LAJMI I FUNDIT:
Sinisa Mihajlovic

Sinisa Mihajlovic

25 Artikuj

Info

Sinisa Mihajlovic është trajner serb i lindur më 20 shkurt 1969.

Berlusconi dhe trajnerët e tij te Milani

Berlusconi dhe trajnerët e tij te Milani

Serie A