LAJMI I FUNDIT:

West Yorkshire

30 Artikuj

Hajduti në Angli e tërhoqi gruan nga makina dhe ia mbathi me automjetin, derisa fëmijët e kësaj të fundit ishin ende aty brenda

Hajduti në Angli e tërhoqi gruan nga makina dhe ia mbathi me automjetin, derisa fëmijët e kësaj të fundit ishin ende aty brenda

Evropa
Tentoi t’ia vinte flakën një makine, burri në Angli dogji pantallonat e tij

Tentoi t’ia vinte flakën një makine, burri në Angli dogji pantallonat e tij

Dështime
Shtëpitë e ndërtuara në një lagje britanike, nga lartë ngjajnë sikur një fytyrë e buzëqeshur (Foto)

Shtëpitë e ndërtuara në një lagje britanike, nga lartë ngjajnë sikur një fytyrë e buzëqeshur (Foto)

Fun Lajme
Furgoni me përmasa të mëdha, rrënoi portën e autolarjes (Video)

Furgoni me përmasa të mëdha, rrënoi portën e autolarjes (Video)

Dështime
Iku derisa po e dërgonin te veterineri, macja iu kthye në shtëpi pas dhjetë vitesh (Foto)

Iku derisa po e dërgonin te veterineri, macja iu kthye në shtëpi pas dhjetë vitesh (Foto)

Fun Lajme
Shoferi u detyrua ta ndiqte veturën teposhtë, pasi e shtyu sepse iu bllokua në mes të rrugës (Video)

Shoferi u detyrua ta ndiqte veturën teposhtë, pasi e shtyu sepse iu bllokua në mes të rrugës (Video)

Ngjarje
Pakot me dekorimet e thyeshme, postieri i gjuajti shkallëve qëllimisht (Video)

Pakot me dekorimet e thyeshme, postieri i gjuajti shkallëve qëllimisht (Video)

Dështime
Treni hyri në kthesë të gabuar, përfundoi afro 300 kilometra larg stacionit të duhur (Foto)

Treni hyri në kthesë të gabuar, përfundoi afro 300 kilometra larg stacionit të duhur (Foto)

Dështime
Bie nga 15 metra lartësi, shërohet brenda një muaji dhe është gati për shkollë (Foto)

Bie nga 15 metra lartësi, shërohet brenda një muaji dhe është gati për shkollë (Foto)

Interesante
“Dilni prej oborrit tim”: Britmat qesharake ndaj deleve që po i hynë vazhdimisht në pronë (Video)

“Dilni prej oborrit tim”: Britmat qesharake ndaj deleve që po i hynë vazhdimisht në pronë (Video)

Fun Lajme
Vetëm pse nuk e vuri rripin e sigurisë, theu xhamin e makinës pasi e përplasi me kokë (Video)

Vetëm pse nuk e vuri rripin e sigurisë, theu xhamin e makinës pasi e përplasi me kokë (Video)

Ngjarje
Vetëm kulmi i një shtëpie nuk kishte borë, brenda zbulohet ‘mali’ me kanabis (Foto)

Vetëm kulmi i një shtëpie nuk kishte borë, brenda zbulohet ‘mali’ me kanabis (Foto)

Dështime
Mëson vozitjen në moshën 79-vjeçare, për ta dërguar bashkëshorten në spital (Foto)

Mëson vozitjen në moshën 79-vjeçare, për ta dërguar bashkëshorten në spital (Foto)

Fun Lajme
Protezat e lira të dhëmbëve, e kanë bërë të famshëm në forumet e dentistëve (Video)

Protezat e lira të dhëmbëve, e kanë bërë të famshëm në forumet e dentistëve (Video)

Fun Lajme
Gripi merr përmasa të mëdha, pacientët flenë në dysheme shkaku i mungesës së shtretërve (Foto)

Gripi merr përmasa të mëdha, pacientët flenë në dysheme shkaku i mungesës së shtretërve (Foto)

Nga Bota
Kalimtarja ik nga i panjohuri që e ndiqte çdo hap (Video)

Kalimtarja ik nga i panjohuri që e ndiqte çdo hap (Video)

Interesante
Shmangu përplasjen me një BMW, që i doli papritmas përpara (Video)

Shmangu përplasjen me një BMW, që i doli papritmas përpara (Video)

Ngjarje
Kreu nevojën në pragun e derës, arsyetohet çuditshëm kur qortohet nga pronarja (Video)

Kreu nevojën në pragun e derës, arsyetohet çuditshëm kur qortohet nga pronarja (Video)

Dështime
Rrisin shtatë fëmijë pa kushtëzime, nuk brengosen që kanë lënë shkollën (Foto)

Rrisin shtatë fëmijë pa kushtëzime, nuk brengosen që kanë lënë shkollën (Foto)

Interesante
Spitali mbeti pa rrymë, mamia ndihmoi të kryhej lindja përmes dritës së telefonit (Foto)

Spitali mbeti pa rrymë, mamia ndihmoi të kryhej lindja përmes dritës së telefonit (Foto)

Fun Lajme
Lëvdata për shoferin që ndaloi autobusin në trafik të ngjeshur, për të ndihmuar një të moshuar (Foto)

Lëvdata për shoferin që ndaloi autobusin në trafik të ngjeshur, për të ndihmuar një të moshuar (Foto)

Fun Lajme
Policët thyen derën, i dyshuari iku nga dritarja (Video)

Policët thyen derën, i dyshuari iku nga dritarja (Video)

Interesante
Sfida e frikshme në pishinë: Kërcimi të cilën nuk duhet ta provoni (Video)

Sfida e frikshme në pishinë: Kërcimi të cilën nuk duhet ta provoni (Video)

Dështime
Hajni i ngathtë dhe tentimi më i keq për t’u fshehur (Foto)

Hajni i ngathtë dhe tentimi më i keq për t’u fshehur (Foto)

Dështime