LAJMI I FUNDIT:

Aeroporti i Shkupit

130 Artikuj

Qytetarët e Maqedonisë ende nuk mund të udhëtojnë në Gjermani si turistë

Qytetarët e Maqedonisë ende nuk mund të udhëtojnë në Gjermani si turistë

Maqedonia e Veriut
Paqartësitë se si do të udhëtohet këtë verë nga Evropa në Maqedoni dhe anasjelltas

Paqartësitë se si do të udhëtohet këtë verë nga Evropa në Maqedoni dhe anasjelltas

Maqedonia e Veriut
Rikthehen linjat e ndërprera ajrore në Aeroportin e Shkupit

Rikthehen linjat e ndërprera ajrore në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Arrestohen katër persona në Aeroportin e Shkupit, kishin teste false PCR

Arrestohen katër persona në Aeroportin e Shkupit, kishin teste false PCR

Kronikë e Zezë
Pas 11 muajsh kthehen fluturimet Athinë – Shkup

Pas 11 muajsh kthehen fluturimet Athinë – Shkup

Maqedonia e Veriut
Teste të shpejta antigjene në Aeroportin e Shkupit

Teste të shpejta antigjene në Aeroportin e Shkupit

Shëndetësi
Aeroporti i Shkupit u mbush nga mërgimtarët

Aeroporti i Shkupit u mbush nga mërgimtarët

Maqedonia e Veriut
Gjashtë persona pozitiv për coronavirus kanë dashur që të largohen nga Maqedonia, kapen në aeroport

Gjashtë persona pozitiv për coronavirus kanë dashur që të largohen nga Maqedonia, kapen në aeroport

Shëndetësi
Finlanda përkohësisht ndalon fluturimet nga Maqedonia e Veriut

Finlanda përkohësisht ndalon fluturimet nga Maqedonia e Veriut

Maqedonia e Veriut
Finlanda shqyrton suspendimin e linjës ajrore Shkup – Turku

Finlanda shqyrton suspendimin e linjës ajrore Shkup – Turku

Maqedonia e Veriut
Pesë të infektuar me coronavirus nga fluturimi Shkup-Turku i ditës së martë

Pesë të infektuar me coronavirus nga fluturimi Shkup-Turku i ditës së martë

Maqedonia e Veriut
Të gjithë udhëtarët e linjës Shkup-Turku janë vendosur në karantinë

Të gjithë udhëtarët e linjës Shkup-Turku janë vendosur në karantinë

Maqedonia e Veriut
MSH e Maqedonisë: Shumica e udhëtarëve me COVID-19 në Finlandë me pasaporta të Kosovës

MSH e Maqedonisë: Shumica e udhëtarëve me COVID-19 në Finlandë me pasaporta të Kosovës

Maqedonia e Veriut
Coronavirusi për dyfish ka ulur numrin e udhëtarëve në aeroportet e Maqedonisë

Coronavirusi për dyfish ka ulur numrin e udhëtarëve në aeroportet e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Një kompani ajrore suspendoi fluturimet mes Italisë dhe Maqedonisë së Veriut

Një kompani ajrore suspendoi fluturimet mes Italisë dhe Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Një ditë pas hapjes së aeroporteve në Maqedoni, më shumë udhëtarë ikën se sa erdhën

Një ditë pas hapjes së aeroporteve në Maqedoni, më shumë udhëtarë ikën se sa erdhën

Maqedonia e Veriut
“Urë prej uji” për aeroplanin e parë që zbriti në aeroportin e Shkupit

“Urë prej uji” për aeroplanin e parë që zbriti në aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Rikthehen fluturimet në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit

Rikthehen fluturimet në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit

Maqedonia e Veriut
Nesër hapen aeroportet e Maqedonisë, fluturimi i parë drejt Bremenit

Nesër hapen aeroportet e Maqedonisë, fluturimi i parë drejt Bremenit

Maqedonia e Veriut
Të mërkurën hapen aeroporti i Shkupit dhe i Ohrit

Të mërkurën hapen aeroporti i Shkupit dhe i Ohrit

Maqedonia e Veriut
Komisioni për Sëmundje Infektive të hënën do të bëjë kontrolle në aeroportet e Maqedonisë

Komisioni për Sëmundje Infektive të hënën do të bëjë kontrolle në aeroportet e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Rregulla të reja në aeroporte: Do të ketë matje të temperaturës, udhëtarët duhet të arrijnë tre orë para fluturimit

Rregulla të reja në aeroporte: Do të ketë matje të temperaturës, udhëtarët duhet të arrijnë tre orë para fluturimit

Maqedonia e Veriut
Sugareski: Hapja e aeroporteve ende po diskutohet

Sugareski: Hapja e aeroporteve ende po diskutohet

Politikë
Maqedoni, një foshnjë me komplikime nga Covid-19, dërgohet për shërim në Zvicër

Maqedoni, një foshnjë me komplikime nga Covid-19, dërgohet për shërim në Zvicër

Shëndetësi