LAJMI I FUNDIT:

Zef Pllumi

14 Artikuj

Dul Rrena i nderuar nga Partia

Dul Rrena i nderuar nga Partia

Cult+
Zef Pllumi, intelektuali që nuk u bë kurrë garniturë e politikës

Zef Pllumi, intelektuali që nuk u bë kurrë garniturë e politikës

Cult+
Duke kujtuar Át Zef Pllumin në ditën e lindjes së tij

Duke kujtuar Át Zef Pllumin në ditën e lindjes së tij

Cult+
Misteret e Bibliotekës Françeskane në Shkodër

Misteret e Bibliotekës Françeskane në Shkodër

Cult+
Botohen poezitë e panjohura të At Zef Pllumit, të shkruara në burg

Botohen poezitë e panjohura të At Zef Pllumit, të shkruara në burg

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1920: Shqipëria indipendente

Viti 1920: Shqipëria indipendente

Agron Shala
Germa “P”

Germa “P”

Fakte
“Kur të rritet do të rrejë me doemos, se rrena asht vegël pune”

“Kur të rritet do të rrejë me doemos, se rrena asht vegël pune”

Fjala+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1989: Fundi i Luftës së Ftohtë, Kosova dhe fillimi i luftërave në ish-Jugosllavi

Viti 1989: Fundi i Luftës së Ftohtë, Kosova dhe fillimi i luftërave në ish-Jugosllavi

Agron Shala
Kur komunistët hynë në Shkodër: Flamujt jugosllavë valaviteshin në çdo rrugë, jehonte kënga “Ide druzhe Tito preko Albanie”

Kur komunistët hynë në Shkodër: Flamujt jugosllavë valaviteshin në çdo rrugë, jehonte kënga “Ide druzhe Tito preko Albanie”

Histori
I vrarë prej çmimit Nobel!

I vrarë prej çmimit Nobel!

Analiza
Zef Pllumi dhe librat e kujtimeve

Zef Pllumi dhe librat e kujtimeve

Analiza