LAJMI I FUNDIT:

8 Marsi

167 Artikuj

Cilat janë vendet më të mira evropiane për gratë që të ndërtojnë karrierë

Cilat janë vendet më të mira evropiane për gratë që të ndërtojnë karrierë

Evropa
Gratë në Maqedoni pak të përfaqësuara

Gratë në Maqedoni pak të përfaqësuara

Maqedonia e Veriut
Drenusha Latifi shfaqet me ministren Haxhiu: Gratë duke mbështetur gratë

Drenusha Latifi shfaqet me ministren Haxhiu: Gratë duke mbështetur gratë

Yjet
Gjest i bukur – Luana Vjollca befason disa gra rrugës për Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Gjest i bukur – Luana Vjollca befason disa gra rrugës për Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Yjet
Seancë plenare e Kuvendit për 8 Mars: Është arritur një hap përpara në ndryshimet ligjdhënëse për barazi gjinore, por nuk është e mjaftueshme

Seancë plenare e Kuvendit për 8 Mars: Është arritur një hap përpara në ndryshimet ligjdhënëse për barazi gjinore, por nuk është e mjaftueshme

Maqedonia e Veriut
Einxhel Shkira: Të jem grua është detyra dhe e drejta më e bukur që Zoti më ka dhënë privilegjin të përjetoj

Einxhel Shkira: Të jem grua është detyra dhe e drejta më e bukur që Zoti më ka dhënë privilegjin të përjetoj

Yjet
Kiara Tito me mesazh të veçantë për 8 Mars: Gëzuar gra, pa ne bota nuk do kishte asnjë kuptim

Kiara Tito me mesazh të veçantë për 8 Mars: Gëzuar gra, pa ne bota nuk do kishte asnjë kuptim

Yjet
Dua Lipa befason fëmijët e klasës së gjashtë, kthehet në shkollën e saj fillore në Londër për një vizitë

Dua Lipa befason fëmijët e klasës së gjashtë, kthehet në shkollën e saj fillore në Londër për një vizitë

Yjet
Lëvizja e guximshme e grave britanike, për të drejtën e votës

Lëvizja e guximshme e grave britanike, për të drejtën e votës

Histori
Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Drenusha Latifi reagon me një mesazh: Dhuna ndaj gruas është shfaqje e dobësisë, jo e fuqisë

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Drenusha Latifi reagon me një mesazh: Dhuna ndaj gruas është shfaqje e dobësisë, jo e fuqisë

Yjet
Thirrje për drejtësi dhe barazi, tym i kuq në marshin tradicional “Marshojmë s’festojmë”

Thirrje për drejtësi dhe barazi, tym i kuq në marshin tradicional “Marshojmë s’festojmë”

Kosovë
Dita Ndërkombëtare e Gruas, me ushtaret e FSK Osmani uron 8 Marsin

Dita Ndërkombëtare e Gruas, me ushtaret e FSK Osmani uron 8 Marsin

Kosovë
Kurti në Ditën e Gruas: Synimi i qeverisë për barazi e drejtësi nuk ka alternativë

Kurti në Ditën e Gruas: Synimi i qeverisë për barazi e drejtësi nuk ka alternativë

Kosovë
“Investo te Gratë: Nxiteni Progresin” – në Ditën e Gruas iniciohet fushata e fuqizimit ekonomik të grave

“Investo te Gratë: Nxiteni Progresin” – në Ditën e Gruas iniciohet fushata e fuqizimit ekonomik të grave

Kosovë
Feminizmi është një universalizëm

Feminizmi është një universalizëm

Olivier Guérot