LAJMI I FUNDIT:

Agjencia e Kosovës për Akreditim

27 Artikuj

​Kuvendi zgjedh anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

​Kuvendi zgjedh anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Arsim
Akademia e Kosovës për Siguri Publike nuk akreditohet, kanë dy muaj afat për ankesë

Akademia e Kosovës për Siguri Publike nuk akreditohet, kanë dy muaj afat për ankesë

Elfije Boletini
Aksioni simbolik i ORCA-s, reagon deputeti Gola

Aksioni simbolik i ORCA-s, reagon deputeti Gola

Arsim
Kosova merr dritën e gjelbër për t’u rikthyer me të drejtat e plota në ENQA

Kosova merr dritën e gjelbër për t’u rikthyer me të drejtat e plota në ENQA

Kosovë
Akreditohet Programi “Teknik Dentar” në Kolegjin Universum me vlerësimet më të larta!

Akreditohet Programi “Teknik Dentar” në Kolegjin Universum me vlerësimet më të larta!

Marketing
Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje për ngritjen e cilësisë në arsimin e lartë

Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje për ngritjen e cilësisë në arsimin e lartë

Arsim
Këshilli Shtetëror i Cilësisë plotëson rekomandimin e fundit të ENQA-s

Këshilli Shtetëror i Cilësisë plotëson rekomandimin e fundit të ENQA-s

Arsim
Drejtuesit e ENQA dhe AKA bisedojnë për aplikimin në institucionet evropiane të sigurimit të cilësisë

Drejtuesit e ENQA dhe AKA bisedojnë për aplikimin në institucionet evropiane të sigurimit të cilësisë

Arsim
​AKA nënshkruan marrëveshje që i ndihmon në plotësimin e kritereve për kthim në ENQA

​AKA nënshkruan marrëveshje që i ndihmon në plotësimin e kritereve për kthim në ENQA

Kosovë
Ambasada e SHBA: Çdo ndërhyrje politike në punën e Agjencisë së Akreditimit, e papranueshme

Ambasada e SHBA: Çdo ndërhyrje politike në punën e Agjencisë së Akreditimit, e papranueshme

Arsim
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Instituti EPIK: Institucionet përgjegjëse të fillojnë një dialog të afërt me ENQA me qëllim të rikthimit të Kosovës në këtë Asociacion

Instituti EPIK: Institucionet përgjegjëse të fillojnë një dialog të afërt me ENQA me qëllim të rikthimit të Kosovës në këtë Asociacion

Kosovë
Përjashtimi i AKA nga ENQA, lajm i keq për Kosovën

Përjashtimi i AKA nga ENQA, lajm i keq për Kosovën

Mirjeta Hajzeraj
Bytyqi: Miratimi i konceptdokumentit për AKA-në mundëson pavarësinë e plotë të funksionimit të saj

Bytyqi: Miratimi i konceptdokumentit për AKA-në mundëson pavarësinë e plotë të funksionimit të saj

Kosovë
Hajrizi: Gjatë akreditimit të programeve po përdoren standarde të dyfishta (Video)

Hajrizi: Gjatë akreditimit të programeve po përdoren standarde të dyfishta (Video)

UBT
Bajraktari: Tërheqja e akreditimit për disa programe u bë pa vlerësim nga ekspertët ndërkombëtarë (Video)

Bajraktari: Tërheqja e akreditimit për disa programe u bë pa vlerësim nga ekspertët ndërkombëtarë (Video)

Kosovë
Rexhaj nga Agjencia e Kosovës për Akreditim: Mund të mbyllen edhe më shumë programe në institucione të arsimit të lartë (Video)

Rexhaj nga Agjencia e Kosovës për Akreditim: Mund të mbyllen edhe më shumë programe në institucione të arsimit të lartë (Video)

Kosovë
EQAR: Agjencia e Akreditimit t’i përmbushë dispozitat ligjore për ripranim

EQAR: Agjencia e Akreditimit t’i përmbushë dispozitat ligjore për ripranim

Kosovë
Agjencia e Kosovës për Akreditim mbetet në ENQA

Agjencia e Kosovës për Akreditim mbetet në ENQA

Kosovë
Kuvendi i Kosovës miratoi emërimin e anëtarëve të KSHC-së

Kuvendi i Kosovës miratoi emërimin e anëtarëve të KSHC-së

Arsim
Institucionet private të arsimit të lartë i shkruajnë letër kryeministrit Haradinaj dhe ministrit Bytyqi

Institucionet private të arsimit të lartë i shkruajnë letër kryeministrit Haradinaj dhe ministrit Bytyqi

Arsim
Rexha: Ministri Bytyqi të largohet, nuk është kompetent të udhëheqë me arsimin e lartë (Video)

Rexha: Ministri Bytyqi të largohet, nuk është kompetent të udhëheqë me arsimin e lartë (Video)

Politikë
Rexha: Përjashtimi i AKA-së nga EQAR, lajm i keq për institucionet e arsimit të lartë

Rexha: Përjashtimi i AKA-së nga EQAR, lajm i keq për institucionet e arsimit të lartë

Politikë
Agjencia e Kosovës për Akreditim përjashtohet nga EQAR (Dokument)

Agjencia e Kosovës për Akreditim përjashtohet nga EQAR (Dokument)

Politikë