LAJMI I FUNDIT:

Tatimet

52 Artikuj

Krasniqi: Qytetarët e Kosovës kurrë më shtrenjtë s’kanë paguar rrymë

Krasniqi: Qytetarët e Kosovës kurrë më shtrenjtë s’kanë paguar rrymë

Energjetika
Mos deklaruesit e të ardhurave personale, ATK me projektin e radhës për përmbushjen e tatimeve

Mos deklaruesit e të ardhurave personale, ATK me projektin e radhës për përmbushjen e tatimeve

Financa
Murtezaj: ATK shënoi rritje në të hyrat tatimore për 68 milionë

Murtezaj: ATK shënoi rritje në të hyrat tatimore për 68 milionë

Financa
Falja e 100 eurove të tatimit në pronë, edhe për ata që kanë bërë pagesën

Falja e 100 eurove të tatimit në pronë, edhe për ata që kanë bërë pagesën

Ekonomi
ATK-ja anulon disa vërtetime tatimore, shkak një problemi teknik

ATK-ja anulon disa vërtetime tatimore, shkak një problemi teknik

Financa
ATK-ja mbledh 15.5 milionë euro më shumë të hyra për muajin janar

ATK-ja mbledh 15.5 milionë euro më shumë të hyra për muajin janar

Financa
ATK me aksion në disa qytete, inkason borxhe mbi 700 mijë euro

ATK me aksion në disa qytete, inkason borxhe mbi 700 mijë euro

Biznes
Zyrat franceze e Tatimeve po mbledh miliona euro falë Google

Zyrat franceze e Tatimeve po mbledh miliona euro falë Google

Botë
Shefja e USAID-it: Kosova rriti ndjeshëm bazën tatimore gjatë dekadës së fundit

Shefja e USAID-it: Kosova rriti ndjeshëm bazën tatimore gjatë dekadës së fundit

Financa
ATK-ja u bën thirrje biznesmenëve të deklarojnë tatimet dhe Kontributet Pensionale

ATK-ja u bën thirrje biznesmenëve të deklarojnë tatimet dhe Kontributet Pensionale

Biznes
ATK, bizneseve: Paguani tatimet në të kundërtën do të mirren masa

ATK, bizneseve: Paguani tatimet në të kundërtën do të mirren masa

Ekonomi
ATK: Këngëtarët dhe kameramanët e dasmave por edhe ata që fitojnë në rrjetet sociale kanë obligime tatimore

ATK: Këngëtarët dhe kameramanët e dasmave por edhe ata që fitojnë në rrjetet sociale kanë obligime tatimore

Financa
Fitimet me kriptovaluta dhe rrjete sociale – Ministria e Financave bën thirrje për deklarimin e të ardhurave personale

Fitimet me kriptovaluta dhe rrjete sociale – Ministria e Financave bën thirrje për deklarimin e të ardhurave personale

Financa
ATK: Liroheni nga gjysma e gjobës tatimore nëse paguani brenda 15 ditëve

ATK: Liroheni nga gjysma e gjobës tatimore nëse paguani brenda 15 ditëve

Financa
ATK: Tatimet dhe kontributet nga 1 shkurti deklarohen vetëm përmes EDI

ATK: Tatimet dhe kontributet nga 1 shkurti deklarohen vetëm përmes EDI

Financa
Administrata Tatimore zgjat afatin e deklarimit dhe pagesave për tremujorin e katërt të 2021-së

Administrata Tatimore zgjat afatin e deklarimit dhe pagesave për tremujorin e katërt të 2021-së

Financa
ATK tregon se si duhet të deklarohen tatimet për të ardhurat e realizuara nga kriptovalutat

ATK tregon se si duhet të deklarohen tatimet për të ardhurat e realizuara nga kriptovalutat

Financa
ATK paralajmëron ata që fitojnë nga kriptovalutat: Duhet të deklarojnë të ardhurat dhe të paguajnë tatimet

ATK paralajmëron ata që fitojnë nga kriptovalutat: Duhet të deklarojnë të ardhurat dhe të paguajnë tatimet

Financa
ATK: Do të marrim masa për ata që nuk paguajnë tatimet dhe kontributet pensionale

ATK: Do të marrim masa për ata që nuk paguajnë tatimet dhe kontributet pensionale

Financa
Nis peticioni online i bizneseve: Të deklarojmë tatimet por mos t’i paguajmë deri në miratimin e Pakos së Rimëkëmbjes

Nis peticioni online i bizneseve: Të deklarojmë tatimet por mos t’i paguajmë deri në miratimin e Pakos së Rimëkëmbjes

Financa
ATK mundëson marrëveshje për pagesën e obligimeve tatimore me këste

ATK mundëson marrëveshje për pagesën e obligimeve tatimore me këste

Financa
Rukiqi: Mos shtyrja e pagesës së tatimeve dëmton mijëra biznese

Rukiqi: Mos shtyrja e pagesës së tatimeve dëmton mijëra biznese

Financa
Nuk ka më para të fshehura jashtë – nga 1 qershori Drejtoria e Tatimeve do kenë listën edhe nga Qipro, ishujt Kayman e Zvicra

Nuk ka më para të fshehura jashtë – nga 1 qershori Drejtoria e Tatimeve do kenë listën edhe nga Qipro, ishujt Kayman e Zvicra

Shqipëri
ATK konfiskon pasuri në vlerë 500 mijë euro nga tatimpaguesit borxhlinj

ATK konfiskon pasuri në vlerë 500 mijë euro nga tatimpaguesit borxhlinj

Ekonomi