LAJMI I FUNDIT:

Taksa 100 për qind

644 Artikuj

Importet nga Serbia në vitin 2022 u rritën me 21.7 për qind

Importet nga Serbia në vitin 2022 u rritën me 21.7 për qind

Ismail Jakupi
Ekspertët: Një taksë e gjatë me efekte të vogla

Ekspertët: Një taksë e gjatë me efekte të vogla

Biznes
BE-ja i bën thirrje Kosovës të rishqyrtojë vendimin për reciprocitet ndaj Serbisë

BE-ja i bën thirrje Kosovës të rishqyrtojë vendimin për reciprocitet ndaj Serbisë

Të Tjera
Pas largimit të taksës 100 për qind, produktet serbe po rikthehen në tregun e Kosovës

Pas largimit të taksës 100 për qind, produktet serbe po rikthehen në tregun e Kosovës

Prodhime Vendore
Nënkryetarët e AAK-së: Taksa çështje e mbyllur, të vetëdijshëm se nuk kthehet

Nënkryetarët e AAK-së: Taksa çështje e mbyllur, të vetëdijshëm se nuk kthehet

Kosovë
Nga heqja e taksës 100 për qind, në Kosovë kanë hyrë 12.4 milionë euro mallra serbe

Nga heqja e taksës 100 për qind, në Kosovë kanë hyrë 12.4 milionë euro mallra serbe

Financa
Haradinaj: Vetëm në prill, në Kosovë kanë hyrë 15 milionë euro mallra serbe

Haradinaj: Vetëm në prill, në Kosovë kanë hyrë 15 milionë euro mallra serbe

Biznes
Nga heqja e taksës 100 për qind, në Kosovë kanë hyrë rreth 10 milionë euro mallra serbe

Nga heqja e taksës 100 për qind, në Kosovë kanë hyrë rreth 10 milionë euro mallra serbe

Prodhime Vendore
Oda e Afarizmit kërkon nga qeveria përkrahjen dhe mbrojtjen e prodhimeve vendore

Oda e Afarizmit kërkon nga qeveria përkrahjen dhe mbrojtjen e prodhimeve vendore

Prodhime Vendore
Blej t’vendit – nisma për mbështetjen e prodhuesve vendor

Blej t’vendit – nisma për mbështetjen e prodhuesve vendor

Prodhime Vendore
Rusia kundër parimit të reciprocitetit që ka vënë Kosova ndaj Serbisë, kritikon edhe BE-në për reagimin

Rusia kundër parimit të reciprocitetit që ka vënë Kosova ndaj Serbisë, kritikon edhe BE-në për reagimin

Kosovë
Zëdhënësi i Doganës: Në ditën e dytë pa taksë, nga Serbia erdhën 84 maune me vlerë gjysmë milioni euro

Zëdhënësi i Doganës: Në ditën e dytë pa taksë, nga Serbia erdhën 84 maune me vlerë gjysmë milioni euro

Ekonomi
Ambasada britanike: Nuk është koha për manovrime politike, përshëndesim vendimin e Qeverisë për heqjen e taksës

Ambasada britanike: Nuk është koha për manovrime politike, përshëndesim vendimin e Qeverisë për heqjen e taksës

Kosovë
Franca mirëpret vendimin e Qeverisë së Kosovës për heqje të taksës ndaj Serbisë

Franca mirëpret vendimin e Qeverisë së Kosovës për heqje të taksës ndaj Serbisë

Kosovë
Pas vendosjes së reciprocitetit me Serbinë – zhdoganohen 16 kamionë me mallra, 1 maune kthehet mbrapa

Pas vendosjes së reciprocitetit me Serbinë – zhdoganohen 16 kamionë me mallra, 1 maune kthehet mbrapa

Prodhime Vendore
Grenell mbështet deklaratën e Ambasadës amerikane kundër reciprocitetit me Serbinë

Grenell mbështet deklaratën e Ambasadës amerikane kundër reciprocitetit me Serbinë

Kosovë
Reagimet pro dhe kundër vendosjes së reciprocitetit tregtar me Serbinë

Reagimet pro dhe kundër vendosjes së reciprocitetit tregtar me Serbinë

Albert Spahiu
Kurti: Hyri në fuqi zëvendësimi i taksës me reciprocitet, vendimi ynë afirmon raportet e barabarta ndërshtetërore

Kurti: Hyri në fuqi zëvendësimi i taksës me reciprocitet, vendimi ynë afirmon raportet e barabarta ndërshtetërore

Kosovë
Haradinaj: Reciprociteti ka ekzistuar qysh me vendimin për taksën, Albin Kurti po mashtron

Haradinaj: Reciprociteti ka ekzistuar qysh me vendimin për taksën, Albin Kurti po mashtron

Kosovë
Ambasada amerikane kundër reciprocitetit: Taksa duhet hequr, po ngulfatet ekonomia e Kosovës

Ambasada amerikane kundër reciprocitetit: Taksa duhet hequr, po ngulfatet ekonomia e Kosovës

Prodhime Vendore
Klubi i Prodhuesve mbështet vendimin për vendosjen e reciprocitetit me Serbinë

Klubi i Prodhuesve mbështet vendimin për vendosjen e reciprocitetit me Serbinë

Prodhime Vendore
Rukiqi: Kosova duhet të mbroj tregun, të jemi më të zëshëm ndaj barrierave jo-tarifore

Rukiqi: Kosova duhet të mbroj tregun, të jemi më të zëshëm ndaj barrierave jo-tarifore

Prodhime Vendore
Çfarë përfshinë vendimi për heqjen e taksës 100 për qind dhe vendosjen e reciprocitetit me Serbinë? (Dokument)

Çfarë përfshinë vendimi për heqjen e taksës 100 për qind dhe vendosjen e reciprocitetit me Serbinë? (Dokument)

Albert Spahiu
Abazi: Amerika i do patriotët, jo servilët dhe të korruptuarit

Abazi: Amerika i do patriotët, jo servilët dhe të korruptuarit

Kosovë