LAJMI I FUNDIT:

Stefan Bogoev

40 Artikuj

Bogoev kritikon heshtjen e deputetëve të RMV-së në seancën konstituive

Bogoev kritikon heshtjen e deputetëve të RMV-së në seancën konstituive

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, të ardhurat doganore u rritën me 10.3 për qind në vitin 2023

Maqedoni, të ardhurat doganore u rritën me 10.3 për qind në vitin 2023

Maqedonia e Veriut
Bogoev: Është larg normales dhe realitetit të pritet që OBRM-PDUKM të ketë shumicë

Bogoev: Është larg normales dhe realitetit të pritet që OBRM-PDUKM të ketë shumicë

Maqedonia e Veriut
Bogoev: Takimi mes qeverisë dhe opozitës do të jetë për formimin e qeverisë teknike

Bogoev: Takimi mes qeverisë dhe opozitës do të jetë për formimin e qeverisë teknike

Politikë
Bogoev: Hapa të rëndësishëm për të shtypur korrupsionin dhe krime të organizuara në doganë

Bogoev: Hapa të rëndësishëm për të shtypur korrupsionin dhe krime të organizuara në doganë

Maqedonia e Veriut
Bogoev: Mbretëria e Bashkuar i dhuroi Maqedonisë dronë për të mbështetur luftën kundër kontrabandës

Bogoev: Mbretëria e Bashkuar i dhuroi Maqedonisë dronë për të mbështetur luftën kundër kontrabandës

Maqedonia e Veriut
Bogoev: Jam i sigurt për një fitore të dyfishtë në zgjedhjet e Frontit Evropian

Bogoev: Jam i sigurt për një fitore të dyfishtë në zgjedhjet e Frontit Evropian

Maqedonia e Veriut
Bogoev: Shtetasi turk të cilit iu sekuestruan obligacionet pranoi se po udhëtonte për t’i paguar

Bogoev: Shtetasi turk të cilit iu sekuestruan obligacionet pranoi se po udhëtonte për t’i paguar

Ekonomi
Bogoev: Fletobligacionet në vlerë të 92 milionë dollarëve nuk ishin në emër të shtetasit turk

Bogoev: Fletobligacionet në vlerë të 92 milionë dollarëve nuk ishin në emër të shtetasit turk

Maqedonia e Veriut
Dogana në Maqedoninë e Veriut konfiskon fletobligacione në vlerë 92 milionë dollarë

Dogana në Maqedoninë e Veriut konfiskon fletobligacione në vlerë 92 milionë dollarë

Ekonomi
Drejtori i Doganës Bogoev, për një ditë ndërroi disa drejtues të posteve kyçe

Drejtori i Doganës Bogoev, për një ditë ndërroi disa drejtues të posteve kyçe

Maqedonia e Veriut
“One Stop Shop” mes Maqedonisë dhe Shqipërisë, nënshkruhet protokolli i fundit

“One Stop Shop” mes Maqedonisë dhe Shqipërisë, nënshkruhet protokolli i fundit

Ekonomi
“One Stop Shop” në Qafë Thanë në përfundim – kalime me një ndalesë për mallrat dhe udhëtarët nga Shqipëria, Maqedonia dhe Serbia

“One Stop Shop” në Qafë Thanë në përfundim – kalime me një ndalesë për mallrat dhe udhëtarët nga Shqipëria, Maqedonia dhe Serbia

Maqedonia e Veriut
Bogoev-Ivanovska: Lufta kundër korrupsionit nënkupton të ardhura më të mëdha në buxhet dhe shërbime më të mira për qytetarët

Bogoev-Ivanovska: Lufta kundër korrupsionit nënkupton të ardhura më të mëdha në buxhet dhe shërbime më të mira për qytetarët

Maqedonia e Veriut
Bogoev: Në Doganat e Maqedonisë do ta fusim konceptin e “kufijve të zgjuar”

Bogoev: Në Doganat e Maqedonisë do ta fusim konceptin e “kufijve të zgjuar”

Maqedonia e Veriut
Bogoev në takim me doganierët: I respektoj të drejtat e punëtorëve, së shpejti do të bisedoj me Ministrinë e Financave

Bogoev në takim me doganierët: I respektoj të drejtat e punëtorëve, së shpejti do të bisedoj me Ministrinë e Financave

Ekonomi
Bogoev: Qëndrimet për ndryshime kushtetuese pas takimit të liderëve nuk janë aq të largëta, pres që dialogu të vazhdojë

Bogoev: Qëndrimet për ndryshime kushtetuese pas takimit të liderëve nuk janë aq të largëta, pres që dialogu të vazhdojë

Politikë
Stefan Bogoev u emërua ushtrues detyre drejtor i Drejtorisë Doganore

Stefan Bogoev u emërua ushtrues detyre drejtor i Drejtorisë Doganore

Politikë


mob5