LAJMI I FUNDIT:

Sulmohet

15 Artikuj

Sulmohen policët në Strugë, u tërhoqën zvarrë

Sulmohen policët në Strugë, u tërhoqën zvarrë

Maqedonia e Veriut
Punëtorja e QKMF-së në Gjakovë sulmohet nga qentë endacakë

Punëtorja e QKMF-së në Gjakovë sulmohet nga qentë endacakë

Kosovë
Arinjtë sulmojnë bletët në rajonin e Ohrit dhe Prespës

Arinjtë sulmojnë bletët në rajonin e Ohrit dhe Prespës

Maqedonia e Veriut
Arrestohen 3 shtetas të Bullgarisë, tentuan të sulmojnë fizikisht policët e Maqedonisë

Arrestohen 3 shtetas të Bullgarisë, tentuan të sulmojnë fizikisht policët e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Sulmohet një i punësuar në Qendrën Klinike në Shkup

Sulmohet një i punësuar në Qendrën Klinike në Shkup

Maqedonia e Veriut
Sulmohet një i mitur në Suharekë

Sulmohet një i mitur në Suharekë

Kronika e Zezë
Sulmohet me elektroshok një i mitur në Lipjan

Sulmohet me elektroshok një i mitur në Lipjan

Kronika e Zezë
Sulmohet me çekan 23-vjeçari në një parking në Prishtinë

Sulmohet me çekan 23-vjeçari në një parking në Prishtinë

Kronika e Zezë
Sulmohet një serb nga dy shqiptarë në Istog, reagon Ministria për Komunitete dhe Kthim

Sulmohet një serb nga dy shqiptarë në Istog, reagon Ministria për Komunitete dhe Kthim

Kosovë
Burri 82-vjeçar nga Anglia vdiq pasi u sulmua nga një tufë lopësh

Burri 82-vjeçar nga Anglia vdiq pasi u sulmua nga një tufë lopësh

Nga Bota
Pejë, arrestohet pasi kishte sulmuar një person fizikisht

Pejë, arrestohet pasi kishte sulmuar një person fizikisht

Kronika e Zezë
Sulmohet në veri të Mitrovicës Edita Tahiri (Foto/Video)

Sulmohet në veri të Mitrovicës Edita Tahiri (Foto/Video)

Kosovë
Sulmohet Teqeja e ‘Sheh Eminit’ në Gjakovë

Sulmohet Teqeja e ‘Sheh Eminit’ në Gjakovë

Kronika e Zezë
Sulmohet me veturë një femër në Prishtinë

Sulmohet me veturë një femër në Prishtinë

Kronika e Zezë
Sulmohet familja boshnjake në veri të Mitrovicës

Sulmohet familja boshnjake në veri të Mitrovicës

Kosovë