LAJMI I FUNDIT:

Specializantët e Mjekësisë

23 Artikuj

Vitia merr vendim për kompensim të kujdestarisë së specializantëve

Vitia merr vendim për kompensim të kujdestarisë së specializantëve

Kosovë
Specializantët anulojnë protestën, ministri Vitia u premton zgjidhje

Specializantët anulojnë protestën, ministri Vitia u premton zgjidhje

Shëndetësi
Shpallen rezultatet e konkursit për shkollimin specialistik për të gjithë kandidatët

Shpallen rezultatet e konkursit për shkollimin specialistik për të gjithë kandidatët

Shëndetësi
Mjekët nga Lugina e Preshevës do të mund të specializojnë në Kosovë

Mjekët nga Lugina e Preshevës do të mund të specializojnë në Kosovë

Lugina
Specializantët kërkojnë pagesën e kujdestarive

Specializantët kërkojnë pagesën e kujdestarive

Shëndetësi
Latifi: Specializantët me vetëfinancim do të mbesin të rregullt

Latifi: Specializantët me vetëfinancim do të mbesin të rregullt

Shëndetësi
Protesta e specializantëve, Zajmi: Buxheti i shtetit po tentohet të kursehet në kurrizin tonë  

Protesta e specializantëve, Zajmi: Buxheti i shtetit po tentohet të kursehet në kurrizin tonë  

Kosovë
​Specializantët protestojnë, thonë se kërkesat e tyre kanë hasur në neglizhencë totale institucionale

​Specializantët protestojnë, thonë se kërkesat e tyre kanë hasur në neglizhencë totale institucionale

Shëndetësi
S’ka buxhet për paga e mëditje për 600 specializantë të mjekësisë

S’ka buxhet për paga e mëditje për 600 specializantë të mjekësisë

Financa
Specializantët protestojnë: Familja nuk mund të na financoj gjatë gjithë jetës

Specializantët protestojnë: Familja nuk mund të na financoj gjatë gjithë jetës

Shëndetësi
Nesër protestojnë edhe specializantët, kërkojnë të kthehen në të rregullt dhe t’iu paguhen kujdestaritë

Nesër protestojnë edhe specializantët, kërkojnë të kthehen në të rregullt dhe t’iu paguhen kujdestaritë

Kosovë
Qeveria ndan 430 mijë euro për specializantët

Qeveria ndan 430 mijë euro për specializantët

Shëndetësi
Doktoresha Besa Kolloni sulmohet nga një asamblist në Dragash – reagojnë specializantët e Gjinekologjisë

Doktoresha Besa Kolloni sulmohet nga një asamblist në Dragash – reagojnë specializantët e Gjinekologjisë

Kosovë
600 specializantë kërkojnë paga të rregullta, paralajmërojnë edhe me protesta

600 specializantë kërkojnë paga të rregullta, paralajmërojnë edhe me protesta

Kosovë
Sejdiu: Mjekët po largohen nga Kosova në mungesë të kushteve të punës

Sejdiu: Mjekët po largohen nga Kosova në mungesë të kushteve të punës

Elfije Boletini
​Zemaj i bindur që gjatë këtij muaji në Kosovë arrijnë vaksinat antiCOVID-19

​Zemaj i bindur që gjatë këtij muaji në Kosovë arrijnë vaksinat antiCOVID-19

Kosovë
Edhe 166 specializantë të rinj do të nisin shkollimin specialistik

Edhe 166 specializantë të rinj do të nisin shkollimin specialistik

Kosovë
Ministria e Shëndetësisë publikon emrat e specializantëve që do të nënshkruajnë kontratat javën e ardhshme

Ministria e Shëndetësisë publikon emrat e specializantëve që do të nënshkruajnë kontratat javën e ardhshme

Shëndetësi
Të hënën nis nënshkrimi i kontratave të specializantëve të rinj me Ministrinë e Shëndetësisë

Të hënën nis nënshkrimi i kontratave të specializantëve të rinj me Ministrinë e Shëndetësisë

Kosovë
​Mbi 2 mijë aplikime në konkursin për specializantë

​Mbi 2 mijë aplikime në konkursin për specializantë

Shëndetësi
Reagon Oda e Farmacistëve të Kosovës: Konkursi për specializime është jo ligjor

Reagon Oda e Farmacistëve të Kosovës: Konkursi për specializime është jo ligjor

Kosovë
SHSKUK: Nuk ka interesim të mjaftueshëm të specialistëve për punësim në Spitalet e Përgjithshme

SHSKUK: Nuk ka interesim të mjaftueshëm të specialistëve për punësim në Spitalet e Përgjithshme

Kosovë
Për Specializantët e Mjekësisë është ndarë buxhet shtesë

Për Specializantët e Mjekësisë është ndarë buxhet shtesë

Të Tjera