LAJMI I FUNDIT:

Veturat

167 Artikuj

Ju ka mbaruar bateria e telekomandës – si ta zhbllokoni dhe ndizni automjetin?!

Ju ka mbaruar bateria e telekomandës – si ta zhbllokoni dhe ndizni automjetin?!

Auto Lajme
Shumë nuk dinë për këtë funksion sekret në dyert e veturave- ai mund të shpëtojë jetë njerëzish

Shumë nuk dinë për këtë funksion sekret në dyert e veturave- ai mund të shpëtojë jetë njerëzish

Auto Lajme
Vjetërsia mesatare e veturave në RMV është 20 vjet, importuesit kërkojnë të ulet tatimi për veturat Euro 5

Vjetërsia mesatare e veturave në RMV është 20 vjet, importuesit kërkojnë të ulet tatimi për veturat Euro 5

Maqedonia e Veriut
Standardi evropian: A e dini se për çfarë shërbejnë mbulesat e vogla në pjesën e përparme dhe të pasme të automjetit?

Standardi evropian: A e dini se për çfarë shërbejnë mbulesat e vogla në pjesën e përparme dhe të pasme të automjetit?

Auto Lajme
Një pajisje e pakuptimtë: “Park Assist” në vetura po bëhet – një gjë e së kaluarës!

Një pajisje e pakuptimtë: “Park Assist” në vetura po bëhet – një gjë e së kaluarës!

Auto Lajme
Zgjidhje interesante: Pse disa shoferë i vendosin kunjat prej druri në pjesët e ajrosjes së veturës?!

Zgjidhje interesante: Pse disa shoferë i vendosin kunjat prej druri në pjesët e ajrosjes së veturës?!

Auto Lajme
Tregu në Shqipëri po dominohet me automjete nga Koreja e Jugut

Tregu në Shqipëri po dominohet me automjete nga Koreja e Jugut

Shqipëri
Shumë njerëz nuk e dinë – vrima në derën e pasme të veturës kryen një funksion të rëndësishëm

Shumë njerëz nuk e dinë – vrima në derën e pasme të veturës kryen një funksion të rëndësishëm

Auto Lajme
Zvogëlohet dominimi i ekraneve në automjete – çfarë duhet të kenë veturat për vlerësim maksimal të sigurisë

Zvogëlohet dominimi i ekraneve në automjete – çfarë duhet të kenë veturat për vlerësim maksimal të sigurisë

Auto Lajme
Sa harxhon karburant një veturë e ndezur dhe nuk është në lëvizje

Sa harxhon karburant një veturë e ndezur dhe nuk është në lëvizje

Auto Lajme
“Çelësat inteligjentë” janë shumë të zakonshëm në veturat moderne – por ata sjellin me vete edhe rreziqe të caktuara

“Çelësat inteligjentë” janë shumë të zakonshëm në veturat moderne – por ata sjellin me vete edhe rreziqe të caktuara

Auto Lajme
Nuk janë vetëm për estetikë – pse xhamat e veturave kanë pika të zeza

Nuk janë vetëm për estetikë – pse xhamat e veturave kanë pika të zeza

Auto Lajme
Von Cramon për njohjen e targave RKS: Hap drejt realitetit të njohjes de facto të Kosovës nga Serbia

Von Cramon për njohjen e targave RKS: Hap drejt realitetit të njohjes de facto të Kosovës nga Serbia

Kosovë
Cilat vende evropiane paguajnë më pak dhe më shumë TVSH për makinat?

Cilat vende evropiane paguajnë më pak dhe më shumë TVSH për makinat?

Auto Lajme
Sa kuaj-fuqi i ka një kali?

Sa kuaj-fuqi i ka një kali?

Auto Lajme
Sa kilometra në vit duhet të vozitni që të thoni se ia vlen të keni veturë

Sa kilometra në vit duhet të vozitni që të thoni se ia vlen të keni veturë

Auto Lajme
Nga targat ilegale në RKS – mbi 1,350 qytetarë në veri kanë riregjistruar veturat e tyre

Nga targat ilegale në RKS – mbi 1,350 qytetarë në veri kanë riregjistruar veturat e tyre

Jehona Hulaj
Evropa po heq dorë nga ndërruesi manual i shpejtësive, 70 për qind e veturave të reja të shitura kanë ndërrues automatik

Evropa po heq dorë nga ndërruesi manual i shpejtësive, 70 për qind e veturave të reja të shitura kanë ndërrues automatik

Auto Lajme
SUV-ët e rinj ndotin më shumë ambientin sesa veturat konvencionale më të vjetra se 10-vjet

SUV-ët e rinj ndotin më shumë ambientin sesa veturat konvencionale më të vjetra se 10-vjet

Auto Lajme
Importuesit e veturave në takim me MF, a do të shtrenjtohet çmimi i veturave në Maqedoni?

Importuesit e veturave në takim me MF, a do të shtrenjtohet çmimi i veturave në Maqedoni?

Maqedonia e Veriut
Ukrainasi tërheq vetura me dhëmbë për dy rekorde botërore

Ukrainasi tërheq vetura me dhëmbë për dy rekorde botërore

Interesante
Dogana konfiskon 30 automjete në Rahovec dhe Malishevë

Dogana konfiskon 30 automjete në Rahovec dhe Malishevë

Të Tjera
Fabrika e njohur gjermane po hap filialin e prodhimit në Kosovë

Fabrika e njohur gjermane po hap filialin e prodhimit në Kosovë

Auto Lajme
Rekordi, shqiptarët importuan 42 mijë automjete në 7 muaj

Rekordi, shqiptarët importuan 42 mijë automjete në 7 muaj

Shqipëri