LAJMI I FUNDIT:

Vrasje masive

39 Artikuj

Shqipëria dhe vrasjet e shumëfishta, rastet më të tmerrshme – në disa prej të cilave u shuan edhe familje (Video)

Shqipëria dhe vrasjet e shumëfishta, rastet më të tmerrshme – në disa prej të cilave u shuan edhe familje (Video)

Shqipëri
Vret 20 pacientë që të mos ua japë lajmin e vdekjes familjeve të tyre, ‘për t’iu shmangur situatave të pakëndshme’

Vret 20 pacientë që të mos ua japë lajmin e vdekjes familjeve të tyre, ‘për t’iu shmangur situatave të pakëndshme’

Nga Bota
Familja 11 anëtarëshe nga India gjendet e varur në tavanin e shtëpisë, pranë trupave të pajetë kishte “manuale për vrasje” (Foto)

Familja 11 anëtarëshe nga India gjendet e varur në tavanin e shtëpisë, pranë trupave të pajetë kishte “manuale për vrasje” (Foto)

Nga Bota
I kërkuan të largohet nga ndërtesa për shkak të sjelljeve të pahijshme, futet brenda dhe ther 6 fëmijë dhe 3 të rritur (Video)

I kërkuan të largohet nga ndërtesa për shkak të sjelljeve të pahijshme, futet brenda dhe ther 6 fëmijë dhe 3 të rritur (Video)

Nga Bota
Dhjetëra fëmijë u vranë në Gaza, ndër ta edhe një foshnjë tetë muajsh (Foto)

Dhjetëra fëmijë u vranë në Gaza, ndër ta edhe një foshnjë tetë muajsh (Foto)

Nga Bota
“Monstra” rus, mbi 900 akuza për përdhunime! (Foto)

“Monstra” rus, mbi 900 akuza për përdhunime! (Foto)

Nga Bota
Vrasësi i Teksasit ishte arratisur nga klinika e shëndetit mendor

Vrasësi i Teksasit ishte arratisur nga klinika e shëndetit mendor

Nga Bota
Të shtënat në Teksas, Forca ajrore amerikane heton “dështimin” e saj

Të shtënat në Teksas, Forca ajrore amerikane heton “dështimin” e saj

Nga Bota
Masakra e Teksasit, shkak sherri mes autorit dhe vjehrrës

Masakra e Teksasit, shkak sherri mes autorit dhe vjehrrës

Nga Bota
Futen në restorant të armatosur deri në dhëmbë dhe fillojnë të vrasin mysafirët (Video, +18)

Futen në restorant të armatosur deri në dhëmbë dhe fillojnë të vrasin mysafirët (Video, +18)

Nga Bota
Nëna ther për vdekje tetë fëmijët e saj, dëshironte t’i mbronte nga apokalipsi – gjykata e liron nga akuzat (Foto)

Nëna ther për vdekje tetë fëmijët e saj, dëshironte t’i mbronte nga apokalipsi – gjykata e liron nga akuzat (Foto)

Nga Bota
Vret tërë familjen e saj dhe pastaj veten

Vret tërë familjen e saj dhe pastaj veten

Nga Bota
Rrëmbehen 16 persona në Meksikë

Rrëmbehen 16 persona në Meksikë

Nga Bota
Rrëfehet nëna e pashpirt: Nuk mbaj mend sa fëmijë i kam mbytur sepse janë shumë

Rrëfehet nëna e pashpirt: Nuk mbaj mend sa fëmijë i kam mbytur sepse janë shumë

Nga Bota
Dhunë e kundërdhunë: Një kronika e zezë amerikane

Dhunë e kundërdhunë: Një kronika e zezë amerikane

Nga Bota