LAJMI I FUNDIT:
Talat Xhaferi

Talat Xhaferi

1224 Artikuj

Info

Talat Xhaferi është kryetar aktual i Kuvendit të Maqedonisë dhe zyrtar i lartë në BDI. Ai udhëheq me Kuvendin e Maqedonisë që nga 27 prilli i vitit 2017. Më herët ai ka ushtruar edhe detyrën e ministrit të mbrojtjes në Maqedoni.

Xhaferi: Të vazhdojmë në rrugën e drejtë dhe të përparojmë së bashku!

Xhaferi: Të vazhdojmë në rrugën e drejtë dhe të përparojmë së bashku!

Maqedonia e Veriut
Xhaferi: Romët janë pjesë e pandashme dhe e natyrshme e shoqërisë sonë

Xhaferi: Romët janë pjesë e pandashme dhe e natyrshme e shoqërisë sonë

Maqedonia e Veriut
Xhaferi uroi besimtarët katolikë për Pashkët: Fryma festive inkurajim për solidaritet

Xhaferi uroi besimtarët katolikë për Pashkët: Fryma festive inkurajim për solidaritet

Maqedonia e Veriut
Xhaferi: Është gjetur zgjidhje për nxënësit e Medresesë Isa Beu në Shkup

Xhaferi: Është gjetur zgjidhje për nxënësit e Medresesë Isa Beu në Shkup

Maqedonia e Veriut
Xhaferi-Kocevski: Efikasiteti i institucioneve për zgjedhje korrekte

Xhaferi-Kocevski: Efikasiteti i institucioneve për zgjedhje korrekte

Politikë
Katër vjet anëtare e NATO-s, Xhaferi: Maqedonia e Veriut faktor stabiliteti në Ballkanin Perëndimor

Katër vjet anëtare e NATO-s, Xhaferi: Maqedonia e Veriut faktor stabiliteti në Ballkanin Perëndimor

Politikë
“Nuk përfaqësoj BDI-në” thotë Xhaferi kur u pyet për mos realizimin e premtimit për sallat sportive

“Nuk përfaqësoj BDI-në” thotë Xhaferi kur u pyet për mos realizimin e premtimit për sallat sportive

Maqedonia e Veriut
Xhaferi-Silvestri: Është i nevojshëm orientimi evropian i Maqedonisë së Veriut

Xhaferi-Silvestri: Është i nevojshëm orientimi evropian i Maqedonisë së Veriut

Politikë
Xhaferi: Epopeja e Dukagjinit ishte përgjigja heroike e atdhedashësve

Xhaferi: Epopeja e Dukagjinit ishte përgjigja heroike e atdhedashësve

Kosovë
Xhaferi në takim me përbërjen e KSHZ-së: Sigurimi i zgjedhjeve fer dhe demokratike është obligim

Xhaferi në takim me përbërjen e KSHZ-së: Sigurimi i zgjedhjeve fer dhe demokratike është obligim

Politikë
Xhaferi për pagat e funksionarëve: Qeveria ka obligim t’i zbatojë ligjet, prandaj harmonizuam koeficientin për pagat

Xhaferi për pagat e funksionarëve: Qeveria ka obligim t’i zbatojë ligjet, prandaj harmonizuam koeficientin për pagat

Politikë
Xhaferi-Bomgartner: Franca është partner i rëndësishëm i Maqedonisë së Veriut në rrugën drejt aderimit në BE

Xhaferi-Bomgartner: Franca është partner i rëndësishëm i Maqedonisë së Veriut në rrugën drejt aderimit në BE

Maqedonia e Veriut
Banorët i kërkojnë llogari Xhaferit për ujin në Pallçisht: Do të interesohem, por nuk premtoj se do ta zgjidh

Banorët i kërkojnë llogari Xhaferit për ujin në Pallçisht: Do të interesohem, por nuk premtoj se do ta zgjidh

Politikë
Ministrat do të bëhen me automjete të reja, Qeveria do të shpenzojë 1.6 milionë euro

Ministrat do të bëhen me automjete të reja, Qeveria do të shpenzojë 1.6 milionë euro

Maqedonia e Veriut
Pa takim mes Kurtit e Xhaferit, Osmani: Do të doja që raportet institucionale të ishin më të mira

Pa takim mes Kurtit e Xhaferit, Osmani: Do të doja që raportet institucionale të ishin më të mira

Kosovë
Xhaferi-Larson Xhein: Me anëtarësimin e Suedisë, NATO bëhet më e madhe dhe më e fortë, me këtë edhe siguria e përgjithshme transatlantike

Xhaferi-Larson Xhein: Me anëtarësimin e Suedisë, NATO bëhet më e madhe dhe më e fortë, me këtë edhe siguria e përgjithshme transatlantike

Politikë
Xhaferi në takim lamtumirës me Rekan: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria kanë synim të përbashkët – anëtarësim në BE

Xhaferi në takim lamtumirës me Rekan: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria kanë synim të përbashkët – anëtarësim në BE

Politikë
OBRM-PDUKM e quan dyfytyrësi deklaratën e Talat Xhaferit për kodin zgjedhor

OBRM-PDUKM e quan dyfytyrësi deklaratën e Talat Xhaferit për kodin zgjedhor

Maqedonia e Veriut
Xhaferi-Dimitrovska: Antikorrupsioni ka mbështetjen në realizimin e obligimeve ligjore

Xhaferi-Dimitrovska: Antikorrupsioni ka mbështetjen në realizimin e obligimeve ligjore

Politikë
Xhaferi: Qytetarët të votojnë në zgjedhje pa marrë parasysh afatin e dokumenteve

Xhaferi: Qytetarët të votojnë në zgjedhje pa marrë parasysh afatin e dokumenteve

Politikë
Xhaferi për ndryshimet në ligjin për arsimin e lartë: Kontratat kolektive janë mbi ligjet

Xhaferi për ndryshimet në ligjin për arsimin e lartë: Kontratat kolektive janë mbi ligjet

Politikë
Xhaferi në shkollën e tij në Forinë: Kemi udhëhequr institucionet më të larta shtetërore, do të punoj për të arsyetuar besimin tuaj

Xhaferi në shkollën e tij në Forinë: Kemi udhëhequr institucionet më të larta shtetërore, do të punoj për të arsyetuar besimin tuaj

Politikë
Sindikatat e pesë universiteteve publike demantojnë deklaratën e Xhaferit: Kërkesat për marrëveshje kolektive janë dorëzuar në kohë

Sindikatat e pesë universiteteve publike demantojnë deklaratën e Xhaferit: Kërkesat për marrëveshje kolektive janë dorëzuar në kohë

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së nuk heq dorë nga katër ligjet për investimet strategjike

Qeveria e RMV-së nuk heq dorë nga katër ligjet për investimet strategjike

Maqedonia e Veriut