LAJMI I FUNDIT:

USAID

192 Artikuj

Takimi pa dakordim në Bruksel, granti prej afro 35 milionë dollarë për Kosovën dhe protesta e veteranëve – top lajmet

Takimi pa dakordim në Bruksel, granti prej afro 35 milionë dollarë për Kosovën dhe protesta e veteranëve – top lajmet

Besnike Salihu
Granti i USAID-it prej 34 milionë e 727 mijë dollarë, deklarata e presidentes Osmani dhe ambasadorit Hovenier

Granti i USAID-it prej 34 milionë e 727 mijë dollarë, deklarata e presidentes Osmani dhe ambasadorit Hovenier

Kosovë
Granti afro 35 milionë dollarë, Hovenier: Kjo konfirmon partneritetin afatgjatë dhe të qëndrueshëm të SHBA-së me popullin e Kosovës

Granti afro 35 milionë dollarë, Hovenier: Kjo konfirmon partneritetin afatgjatë dhe të qëndrueshëm të SHBA-së me popullin e Kosovës

Kosovë
Nënshkruhet marrëveshja me USAID-in, Kosova përfiton grant mbi 34 milionë dollarë

Nënshkruhet marrëveshja me USAID-in, Kosova përfiton grant mbi 34 milionë dollarë

Kosovë
Përmbyllet edicioni i parë i Akademisë për Udhëheqësi në Komunitet

Përmbyllet edicioni i parë i Akademisë për Udhëheqësi në Komunitet

Sociale
USAID Kosovo dhe ICK hapin aplikimet për programin ‘JusTech 2023’ – gara për zgjidhjet digjitale në sistemin e drejtësisë

USAID Kosovo dhe ICK hapin aplikimet për programin ‘JusTech 2023’ – gara për zgjidhjet digjitale në sistemin e drejtësisë

Të Tjera
ATK prezanton 10 datasete me të dhëna të hapura

ATK prezanton 10 datasete me të dhëna të hapura

Të Tjera
“Qytetarët votojnë projektin e tyre të lagjes”, nisma e Komunës së Prizrenit që ka zgjuar interesim

“Qytetarët votojnë projektin e tyre të lagjes”, nisma e Komunës së Prizrenit që ka zgjuar interesim

Ekonomi
Nisin punimet e Samitit VET, për dy ditë shpalosen mundësitë profesionale për punësim

Nisin punimet e Samitit VET, për dy ditë shpalosen mundësitë profesionale për punësim

Biznes
Kompani ndërkombëtare të interesuara për ankandin e parë solar në Kosovë

Kompani ndërkombëtare të interesuara për ankandin e parë solar në Kosovë

Energjetika
Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Energjetika


mob5