LAJMI I FUNDIT:

Vanja Gjorçevska

59 Artikuj

Info

është vajza për të cilën është ngritur në këmbë gjithë Maqedonia, duke e kërkuar e cila në fund u gjet e vdekur.

Ajo u paraqit si e humbur më 27 nëntor, dhe është gjetur e vdekur më 3 dhjetor të vitit 2023.

Arsyeja sipas prokurorisë dhe policisë ishte shfrytëzim të vdekjes, për para.

Lloga: Tragjedi e madhe për vendin tonë, dënim maksimal për autorët

Lloga: Tragjedi e madhe për vendin tonë, dënim maksimal për autorët

Maqedonia e Veriut
Flet vajza e viktimës së dytë, Zhezhovski: Paraja mori jetën e dy njerëzve të pafajshëm

Flet vajza e viktimës së dytë, Zhezhovski: Paraja mori jetën e dy njerëzve të pafajshëm

Kronikë e Zezë
Tre persona në paraburgim për vrasjen dhe rrëmbimin e Vanja Gjorçevska

Tre persona në paraburgim për vrasjen dhe rrëmbimin e Vanja Gjorçevska

Maqedonia e Veriut
PTHP Maqedoni: Vrasja e dyfishtë nuk ka prapavi etnike

PTHP Maqedoni: Vrasja e dyfishtë nuk ka prapavi etnike

Kronikë e Zezë
Gjenden dy persona të vdekur në Maqedoni, një ndër ta edhe e kërkuara Vanja Gjorçevska

Gjenden dy persona të vdekur në Maqedoni, një ndër ta edhe e kërkuara Vanja Gjorçevska

Kronikë e Zezë
Kërkohet paraburgim për tre nga pesë personat e arrestuar për zhdukjen e Vanjës

Kërkohet paraburgim për tre nga pesë personat e arrestuar për zhdukjen e Vanjës

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Po ndërmerren masa intensive për gjetjen e 14-vjeçares

Spasovski: Po ndërmerren masa intensive për gjetjen e 14-vjeçares

Maqedonia e Veriut
Vazhdon kërkimi i 14-vjeçares që u zhduk në Shkup, përfshihet edhe INTERPOL-i

Vazhdon kërkimi i 14-vjeçares që u zhduk në Shkup, përfshihet edhe INTERPOL-i

Maqedonia e Veriut
MPB: Është lëshuar fletarrest ndërkombëtar nga Interpoli për zhdukjen e Vanja Gjorçevska

MPB: Është lëshuar fletarrest ndërkombëtar nga Interpoli për zhdukjen e Vanja Gjorçevska

Maqedonia e Veriut
Vazhdon kërkimi i 14-vjeçares së zhdukur në Shkup, MPB: Po hetohen të gjitha motivet e mundshme

Vazhdon kërkimi i 14-vjeçares së zhdukur në Shkup, MPB: Po hetohen të gjitha motivet e mundshme

Kronikë e Zezë
Ende nuk ka gjurmë nga 14-vjeçarja e zhdukur në Shkup, policia vazhdon me kërkimin

Ende nuk ka gjurmë nga 14-vjeçarja e zhdukur në Shkup, policia vazhdon me kërkimin

Kronikë e Zezë