LAJMI I FUNDIT:

Vetullat

60 Artikuj

Kuriozitete për trupin që ndoshta nuk i keni ditur

Kuriozitete për trupin që ndoshta nuk i keni ditur

Lifestyle
Si t’i zbardhni vetullat si Kylie, por pa i lyer me bojë!

Si t’i zbardhni vetullat si Kylie, por pa i lyer me bojë!

Grim
Gabimi më i madh në formësimin e vetullave: Nëse e bëni këtë gjë, do të dukeni të paktën pesë vjet më e vjetër

Gabimi më i madh në formësimin e vetullave: Nëse e bëni këtë gjë, do të dukeni të paktën pesë vjet më e vjetër

Këshilla Estetike
Gruaja duket si ‘një zog i zemëruar’ pasi tentativa për të lyer vetullat përfundon në katastrofë

Gruaja duket si ‘një zog i zemëruar’ pasi tentativa për të lyer vetullat përfundon në katastrofë

Fun Lajme
Këshilla të grimerëve: Pesë veprime për vetulla të formësuara

Këshilla të grimerëve: Pesë veprime për vetulla të formësuara

Këshilla dhe arsye
Truket e bukurisë së yjeve: Majonezë, domate e birrë për flokët

Truket e bukurisë së yjeve: Majonezë, domate e birrë për flokët

Bukuri dhe Kujdes
Të formësuara natyrshëm: Truk prej pesë sekondash për vetulla të përsosura!

Të formësuara natyrshëm: Truk prej pesë sekondash për vetulla të përsosura!

Estetikë
Dëshironi të ndryshoni formën e vetullave tuaja? Këto truke mund t’ju ndihmojnë

Dëshironi të ndryshoni formën e vetullave tuaja? Këto truke mund t’ju ndihmojnë

Këshilla Estetike
Tri rregulla kryesore përcaktojnë formën e vetullave: Ju nevojitet vetëm një laps

Tri rregulla kryesore përcaktojnë formën e vetullave: Ju nevojitet vetëm një laps

Grim
Vetullat e trasha duke përdorur sapun: Përvetësoni këtë truk të dobishëm bukurie

Vetullat e trasha duke përdorur sapun: Përvetësoni këtë truk të dobishëm bukurie

Grim
Është rikthyer trendi i “fytyrave pa vetulla”

Është rikthyer trendi i “fytyrave pa vetulla”

Estetikë
Vetulla perfekt në çdo moment: Truku arab ende po jep rezultate!

Vetulla perfekt në çdo moment: Truku arab ende po jep rezultate!

Estetikë
Si të kemi vetulla më të forta dhe më të trasha?

Si të kemi vetulla më të forta dhe më të trasha?

Këshilla Estetike
Ky do të jetë trendi kryesor në formësimin e vetullave 2022: Sa më natyrale të jenë, aq më mirë!

Ky do të jetë trendi kryesor në formësimin e vetullave 2022: Sa më natyrale të jenë, aq më mirë!

Grim
Si t’i vizatoni vetullat në vetëm disa hapa dhe ta zbukuroni gjithë fytyrën? Përpara jush është një udhëzues i qartë

Si t’i vizatoni vetullat në vetëm disa hapa dhe ta zbukuroni gjithë fytyrën? Përpara jush është një udhëzues i qartë

Grim
Si të aplikoni maskara për vetulla për efektin e qerpikëve artificialë: Na duhet vetëm një hap

Si të aplikoni maskara për vetulla për efektin e qerpikëve artificialë: Na duhet vetëm një hap

Estetikë
Vetulla më të plota me sapun: Një truk i shpejtë për një rezultat perfekt

Vetulla më të plota me sapun: Një truk i shpejtë për një rezultat perfekt

Estetikë
Lapsi apo pudra – Zgjidhni produktin e përsosur për vetullat tuaja

Lapsi apo pudra – Zgjidhni produktin e përsosur për vetullat tuaja

Grim
Vetullat ngjyrë livande? Këngëtarja Lizzo ka lansuar një trend të ri bukurie për të cilin po flasin të gjithë

Vetullat ngjyrë livande? Këngëtarja Lizzo ka lansuar një trend të ri bukurie për të cilin po flasin të gjithë

Grim
Trendi më i ri i bukurisë: Fytyrë pa vetulla!

Trendi më i ri i bukurisë: Fytyrë pa vetulla!

Estetikë
Narcisin mund ta dalloni nga vetullat – Çka thonë studiuesit?

Narcisin mund ta dalloni nga vetullat – Çka thonë studiuesit?

Lifestyle
A keni vetulla të përsosura? Kirurgët estetik zbulojnë formën e vetme e cila secilën fytyrë do ta bëjë shumë të bukur

A keni vetulla të përsosura? Kirurgët estetik zbulojnë formën e vetme e cila secilën fytyrë do ta bëjë shumë të bukur

Këshilla Estetike
Vetullat e bashkuara janë trendi i ri gjatë kohës së qëndrimit në shtëpi

Vetullat e bashkuara janë trendi i ri gjatë kohës së qëndrimit në shtëpi

Bukuri dhe Kujdes
Pse vetullat tuaja nuk duken mirë

Pse vetullat tuaja nuk duken mirë

Estetikë