LAJMI I FUNDIT:

The Queen's Gambit

15 Artikuj

Tash konsiderohet ndër femrat më të bukura, por në fëmijëri e tallnin Anya Taylor-Joy për shkak të dukjes

Tash konsiderohet ndër femrat më të bukura, por në fëmijëri e tallnin Anya Taylor-Joy për shkak të dukjes

Yjet
“The Queen’s Gambit” fitoi 11 çmime në Emmy Awards 2021 nga 18 nominimet

“The Queen’s Gambit” fitoi 11 çmime në Emmy Awards 2021 nga 18 nominimet

TV / Film
Anya Taylor-Joy arrin gjysmë milionë dollarë në bankë, pas suksesit të filmit “The Queen’s Gambit”

Anya Taylor-Joy arrin gjysmë milionë dollarë në bankë, pas suksesit të filmit “The Queen’s Gambit”

Yjet
Lista e plotë e fituesve të “Golden Globes 2021”

Lista e plotë e fituesve të “Golden Globes 2021”

TV / Film
Ylli i “The Queen’s Gambit”, Anya Taylor-Joy me ide të reja për sezonin e dytë

Ylli i “The Queen’s Gambit”, Anya Taylor-Joy me ide të reja për sezonin e dytë

TV / Film
Rrëfehet protagonistja kryesore e serialit “The Queen’s Gambit”: Nuk e prisja kurrë një sukses të tillë

Rrëfehet protagonistja kryesore e serialit “The Queen’s Gambit”: Nuk e prisja kurrë një sukses të tillë

TV / Film
Seriali më i shikuar i vitit 2020 “The Queen’s Gambit”

Seriali më i shikuar i vitit 2020 “The Queen’s Gambit”

TV / Film
Për çfarë flet seriali më i shikuar i momentit “The Queen’s Gambit” – 15 fakte interesante rreth shfaqjes që ka obsesionuar botën

Për çfarë flet seriali më i shikuar i momentit “The Queen’s Gambit” – 15 fakte interesante rreth shfaqjes që ka obsesionuar botën

TV / Film
Seriali që po ndikon edhe në jetën reale: “The Queen’s Gambit” po kthen sytë e njerëzimit kah libri dhe shahu

Seriali që po ndikon edhe në jetën reale: “The Queen’s Gambit” po kthen sytë e njerëzimit kah libri dhe shahu

TV / Film
“The Queen’s Gambit” bëhet seriali i kufizuar me shikueshmërinë më të madhe në Netflix

“The Queen’s Gambit” bëhet seriali i kufizuar me shikueshmërinë më të madhe në Netflix

TV / Film
Ylli i “The Queen’s Gambit”, Anya Taylor-Joy thotë se ‘nuk është aq e bukur për të qenë në filma‘

Ylli i “The Queen’s Gambit”, Anya Taylor-Joy thotë se ‘nuk është aq e bukur për të qenë në filma‘

Yjet
Anya Taylor-Joy: Disa fakte interesante që duhet t’i dini për yllin e “The Queen’s Gambit”

Anya Taylor-Joy: Disa fakte interesante që duhet t’i dini për yllin e “The Queen’s Gambit”

Yjet
The Queen’s Gambit: Veshjet më të mira të Beth Harmon

The Queen’s Gambit: Veshjet më të mira të Beth Harmon

Modë
Anya Taylor-Joy thotë se do bënte një sezon të dytë të “The Queen’s Gambit”

Anya Taylor-Joy thotë se do bënte një sezon të dytë të “The Queen’s Gambit”

TV / Film
Dhjetë arsyet se përse duhet ta shikoni serialin “The Queen’s Gambit”

Dhjetë arsyet se përse duhet ta shikoni serialin “The Queen’s Gambit”

TV / Film