LAJMI I FUNDIT:

Sytrime Dervisholli

11 Artikuj

Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Biznes
Në pandemi rriten investimet e huaja në Kosovë

Në pandemi rriten investimet e huaja në Kosovë

Të Tjera
Publikohet ‘Manuali për investitorët e huaj’, kërkohet ofertë serioze dhe atraktive për investimet e huaja në Kosovë

Publikohet ‘Manuali për investitorët e huaj’, kërkohet ofertë serioze dhe atraktive për investimet e huaja në Kosovë

Të Tjera
Barrierat ekonomike sfidojnë bashkëpunimin tregtar në rajonin e Ballkanit

Barrierat ekonomike sfidojnë bashkëpunimin tregtar në rajonin e Ballkanit

Prodhime Vendore
Njohja dhe heqja e vizave, kthen Bosnjën në tregun e Kosovës

Njohja dhe heqja e vizave, kthen Bosnjën në tregun e Kosovës

Biznes
Bosnja i kërkon Kosovës shfuqizim të përkohshëm të taksës

Bosnja i kërkon Kosovës shfuqizim të përkohshëm të taksës

Prodhime Vendore
Delegacioni i Kosovës arrin në Bosnjë nën përcjelljen e policisë

Delegacioni i Kosovës arrin në Bosnjë nën përcjelljen e policisë

Lulzim Ahmeti
Kosova merr pjesë në Këshillin për njohjen reciproke të kualifikimeve profesionale

Kosova merr pjesë në Këshillin për njohjen reciproke të kualifikimeve profesionale

Të Tjera
OAK: Përmirësimi dhe zbatimi i ligjeve do ta përmirësoj klimën e të bërit biznes në Kosovë

OAK: Përmirësimi dhe zbatimi i ligjeve do ta përmirësoj klimën e të bërit biznes në Kosovë

Biznes
LDK-ja emëron anëtaren e saj u.d të sekretares në MTI (Foto)

LDK-ja emëron anëtaren e saj u.d të sekretares në MTI (Foto)

Jehona Hulaj
CEFTA e dëmtoi Kosovën

CEFTA e dëmtoi Kosovën

Ekonomi