LAJMI I FUNDIT:

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë

27 Artikuj

Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Kosovë
Shpronësimet në veri, reagon BE-ja: Shqetësues ndërtimi i stacioneve policore në toka private e shoqërore

Shpronësimet në veri, reagon BE-ja: Shqetësues ndërtimi i stacioneve policore në toka private e shoqërore

Kosovë
Akullore dhe ëmbëlsira unike nga frutat e natyrës, kompania “Trosha” hap pikën e re të prodhimit në Llukar të Prishtinës

Akullore dhe ëmbëlsira unike nga frutat e natyrës, kompania “Trosha” hap pikën e re të prodhimit në Llukar të Prishtinës

Meridiana Statovci
Vettingu në drejtësi dhe konfiskimi i pasurisë së paligjshme, BE: Të jetë në përputhje me standardet evropiane dhe rekomandimet e Komisionit të Venecias

Vettingu në drejtësi dhe konfiskimi i pasurisë së paligjshme, BE: Të jetë në përputhje me standardet evropiane dhe rekomandimet e Komisionit të Venecias

Drejtësi
U ndaluan punimet për restaurimin e saj shkaku i reagimeve të shumta, kush ishte Xhafer Deva dhe çfarë historie bartë shtëpia e tij në Mitrovicë?

U ndaluan punimet për restaurimin e saj shkaku i reagimeve të shumta, kush ishte Xhafer Deva dhe çfarë historie bartë shtëpia e tij në Mitrovicë?

Jehona Hulaj
Pezullohet restaurimi i shtëpisë së Xhafer Devës – gjithçka nga deklaratat e vendorëve dhe ndërkombëtarëve për projektin

Pezullohet restaurimi i shtëpisë së Xhafer Devës – gjithçka nga deklaratat e vendorëve dhe ndërkombëtarëve për projektin

Besnike Salihu
BE-ja skeptike për vettingun në drejtësi: Verifikimi i prokurorëve e gjyqtarëve të bëhet sipas standardeve evropiane

BE-ja skeptike për vettingun në drejtësi: Verifikimi i prokurorëve e gjyqtarëve të bëhet sipas standardeve evropiane

Jehona Hulaj
A do të ndërmjetësojnë edhe këtë herë ndërkombëtarët për formimin e Qeverisë?

A do të ndërmjetësojnë edhe këtë herë ndërkombëtarët për formimin e Qeverisë?

Besnike Salihu
SHBA, Britania e Madhe dhe BE-ja kërkojnë formimin sa më të shpejtë të Qeverisë

SHBA, Britania e Madhe dhe BE-ja kërkojnë formimin sa më të shpejtë të Qeverisë

Kosovë
Ndërkombëtarët me presion për formimin e Qeverisë, pas BE-së edhe Britania e Madhe e kërkon një gjë të tillë

Ndërkombëtarët me presion për formimin e Qeverisë, pas BE-së edhe Britania e Madhe e kërkon një gjë të tillë

Kosovë
BE kërkon formimin e shpejtë të institucioneve: LVV e LDK t’i tejkalojnë sfidat dhe të arrijnë konsensus

BE kërkon formimin e shpejtë të institucioneve: LVV e LDK t’i tejkalojnë sfidat dhe të arrijnë konsensus

Kosovë
Haradinaj: Uroj që të forcojmë e thellojmë lidhjen tonë gjeografike e politike me BE-në

Haradinaj: Uroj që të forcojmë e thellojmë lidhjen tonë gjeografike e politike me BE-në

Kosovë
Institucioni i Avokatit të Popullit shënon 19-vjetorin, BE e mbështet me një projekt prej 3 milionë eurosh

Institucioni i Avokatit të Popullit shënon 19-vjetorin, BE e mbështet me një projekt prej 3 milionë eurosh

Kosovë
Apostolova: BE-ja brenda një viti mbështet Kosovën deri në 100 milionë euro, kemi 300 projekte aktive

Apostolova: BE-ja brenda një viti mbështet Kosovën deri në 100 milionë euro, kemi 300 projekte aktive

Të Tjera
Për 4 vjet afër tre mijë studentë kanë përfituar nga Erasmus +

Për 4 vjet afër tre mijë studentë kanë përfituar nga Erasmus +

Arsim
Tahiri i përgjigjet BE-së: Emërimi i noterëve të rinj është tërësisht legjitim

Tahiri i përgjigjet BE-së: Emërimi i noterëve të rinj është tërësisht legjitim

Kosovë
Bashkimi Evropian: Është koha që kosovarëve t’u hiqen vizat

Bashkimi Evropian: Është koha që kosovarëve t’u hiqen vizat

Kosovë
Përmbyllet projekti për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut

Përmbyllet projekti për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut

Kosovë
Publikohet raporti për mbështetjen financiare të OJQ-ve

Publikohet raporti për mbështetjen financiare të OJQ-ve

Kosovë
Zyra e BE-së në Kosovë: Ka mangësi të mëdha në sigurinë e vendit të punës

Zyra e BE-së në Kosovë: Ka mangësi të mëdha në sigurinë e vendit të punës

Të Tjera
Serri: Rregullimi i konkurrencës vjen nga rregullimi i tregut të BE-së

Serri: Rregullimi i konkurrencës vjen nga rregullimi i tregut të BE-së

Të Tjera
Bashkimi Evropian mbështet politikat e konkurrencës

Bashkimi Evropian mbështet politikat e konkurrencës

Kosovë
Mbahet aktiviteti “Verërat e Kosovës, kualitet për tregun e BE-së”

Mbahet aktiviteti “Verërat e Kosovës, kualitet për tregun e BE-së”

Prodhime Vendore
Lansohen Programet për Mbështetjen e ndërmarrjeve të vogla dhe te mesme

Lansohen Programet për Mbështetjen e ndërmarrjeve të vogla dhe te mesme

Të Tjera