LAJMI I FUNDIT:

AGK

357 Artikuj

AGK dënon sulmin fizik ndaj dy gazetareve: Prokuroria të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme

AGK dënon sulmin fizik ndaj dy gazetareve: Prokuroria të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme

Kosovë
Projektligji për KPM-në, rrezik nga kontrolli politik apo çelës drejt rregullimit të mediave në Kosovë? Flasin Valon Ramadani e Brikenda Rexhepi

Projektligji për KPM-në, rrezik nga kontrolli politik apo çelës drejt rregullimit të mediave në Kosovë? Flasin Valon Ramadani e Brikenda Rexhepi

Kosovë
AGK telegram ngushëllimi për vdekjen e gazetarit Arben Rugova 

AGK telegram ngushëllimi për vdekjen e gazetarit Arben Rugova 

Kosovë
AGK dhe shoqëria civile dënon ndërhyrjen politike në punën e KPM-së: Deputetët e LVV-së ushtruan presion ndaj anëtarëve të Komisionit

AGK dhe shoqëria civile dënon ndërhyrjen politike në punën e KPM-së: Deputetët e LVV-së ushtruan presion ndaj anëtarëve të Komisionit

Kosovë
Mes kritikave, Komisioni për Media miraton Projektligjin e ri për KPM-në

Mes kritikave, Komisioni për Media miraton Projektligjin e ri për KPM-në

Kosovë
Projektligji i ri për KPM-në, Blakaj: Kemi mbajtur takime me ekspertë të BE-së, askush nga organizatat e mediave nuk ka ardhur

Projektligji i ri për KPM-në, Blakaj: Kemi mbajtur takime me ekspertë të BE-së, askush nga organizatat e mediave nuk ka ardhur

Kosovë
Organizatat ndërkombëtare me thirrje urgjente për Qeverinë të rishqyrtojë ligjin e propozuar për KPM-në

Organizatat ndërkombëtare me thirrje urgjente për Qeverinë të rishqyrtojë ligjin e propozuar për KPM-në

Kosovë
AGK dhe KMSHK ftojnë Qeverinë të tërhiqet nga Projektligji i ri për KPM-në: Tendencë për t’i sulmuar dhe kontrolluar mediat

AGK dhe KMSHK ftojnë Qeverinë të tërhiqet nga Projektligji i ri për KPM-në: Tendencë për t’i sulmuar dhe kontrolluar mediat

Kosovë
AGK njofton se është kërcënuar redaksia e portalit “Periskopi”

AGK njofton se është kërcënuar redaksia e portalit “Periskopi”

Kosovë
AGK: Viti 2023 shënon vitin me më së shumti raste të kërcënimeve dhe sulmeve ndaj gazetarëve e mediave

AGK: Viti 2023 shënon vitin me më së shumti raste të kërcënimeve dhe sulmeve ndaj gazetarëve e mediave

Kosovë
AGK: 74 raste të kërcënimeve e sulmeve ndaj gazetarëve këtë vit, 30 prej tyre në veri

AGK: 74 raste të kërcënimeve e sulmeve ndaj gazetarëve këtë vit, 30 prej tyre në veri

Kosovë
Gazetarja publikon videon teksa mbrojtja e afërt e Kurtit e shtynë dhe nuk e lë të bëjë pyetje – reagon AGK

Gazetarja publikon videon teksa mbrojtja e afërt e Kurtit e shtynë dhe nuk e lë të bëjë pyetje – reagon AGK

Kosovë
Gazetarja Rinë Haziri sulmohet dhe pengohet teksa po raportonte nga Brezovica

Gazetarja Rinë Haziri sulmohet dhe pengohet teksa po raportonte nga Brezovica

Kosovë
Kërcënohet me jetë gazetari Fatlum Berisha

Kërcënohet me jetë gazetari Fatlum Berisha

Kosovë
Ndahen çmimet vjetore të gazetarisë, shpërblehen 12 gazetarë të mediave në Kosovë

Ndahen çmimet vjetore të gazetarisë, shpërblehen 12 gazetarë të mediave në Kosovë

Kosovë
AGK-ja, e shqetësuar me situatën e gazetares Behare Bajraktari në Radio Kosova 

AGK-ja, e shqetësuar me situatën e gazetares Behare Bajraktari në Radio Kosova 

Kosovë
AGK njofton se janë kërcënuar gazetaret Ardiana Thaçi-Mehmeti dhe Erjona Gjikolli

AGK njofton se janë kërcënuar gazetaret Ardiana Thaçi-Mehmeti dhe Erjona Gjikolli

Kosovë
Shpërndahen mjetet mbrojtëse për gazetarët

Shpërndahen mjetet mbrojtëse për gazetarët

Kosovë
AGK: Kërcënohen me vrasje dy gazetarë në Viti

AGK: Kërcënohen me vrasje dy gazetarë në Viti

Kosovë
Kanosja e gazetarit Ademi, ngritet aktakuzë ndaj të dyshuarit

Kanosja e gazetarit Ademi, ngritet aktakuzë ndaj të dyshuarit

Kosovë
Raportohen 63 raste të sulmeve e kërcënimeve ndaj gazetarëve – 30 prej tyre u shënuan gjatë raportimit nga veriu

Raportohen 63 raste të sulmeve e kërcënimeve ndaj gazetarëve – 30 prej tyre u shënuan gjatë raportimit nga veriu

Kosovë
AGK: Deklaratë e rrezikshme dhe e papranueshme e Bislimit kundër medieve të Kosovës

AGK: Deklaratë e rrezikshme dhe e papranueshme e Bislimit kundër medieve të Kosovës

Kosovë
AGK dhe forumZFD publikojnë raportin dhe manualin mbi gazetarinë e ndjeshme ndaj konfliktit

AGK dhe forumZFD publikojnë raportin dhe manualin mbi gazetarinë e ndjeshme ndaj konfliktit

Kosovë
“Raportimi i përgjegjshëm për ballafaqimin me të kaluarën”, sot bëhet promovimi i manualit nga forumZFD dhe AGK

“Raportimi i përgjegjshëm për ballafaqimin me të kaluarën”, sot bëhet promovimi i manualit nga forumZFD dhe AGK

Kosovë