LAJMI I FUNDIT:

Shtëpia e të Moshuarve Orenda

61 Artikuj

Përfundon seanca gjyqësore ndaj tri të akuzuarve për dhunë ndaj të moshuarës në Pejë

Përfundon seanca gjyqësore ndaj tri të akuzuarve për dhunë ndaj të moshuarës në Pejë

Kosovë
Dalin para gjykatës tri infermieret që dyshohen për keqtrajtimin e të moshuarës në Pejë

Dalin para gjykatës tri infermieret që dyshohen për keqtrajtimin e të moshuarës në Pejë

Drejtësi
Sulmi fizik ndaj të moshuarës në Pejë – caktohet seanca fillestare ndaj tri infermiereve të akuzuara

Sulmi fizik ndaj të moshuarës në Pejë – caktohet seanca fillestare ndaj tri infermiereve të akuzuara

Kosovë
Kërkohet rishikimi i aktakuzës për infermierët që sulmuan të moshuarën në Pejë

Kërkohet rishikimi i aktakuzës për infermierët që sulmuan të moshuarën në Pejë

Kosovë
Aktakuzë ndaj tri të pandehurave për sulmin ndaj të moshuarës në Pejë

Aktakuzë ndaj tri të pandehurave për sulmin ndaj të moshuarës në Pejë

Kosovë
Rasti i sulmit fizik ndaj të moshuarës në Pejë, Prokuroria thotë se janë në fazën përfundimtare të veprimeve hetimore

Rasti i sulmit fizik ndaj të moshuarës në Pejë, Prokuroria thotë se janë në fazën përfundimtare të veprimeve hetimore

Elfije Boletini
Ende nuk ka aktakuzë për Aurona Pelaj, e dyshuar për sulm ndaj të moshuarës në Pejë – avokati Selimaj thotë se ajo mund të jetë në Gjermani

Ende nuk ka aktakuzë për Aurona Pelaj, e dyshuar për sulm ndaj të moshuarës në Pejë – avokati Selimaj thotë se ajo mund të jetë në Gjermani

Elfije Boletini
Rrëfimi i artistes Kaltrinë Zeneli – si u kthye aktorja e dramave në heroinën e një drame të vërtetë

Rrëfimi i artistes Kaltrinë Zeneli – si u kthye aktorja e dramave në heroinën e një drame të vërtetë

Butrint Avdyli
Vajza që publikoi videon e rastit “Orenda” nderohet me mirënjohje nga Prokuroria e Pejës

Vajza që publikoi videon e rastit “Orenda” nderohet me mirënjohje nga Prokuroria e Pejës

Kosovë
Ekspertiza: E moshuara që u rrah në shtëpinë e pleqve në Pejë ka shenja të përvëlimit e të dhunës në trup

Ekspertiza: E moshuara që u rrah në shtëpinë e pleqve në Pejë ka shenja të përvëlimit e të dhunës në trup

Sociale
Avokati i familjes së të moshuarës në Pejë: Ajo u përvëlua në këmbë brenda shtëpisë “Orenda”

Avokati i familjes së të moshuarës në Pejë: Ajo u përvëlua në këmbë brenda shtëpisë “Orenda”

Kosovë
Sulmi fizik ndaj të moshuarës në qendrën “Orenda” – Prokuroria e Pejës ende nuk ka ngritur aktakuzë ndaj tri infermiereve të dyshuara

Sulmi fizik ndaj të moshuarës në qendrën “Orenda” – Prokuroria e Pejës ende nuk ka ngritur aktakuzë ndaj tri infermiereve të dyshuara

Jehona Hulaj
Avokati i të moshuarës: Vendimi për lirimin e infermiereve tërësisht i kundërligjshëm

Avokati i të moshuarës: Vendimi për lirimin e infermiereve tërësisht i kundërligjshëm

Kosovë
Lirimi i infermierëve, reagon vajza e të moshuarës: Gjykata ‘dhunoi’ për të dytën herë nënën time

Lirimi i infermierëve, reagon vajza e të moshuarës: Gjykata ‘dhunoi’ për të dytën herë nënën time

Kosovë
Gjykata Supreme liron nga paraburgimi tri infermieret që u përfshinë në sulmin fizik ndaj të moshuarës në Pejë

Gjykata Supreme liron nga paraburgimi tri infermieret që u përfshinë në sulmin fizik ndaj të moshuarës në Pejë

Drejtësi
Apeli refuzon lirimin e infermiereve që u përfshinë në sulmin fizik ndaj të moshuarës në Pejë

Apeli refuzon lirimin e infermiereve që u përfshinë në sulmin fizik ndaj të moshuarës në Pejë

Kosovë
Mbyllet zyrtarisht qendra për të moshuar në Pejë “Orenda”

Mbyllet zyrtarisht qendra për të moshuar në Pejë “Orenda”

Kosovë
Investitori i qendrës “Orenda” pas vendimit për mbyllje: Është linçim ndaj biznesit tim

Investitori i qendrës “Orenda” pas vendimit për mbyllje: Është linçim ndaj biznesit tim

Kosovë
Sulmi fizik ndaj nënës së dëshmorit në Pejë, deklarata e Kurtit për dronin në Serbi dhe sulmi ndaj Policisë në Jasenovik – top lajmet e javës

Sulmi fizik ndaj nënës së dëshmorit në Pejë, deklarata e Kurtit për dronin në Serbi dhe sulmi ndaj Policisë në Jasenovik – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Të moshuarit në duart e kujt?

Të moshuarit në duart e kujt?

Kosovë
Drejtori i “Orenda”-s e quan të padrejtë vendimin për mbylljen e qendrës

Drejtori i “Orenda”-s e quan të padrejtë vendimin për mbylljen e qendrës

Kosovë
Aktorja spanjolle, Clara Galle reagon ndaj rastit në Pejë ku infermierja sulmoi fizikisht një grua të moshuar

Aktorja spanjolle, Clara Galle reagon ndaj rastit në Pejë ku infermierja sulmoi fizikisht një grua të moshuar

Yjet
Mbyllet qendra “Orenda” në Pejë, ku u rrah dhe keqtrajtua e moshuara

Mbyllet qendra “Orenda” në Pejë, ku u rrah dhe keqtrajtua e moshuara

Kosovë
“Gjaku i birit të saj ju mallkoftë që ngritët dorë mbi të” – në Gjakovë u protestua kundër dhunës pas rastit të sulmit fizik ndaj nënës së dëshmorit

“Gjaku i birit të saj ju mallkoftë që ngritët dorë mbi të” – në Gjakovë u protestua kundër dhunës pas rastit të sulmit fizik ndaj nënës së dëshmorit

Kosovë