LAJMI I FUNDIT:

Stacion

13 Artikuj

Demonstratat pas vdekjes së George Floyd – protestuesit vendosin një kokë derri para stacionit të policisë në Los Angeles

Demonstratat pas vdekjes së George Floyd – protestuesit vendosin një kokë derri para stacionit të policisë në Los Angeles

Nga Bota
Mbretëresha angleze udhëtoi e ‘vetme’ me tren, arriti në Norfolk për festimet e përvitshme (Foto)

Mbretëresha angleze udhëtoi e ‘vetme’ me tren, arriti në Norfolk për festimet e përvitshme (Foto)

Fun Lajme
Me dhelpër në krah, priste trenin që do të ndalonte në stacion (Video)

Me dhelpër në krah, priste trenin që do të ndalonte në stacion (Video)

Interesante
Finalistët e çmimit “Artistët e së nesërmes”

Finalistët e çmimit “Artistët e së nesërmes”

Cult+
Kreu ekzorcizëm në praninë e udhëtarëve të trenit, rrihet me çadër nga gruaja që bërtiste ‘djalli’ (Video)

Kreu ekzorcizëm në praninë e udhëtarëve të trenit, rrihet me çadër nga gruaja që bërtiste ‘djalli’ (Video)

Dështime
Polici jashtë detyre veproi me shpejtësi, shpëtoi dyvjeçaren që ra nga platforma te treni (Video)

Polici jashtë detyre veproi me shpejtësi, shpëtoi dyvjeçaren që ra nga platforma te treni (Video)

Interesante
Konkurs për artistët që punojnë në Kosovë (Video)

Konkurs për artistët që punojnë në Kosovë (Video)

Piktura
Arrestohet i riu që urinoi para trenit në lëvizje dhe i tregoi shoferit gishtin e mesëm (Foto)

Arrestohet i riu që urinoi para trenit në lëvizje dhe i tregoi shoferit gishtin e mesëm (Foto)

Dështime
Reagimet qesharake të policit, teksa përpiqej të kapte gjarprin që kishte hyrë në stacion (Video)

Reagimet qesharake të policit, teksa përpiqej të kapte gjarprin që kishte hyrë në stacion (Video)

Fun Lajme
Platforma e stacionit të autobusëve mbushet papritmas me shumëkëmbësh (Video)

Platforma e stacionit të autobusëve mbushet papritmas me shumëkëmbësh (Video)

Interesante
Stacioni lokal i autobusëve ia bllokon hyrjen e shtëpisë (Foto)

Stacioni lokal i autobusëve ia bllokon hyrjen e shtëpisë (Foto)

Dështime
Sigurohuni që kolegët të mos ju vjedhin më qumështin nga frigoriferi (Foto)

Sigurohuni që kolegët të mos ju vjedhin më qumështin nga frigoriferi (Foto)

Fun Lajme
Përplaset dhe thyen pa arsye xhamin e stacionit lokal të autobusëve (Video)

Përplaset dhe thyen pa arsye xhamin e stacionit lokal të autobusëve (Video)

Dështime