LAJMI I FUNDIT:

Wall Street

32 Artikuj

Paralajmërohet se vlera e Bitconit mund të dyfishohet

Paralajmërohet se vlera e Bitconit mund të dyfishohet

Botë
Pse u rikthye frika e një krize financiare bankare?

Pse u rikthye frika e një krize financiare bankare?

Botë
Elon Musk shet aksione të Teslas me vlerë prej 4 miliardë dollarësh

Elon Musk shet aksione të Teslas me vlerë prej 4 miliardë dollarësh

Botë
“Ekonomia do të kollapsojë”, thotë Novogratz – veterani i Wall Street flet edhe për ‘fatin e kriptovalutave’

“Ekonomia do të kollapsojë”, thotë Novogratz – veterani i Wall Street flet edhe për ‘fatin e kriptovalutave’

Botë
Mirësevini në shtator, historikisht muaji më i keq për tregun e aksioneve në Amerikë

Mirësevini në shtator, historikisht muaji më i keq për tregun e aksioneve në Amerikë

Botë
Bursa e Wall Street mbyllet me rënie të ndjeshme

Bursa e Wall Street mbyllet me rënie të ndjeshme

Botë
Gjiganti i Wall Street ua ndalon hyrjen në objekt punonjësve dhe klientëve të pavaksinuar

Gjiganti i Wall Street ua ndalon hyrjen në objekt punonjësve dhe klientëve të pavaksinuar

Ekonomi
Llogari e tregut të aksioneve për të miturit – ide e mirë apo e keqe?

Llogari e tregut të aksioneve për të miturit – ide e mirë apo e keqe?

Botë
Çfarë po ndodh me aksionet e kompanisë GameStop?

Çfarë po ndodh me aksionet e kompanisë GameStop?

Botë
Pandemia u solli shumë para, Shtetet e Bashkuara bëhen me 56 miliarderë të rinj – e konfirmon edhe Wall Street

Pandemia u solli shumë para, Shtetet e Bashkuara bëhen me 56 miliarderë të rinj – e konfirmon edhe Wall Street

Auto
Pse 2021 mund të jetë vit edhe më i ashpër për ekonominë?

Pse 2021 mund të jetë vit edhe më i ashpër për ekonominë?

Botë
Shqetësime nga Coronavirusi, bankat botërore po i ‘detyrojnë’ punëtorët të punojnë nga shtëpia

Shqetësime nga Coronavirusi, bankat botërore po i ‘detyrojnë’ punëtorët të punojnë nga shtëpia

Botë
Wall Street kishte javën më të keqe që prej krizës financiare të vitit 2008

Wall Street kishte javën më të keqe që prej krizës financiare të vitit 2008

Financa
Bursat evropiane dhe amerikane u rezistojnë tensioneve SHBA-Iran

Bursat evropiane dhe amerikane u rezistojnë tensioneve SHBA-Iran

Financa
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1929: Kriza e Madhe Ekonomike

Viti 1929: Kriza e Madhe Ekonomike

Agron Shala
Analisti i Wall Streetit që paralajmëroi rënien e Bitcoinit në vitin 2018 jep parashikimin e tij për vitin 2020

Analisti i Wall Streetit që paralajmëroi rënien e Bitcoinit në vitin 2018 jep parashikimin e tij për vitin 2020

Financa
I diplomuar në Universitetin e Yale dhe me përvojë pune në Wall Street – jeton si i pastrehë që 10 vjet

I diplomuar në Universitetin e Yale dhe me përvojë pune në Wall Street – jeton si i pastrehë që 10 vjet

Të Tjera
Analistët në Wall Street thonë se Presidenti Trump mund të dobësojë dollarin amerikan

Analistët në Wall Street thonë se Presidenti Trump mund të dobësojë dollarin amerikan

Financa
Wall Street: Pas euforive është e vështirë të ‘zbutet’ teknologjia Blockchain

Wall Street: Pas euforive është e vështirë të ‘zbutet’ teknologjia Blockchain

Financa
Lufta tregtare SHBA-Kinë, bursa e Wall Streetit hapet në nivele të ulëta

Lufta tregtare SHBA-Kinë, bursa e Wall Streetit hapet në nivele të ulëta

Financa
Wall Street kritikon kripovalutën e JP Morgan

Wall Street kritikon kripovalutën e JP Morgan

Financa
Bankat në SHBA dhe Britani të Madhe, të ndara rreth BREXIT-it

Bankat në SHBA dhe Britani të Madhe, të ndara rreth BREXIT-it

Financa
Rimëkëmben bursat amerikane

Rimëkëmben bursat amerikane

Të Tjera