LAJMI I FUNDIT:

Sindikatat

34 Artikuj

Hoti: Kosova kurrë nuk ka qenë më keq

Hoti: Kosova kurrë nuk ka qenë më keq

Kosovë
Pse është zbehur roli i sindikatave të punëtorëve në Shqipëri?

Pse është zbehur roli i sindikatave të punëtorëve në Shqipëri?

Shqipëri
Me pagat nuk u ekzekutuan shtesat për rrezikshmëri, sindikatat paralajmërojnë protesta

Me pagat nuk u ekzekutuan shtesat për rrezikshmëri, sindikatat paralajmërojnë protesta

Financa
Pakënaqësi me vlerën e koeficientit – paralajmërohen veprime sindikale

Pakënaqësi me vlerën e koeficientit – paralajmërohen veprime sindikale

Donjeta Zeqiraj
LSM: Në shtet nuk ka dialog social, por monolog social

LSM: Në shtet nuk ka dialog social, por monolog social

Maqedonia e Veriut
Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Financa
Osmani: Qeveria sot bëri një hap para me pakon e re, tash radhën e kanë sindikatat

Osmani: Qeveria sot bëri një hap para me pakon e re, tash radhën e kanë sindikatat

Kosovë
​Latifi: Qeveria t’i jep fund lojës me sindikata

​Latifi: Qeveria t’i jep fund lojës me sindikata

Kosovë
Ministri Murati thotë se nuk do t’i paguajnë ata që protestojnë, kërkon ndërprerjen e grevës

Ministri Murati thotë se nuk do t’i paguajnë ata që protestojnë, kërkon ndërprerjen e grevës

Financa
KMDLNj: Kërcënimi i qeverisë për ndalje të pagave, shkelje e të drejtave të njeriut!

KMDLNj: Kërcënimi i qeverisë për ndalje të pagave, shkelje e të drejtave të njeriut!

Kosovë
Paralajmërimet për grevë, Kurti: Nuk është koha e kërcënimeve dhe bojkoteve

Paralajmërimet për grevë, Kurti: Nuk është koha e kërcënimeve dhe bojkoteve

Kosovë
Qeveria ‘nuk përfill’ sindikatat

Qeveria ‘nuk përfill’ sindikatat

Të Tjera
Kastrati: Qeveria nuk guxon t’iu shpall luftë sindikatave

Kastrati: Qeveria nuk guxon t’iu shpall luftë sindikatave

Politikë
Qeveria propozon pagën minimale prej 264 euro të sektorit privat, nuk miratohet nga sindikatat

Qeveria propozon pagën minimale prej 264 euro të sektorit privat, nuk miratohet nga sindikatat

Financa
14 vjetori i pavarësisë, deklarata e presidentit Biden për Kosovën dhe draftligji për pagat – top lajmet e javës

14 vjetori i pavarësisë, deklarata e presidentit Biden për Kosovën dhe draftligji për pagat – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Sindikatat kundërshtojnë Projektligjin për Pagat, ende pa u bërë publik

Sindikatat kundërshtojnë Projektligjin për Pagat, ende pa u bërë publik

Financa
Kërcënimet për greva nga sindikatat, Murati: Ata u mashtruan e manipuluan nga qeveritë e kaluara

Kërcënimet për greva nga sindikatat, Murati: Ata u mashtruan e manipuluan nga qeveritë e kaluara

Financa
​Kurti për sindikatat: Në fushatë zgjedhore patën bërë memorandum me PAN-in

​Kurti për sindikatat: Në fushatë zgjedhore patën bërë memorandum me PAN-in

Politikë
Deputetja Hoxha: Kryeministri Kurti po bënë luftë gjahu ndaj sindikatave

Deputetja Hoxha: Kryeministri Kurti po bënë luftë gjahu ndaj sindikatave

Politikë
Syla: Po na kërcënon Kurti, nesër do t’u ankohem ambasadave – koha e diktatorëve ka kaluar

Syla: Po na kërcënon Kurti, nesër do t’u ankohem ambasadave – koha e diktatorëve ka kaluar

Kosovë
Syla: Moszbatimi i Ligjit për Paga do ta nxjerr situatën jashtë kontrolli, s’mbajmë përgjegjësi

Syla: Moszbatimi i Ligjit për Paga do ta nxjerr situatën jashtë kontrolli, s’mbajmë përgjegjësi

Kosovë
Sindikatat kërkojnë nga Kushtetuesja revokimin e masës së përkohshme për pezullimin e Ligjit të Pagave

Sindikatat kërkojnë nga Kushtetuesja revokimin e masës së përkohshme për pezullimin e Ligjit të Pagave

Kosovë
Sindikatat shprehin shqetësimet e tyre për buxhetin te Glauk Konjufca

Sindikatat shprehin shqetësimet e tyre për buxhetin te Glauk Konjufca

Kosovë
Sindikatat e punëtorëve kërkojnë takim urgjent me Konjufcën, Haradinajn dhe Jasharin, shkak buxheti

Sindikatat e punëtorëve kërkojnë takim urgjent me Konjufcën, Haradinajn dhe Jasharin, shkak buxheti

Kosovë