazon ujërat

Kosovë
Pas sulmit në veri, analistë shqiptarë e serbë të ndarë rreth vazhdimësisë së dialogut Kosovë-Serbi

Pas sulmit në veri, analistë shqiptarë e serbë të ndarë rreth vazhdimësisë së dialogut Kosovë-Serbi

Kosovë
Konkursi i MPJD për 32 zyrtarë po konsiderohet i jashtëligjshëm

Konkursi i MPJD për 32 zyrtarë po konsiderohet i jashtëligjshëm

Kosovë
Kosova nuk pritet të marrë pjesë në takimin e radhës të “Open Balkan”

Kosova nuk pritet të marrë pjesë në takimin e radhës të “Open Balkan”

Kosovë
Bislimi: Shqetësimi kryesor i Qeverisë duhet të jenë strukturat paralele në Kosovë

Bislimi: Shqetësimi kryesor i Qeverisë duhet të jenë strukturat paralele në Kosovë

Kosovë
Një tjetër mega-qeveri

Një tjetër mega-qeveri

Kosovë
Partitë kërkojnë që presidenti të zgjidhet nga populli

Partitë kërkojnë që presidenti të zgjidhet nga populli

Politikë
Kërkohet nga BE-ja të ngrit nivelin e ndërmjetësimit në dialogun Kosovë-Serbi

Kërkohet nga BE-ja të ngrit nivelin e ndërmjetësimit në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Ministria e Integrimit, si zyre në Kryeministri ose dikaster për të rehatuar partnerët?

Ministria e Integrimit, si zyre në Kryeministri ose dikaster për të rehatuar partnerët?

Kosovë
Analistët flasin për anulimin e takimit në Shtëpinë e Bardhë, thonë se Thaçi veproi mirë ndërsa Hoti ka gabuar

Analistët flasin për anulimin e takimit në Shtëpinë e Bardhë, thonë se Thaçi veproi mirë ndërsa Hoti ka gabuar

Mirjeta Hajzeraj
‘Rigjenerimi’ i diplomacisë

‘Rigjenerimi’ i diplomacisë

Kosovë
Jo veç veting, por edhe rekrutim i gjykatësve e prokurorëve në Kosovë

Jo veç veting, por edhe rekrutim i gjykatësve e prokurorëve në Kosovë

Drejtësi
Opozita thotë se me të gjitha mjetet do ta kundërshtojnë Qeverinë Kurti

Opozita thotë se me të gjitha mjetet do ta kundërshtojnë Qeverinë Kurti

Kosovë
Moszbatimi i MSA-së, zgjatje e rrugës së Kosovës drejt BE-së

Moszbatimi i MSA-së, zgjatje e rrugës së Kosovës drejt BE-së

Kosovë
Qeverinë dhe Kuvendin e presin punë të mëdha, këto janë projektligjet me prioritet për 2020-në

Qeverinë dhe Kuvendin e presin punë të mëdha, këto janë projektligjet me prioritet për 2020-në

Mirjeta Hajzeraj
Moskrijimi i institucioneve të reja po ndikon negativisht në integrimet evropiane të Kosovës

Moskrijimi i institucioneve të reja po ndikon negativisht në integrimet evropiane të Kosovës

Kosovë
Ish-kryetari i Supremes: Ka ngecje në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit

Ish-kryetari i Supremes: Ka ngecje në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit

Drejtësi
Mandatin e deputetes e fituan 39 gra, veç 13 prej tyre përfituan nga kuota gjinore

Mandatin e deputetes e fituan 39 gra, veç 13 prej tyre përfituan nga kuota gjinore

Kosovë
Shërbyesit civilë shkelin ligjin, ishin pjesë e fushatës zgjedhore

Shërbyesit civilë shkelin ligjin, ishin pjesë e fushatës zgjedhore

Kosovë
Letër e hapur deputetëve të Kuvendit të Kosovës: Procesi i ndërtimit të termocentralit ‘Kosova e Re’, po mbahet i mbyllur

Letër e hapur deputetëve të Kuvendit të Kosovës: Procesi i ndërtimit të termocentralit ‘Kosova e Re’, po mbahet i mbyllur

Lajme