LAJMI I FUNDIT:

Vitamina B

25 Artikuj

Llojllojshmëria e vitaminave B: Në cilin ushqim më së shumti ka dhe cili është më i rëndësishmi?

Llojllojshmëria e vitaminave B: Në cilin ushqim më së shumti ka dhe cili është më i rëndësishmi?

Këshilla mjekësore
Birra është më e mirë se probiotikët

Birra është më e mirë se probiotikët

Ushqim i shëndetshëm
Zbuloni pesë shenja që tregojnë se trupi juaj është i uritur për vitamina

Zbuloni pesë shenja që tregojnë se trupi juaj është i uritur për vitamina

Shëndetësi Lajme
Vitaminat e grupit B dhe migrena

Vitaminat e grupit B dhe migrena

Shëndetësi Lajme
Mungesa e kësaj vitamine mund t’ju bëj të harroni se ku i lini gjërat

Mungesa e kësaj vitamine mund t’ju bëj të harroni se ku i lini gjërat

Këshilla mjekësore
Zakonisht vërejmë një mungesë kur është tepër vonë – mos i injoroni këto sinjale të trupit

Zakonisht vërejmë një mungesë kur është tepër vonë – mos i injoroni këto sinjale të trupit

Këshilla mjekësore
Shkaqet e mundshme të ngërçit të këmbës gjatë natës dhe si mund të parandalohet

Shkaqet e mundshme të ngërçit të këmbës gjatë natës dhe si mund të parandalohet

Shëndetësi
Katër vitamina dhe minerale që mund të kenë një rrezik më të lartë në shkaktimin e kancerit

Katër vitamina dhe minerale që mund të kenë një rrezik më të lartë në shkaktimin e kancerit

Shëndetësi Lajme
Katër këshilla të thjeshta për të qëndruar të lumtur dhe vigjilent gjatë gjithë ditës

Katër këshilla të thjeshta për të qëndruar të lumtur dhe vigjilent gjatë gjithë ditës

Si të…
6 vitamina esenciale për të cilat duhet patjetër të keni njohuri

6 vitamina esenciale për të cilat duhet patjetër të keni njohuri

Vitamer
A keni dëgjuar për këto përfitime shëndetësore të patates?

A keni dëgjuar për këto përfitime shëndetësore të patates?

Super Viva
Suplementet më të mira për ta forcuar trurin

Suplementet më të mira për ta forcuar trurin

Këshilla mjekësore
Cilët vitamina janë të padobishëm e cilët duhet t’i merrni si suplement

Cilët vitamina janë të padobishëm e cilët duhet t’i merrni si suplement

Këshilla mjekësore
Cili është qumështi më i mirë në vendin tonë?

Cili është qumështi më i mirë në vendin tonë?

Meridian
Pse është e rëndësishme kompleksi i Vitaminës B për fëmijët?

Pse është e rëndësishme kompleksi i Vitaminës B për fëmijët?

Bebja
Shtatë problemet shëndetësore që lidhen me mungesën e shtatë vitaminave kryesore

Shtatë problemet shëndetësore që lidhen me mungesën e shtatë vitaminave kryesore

Këshilla mjekësore
Arsyet pse ndjeheni të lodhur gjatë gjithë kohës

Arsyet pse ndjeheni të lodhur gjatë gjithë kohës

Këshilla mjekësore
Vitaminat që sigurojnë bukuri dhe shëndet: Mësoni cila për çfarë është e mirë!

Vitaminat që sigurojnë bukuri dhe shëndet: Mësoni cila për çfarë është e mirë!

Këshilla mjekësore
Pesë vitaminat më të mirë për shtim të energjisë (Foto)

Pesë vitaminat më të mirë për shtim të energjisë (Foto)

Nutricion
Për flokë dhe thonj të shëndetshëm, hani këto ushqime

Për flokë dhe thonj të shëndetshëm, hani këto ushqime

Flokë dhe stil
Kur duhet përdorur kompleksi i vitaminës B

Kur duhet përdorur kompleksi i vitaminës B

Këshilla mjekësore
Ushqimi bazë i lëkurës gjendet në produktet e kujdesit

Ushqimi bazë i lëkurës gjendet në produktet e kujdesit

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Në cilat ushqime gjenden vitaminat kryesore për organizmin?

Në cilat ushqime gjenden vitaminat kryesore për organizmin?

Këshilla mjekësore
Mungesa e shtatë vitaminave kryesore çon në zhvillimin e këtyre sëmundjeve

Mungesa e shtatë vitaminave kryesore çon në zhvillimin e këtyre sëmundjeve

Këshilla mjekësore